Doda

Dorota Rabczewska

6,4
4 230 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Doda

nie nawidze jej, zdzirowata i zbyt pewna siebie. Majdan ją zdradził, a ona odrazu wyskakuje z piosenką o tym...
Dla mnie ona jest bezwstydna i sztuczna.
Zrobi sobie sztuczne cycki, założy mini i już dla niektorych jest sexy.. szkoda, ze jest tak mało naturalna...

Eminem11_2

Ojjjjjj bardzo dziwna jesteś. Jak uważam ze hip hop jest nudny(bo taki jest) to chyba nie musze mieć czegoś do Eminema.
Brawa za rozumowanie.

Eminem11_2

Ja wymiękam, jaka tu wymiana poglądowa:DDD Już mnie brzuch ze śmiechu boli=))

Krzysiu, napisałeś: "Ja tam do Eminema nic nie mam ale zawsze znajdzie sie taki fanatyk jak ty który będzie ślepo patrzył w swojego fana"

Odezwał się! A kto tu się patrzy ślepo na w swojego fana jeśli nie ty w swoją Dodę??? Kto niby się bawi w jej adwokata już prawie 4 miesiące???

A tak w ogóle to chyba chodziło o "idola" a nie "fana", naucz się rozróżniać słowa...

Eruaniel

A tak w ogóle to widzę, że odwróciła się całkiem sytuacja w dyspucie; teraz my wmawiamy Krzyśkowi, że zazdrości Eminemowi:DDD hehe dobre
A z resztą...

Bijta się! Dalej!

Eruaniel

No właśnie ślepo patrzył w swojego fana, ja nie jestem jej fanem i ślepo w nią nie patrze. Tacy to już są Ci ludzie na tym forum co potrafią wyzywać kogoś np. za to ze pojawi sie w liście top10, nie warto już tu dalej rozmawiać i posuwać sie do waszego niskiego poziomu. Ja nikogo tu nie obrażałem i nie zamierzam bo uważam ze robienie tego w internecie jest bardzo dziecinne i tchórzliwe. Jak tak bardzo jej nie lubicie to po co tu zaglądacie.

DERBY SA NASZE...

BEZ ODBIORU( mam nadzieje ze wiecie co to znaczy)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
nie_ma_mnie_2

Kto zablokował mój genialny wpis?!!?! I tak da się go odczytać, klikając w opcje ODPOWIEDZ! HaHa!

NARA!!!

Krzysiek_zks

Przegrałeś zazdrośniku.
................................................................................ ................................................................................ ........................................................

LegallyBrunette

Doda to debilka. Krzychu też za mądry nie jest. Hip Hop jest nudny-jakieś argumenty? Eeee...Zostaje ci coś prócz drapania się po klacie/gębie? Rap to muzyka z przekazem i sensem, słuchacze "diamentowej suki"(muehehe) nigdy jej nie pojmą. A w ogóle, to w Podobnych Przypadkach( :) ) się takiemu nie odpisuje, i cieszy się jego bezradnością xD

Thug4Life

Dla większości społeczeństwa Hip Hop jest nudny?

MUEEEEEEEEEEEEEEEEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE...BUEHEHEHEHEHEHEHEHEHEH...hehehe.. .EHEHEHEHEHHEHE

Thug4Life

W polsce mamy po prostu pierdolone pokolenie techno i Dody. W USA większość nastolatków, i duuuuży procent dorosłych słucha właśnie rapu.

Thug4Life

Cześć Cartman!

Zależy co masz na myśli, mówiąc Hip-Hop??? Jeśli tę szmatę 50groszy to Thank You!!! Ja nie skorzystam!!! ;-)

Wracając do tej całej dody. Kliknij na "ODPOWIEDZ" w poście powyżej((tym zablokowanym)), a co o niej sądzę, będzięsz miał podane jak na dłoni;-)))

Bywaj!!!

nie_ma_mnie_2

Hehehehehe... Pojechałeś jej prawie jak Grupa Operacyjna i Przemuś Saleta :) A 50centa nienawidzę. NIENAWIDZĘ! To nie hip hop. Hip Hop to Tupac, KRS1, Biggie, Dr. Dre. Ale nie 50cent!

nie_ma_mnie_2

Co za frajer kasuje dobre, wartościowe posty?!?!?!

Może to ty, dorotko?!?!?! ;-))))))))))))))))))))))))

nie_ma_mnie_2

o jaaa gościu nie przesadzasz ??:/ nie wiem dlaczego się dziwisz dlaczego Ci te posty kasują...wystarczy, że napiszesz że jej nie trawisz i tyle, nie musisz wyjeżdżać z ku... i zabijaniem :/

Gold_Fish

A co to za dziwadło wylazło z czeluści??? Pierwszy raz cię widze, złota rybko!!! Ktoś ty!?!?! Adwokat Dody??? Spełniasz każde jej zachcianki??? Nie kasuj moich postów, złotko!!!

A teraz grzecznie się odmelduj!!!

nie_ma_mnie_2

Ja nie kasuję Twoich postów, tylko mówię Ci, że nie powinieneś się dziwić,że ktoś to robi. Nie jestem jej adwokatką, też jej nie lubię, ale bez przesady. Jakbym tak miała przeżywać każde beztalencie w tym kraju to strzeliłabym sobie w łeb. A Ty nie stresuj się tak bardzo. Poza tym ja już brałam udział w tej dyskusji, więc nie wylazłam z czeluści tylko do niej przypadkowo wróciłam ;)

Gold_Fish

No Ok-ey!!! Sork..., jak skrzywdziłem!!! ;-))))

Czasami mi się wydaję, że te wszystkie tzw. "gwiazdy" chodzą po forach internetowych; czytają, czytają co tam ludzie na ich temat piszą, a jak coś się nie podoba to kasują, kasują i.......jeszcze raz........ kasują;-)))
Ot, taka Doda - Zum Beispiel!!! ;-))))

Miłego Wieczoru życzę!!!

nie_ma_mnie_2

:) taka Doda to pewnie różowy lakier do paznokci kupuje, więc nie wiem czy ma czas na coś takiego;]. A tak na serio to ciekawe jak się czują czytając takie bluzgi na siebie i to przecież od większości forumowiczów...
;) dziękuje i nawzajem, ja właśnie skoćzyłam oglądać Rekruta-miłe przypomnienie filmu z moim ulubionym aktorem:)

Gold_Fish

A, co kogo obchodzi jak ta pieprzona, niedoedukowana prostaczka się czuję, czytając to wszystko??? No powiedz sama co, to kogo interesi??? ;-)))

A ja, własnie skończyłeś oglądać mecz i powiedz Ci, że nie załuję;-)))

Dobranoc!!!

nie_ma_mnie_2

Hehe no w sumie to mnie za bardzo nie ;) pewnie myśli co zrobić żeby znów być w gazecie...dziwi mnie to, że ludzie tak strasznie się tym podniecają, rozwód, kłótnie, nowe auto...ehh

a co do meczu to na pewno nie ma co żałować w końcu jedziemu na euro 2008 ;)

Gold_Fish

Mam już jej dość,gdzie nie wejdę na neta to tu dode wypisują,boję się już zajrzeć do lodówki bo pewno ona tam będzie siedzieć,ona jest żałosna i zrobiła się już zdecydowanie nudna.

PATOLOGIA458

Zresztą nie tylko w necie, w prasie to samo- Doda- rozwód-Doda nie ma rozwodu-Doda-chamska-Doda-nowy samochód-Doda-nowy image-Doda-zły Radek-Doda bla bla bla...

i niech mi tu ktoś z zazdrością wyjedzie...

Gold_Fish

Zazdrościć to możemy ludziom, którzy coś w życiu osiągneli, którzy do czegoś doszli & coś sobą prezentują. A czego można zazdrościć takiej popapranej szmacie bez szkoły, która całą swoją tzw. "karierę" opiera na chamstwie, prymitywizmie i prostocie?!?!?...

nie_ma_mnie_2

no wiadome, ale byli tu tacy co twierdzili, że zazdrościmy jej ;] zresztą to się tyczy nie tylko Dody, ale i np.Rubika, Herbuś, najbardziej rozwala mnie "zazdroszczenie" Wentowi Millerowi...^^ jakby było czego

Gold_Fish

Gdzieś tutaj pojawił się wczoraj nowy post, lecz nie mogę go znaleśc. Jeżeli ktoś da radę go "odbunkrowac", to dostaje lody;-))

Złota rybko wiem, że są tacy "ludzie" którzy zazdroszczą takich gnojom i dziwką z lepianki jak Wentylator Miler, Doda itp.
Głupiutkie i zapryszczone małolaty, Edzi Herbuś mogą zazdroscic urody, no bo jak by nie patrzec to dziewczyna ładna jest. Bo jest. Natomiast jej talent to inna sprawa...

Wenflon Winyl Miller to ciec i ciota. Kolo jest tak słaby i nędzny do tego stopnia, że nawet kołchozu w nocy nie dałbym mu popilnowac;-)) Stary byk, a za robienie "kariery" się bierze. Nie zazdroszczę mu wyglądu, no bo niby czego...hmm??? Powiem więcej: Pod względem aparycji Ja & Vin Diesel bijemy go na głowę(( no wiem...wiem "skromny text)) ;-))
No, ale niedoedukowane gówniary((którym jeszcze dobrze włoski na pipce nie wykiełkowały)), pełne żółci, zgorzkniałe i złe podniecają się takim gównem...

Rubik mówisz: http://pl.youtube.com/watch?v=OC8wbDcJ4xE - zerknij w tego linka i zobacz jaką piotrek metamorfozę przeszedł;-))
Z chama na pana. Nasz miejscowy organista gra lepiej od niego. Vangelisa to nigdy z niego nie będzie....nigdy........never...

Btw: pewnie zaraz jakaś "życzliwa" duszyczka skasuję ten mój post, ale to nic......nothing. Wiadomo przecież od dawien-dawna, iż krytyka głupców jest dla nas największą pochwałą.;-))))))

Pozdrawiam...

użytkownik usunięty
nie_ma_mnie_2

Rubik pozuje na wielką gwiazdę a kilka lat temu prowadził gówniany program na Polsacie. Właśnie promowanie takich sztucznych gwiazdorów zamiast prawdziwych artystów nienawidzę najbardziej.

To wszystko przez te polskie media, nie promują tego co prawdziwe tylko to co ich zdaniem jest "tredi" i cool a w rzeczywistości jest sztuczne. Robią z Dody wielką gwiazdę na skalę światową (chociaż wogóle nią nie jest) bo ona jest plastikowa i jest marionętką w rękach mediów. Doda, Rubik i wielu innych są przykładami na to że chirurgia plastyczna potrafi zdziałać cuda.

To prawda, ale z drugiej strony operacja plastyczna nie napisze za Rubika nut i tekstów piosenek.

najnoa

a od czego są specjaliści ??;]
Najbardziej wymiatają jego włosy, ta platyna aż razi ^^