Panowie, jeśli chodzi o Bronsona, to co powiecie mi o serii ''Rodem z policji''? Wiem, że są trzy części tego filmu, bo mam to na cho.mikuj. Oglądaliście to kiedyś?
tak, to podobno ma być ostatnia część. Sam Willis chce, żeby ta część powstała i nawet namawiał do powrotu filmową Holly Gennero.
Wiesz, powiem Ci, że chciałabym, by to było ostatnia część. Nie ma sensu psuć całej serii kolejnymi, częściami bez klimatu. Jak na razie proporcja jest dobra: 3 świetne / 2 słabsze części.
No dokładnie, trzy pierwsze części były świetne, 4 i 5 już słabsze. W czwórce Willis miał kiepskiego partnera.
Racja, w piątce był o wiele lepszy partner. A co do ''Die Hard 4'' to było tam za dużo efektów specjalnych.
Ja wzięłam pod uwagę również to, że w piątce, Willis nie grał już pierwszych skrzypiec, tak jak w poprzednich częściach. A w czwartej części, to on rządził i jeszcze myślał, a tym razem myślenie zostawił McClane'owi Juniorowi.
Mi też nie, ale jednak ważniejszy był Bruce. W szóstce mógłby wrócić Samuel L. Jackson, który przypadkiem znów trafiłby na jakąś akcję.
Dzięki Kasiu !!! .Kapitalne !!! Speakman miał ogromny poteciał i niesamowitą wydajność ,szkoda że nie zrobił takiej kariery jak Seagal ,Van Damme czy nawet choćby jak Dolph .
Nie wybił się, a przecież mógł. Miał talent waleczny, że tak się wyrażę. Widać skromny facet z niego skoro został w tyle. Albo po prostu zabrakło charyzmy.
1 Rambo -Pierwsza Krew
2 Rambo 2
3 Rambo 3
4 Kobra
5 Tango i Cash
6 Osadzony
7 Specjalista
8 Człowiek -Demolka
9 Rocky 4
10 Zabójcy
11 Niezniszczalni 1,2
Co do seri Rocky to musiał bym sobie poprzypominać dokładniej
U mnie to tak wygląda:
1. seria Rambo
2. Osadzony
3. Cobra
4. Niezniszczalni 1 i 2
5. seria Rocky
6. Ponad szczytem
7. Specjalista
8. Człowiek demolka
9. Na krawędzi
10. Zabójcy
Z Arnim tak lubie :
1 Terminator
2 Terminator 2
3 Predator
4 Pamieć Absolutna
5 Komando
6 Jak to się robi w Chicago
7 Conan Barbażyńca
8 Egzekutor
9 Bliżniacy
10 Prawdziwe kłamstwa
A ty dobrze Kasiu widzisz ? Jasne że Arni miał wiekszą muskulaturę i to o wiele o Sylwka .Wogóle nie ma porównania .Arni był też większy ,masywniejszy od Sylwka i był zawodowym kulturystą .
Jasne, że dobrze widzę i ten tekst potrzebny nie był. Ale Wy jesteście ekspertami od muskulatur, więc pytam Was.
Spoko .Ale nie trzeba być ekspertem od kulturystki żeby widzieć kto ma większą muskulaturę .To przecież gołym okiem widać że Arni ma najwiekszą To cą miał jak grał w filmie Terminator czy Komando to jeszcze półbiędy ,ja widziałem jego zdjecia z konkursów Miss Uniwersum jak startował i wtedy czynie trenował to jednym słowem ,,Potwór !!! ,,Muskularny Potwór ,, Kiedy się ćwiczy zawodowo ,regularnie to wtedy ma się mieśnią ciągle napompowane .