Dolph Lundgren

Hans Lundgren

7,3
19 182 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dolph Lundgren

Tak można powiedzieć o tym szwedzkim karatece i kulturyście z doktoratem chemi oglądając takie filmy jak : Czerwony Skorpion ,The Punisher ,Mroczny Anioł ,Starcie w japońskiej dzielnicy ,Uniwersalny Zołnierz ,Drzewo Jozuego ,Strzelec Wyborowy ,Niezniszczalni 1,2 .Jednym słowem Dolph to ikona staromodnego kina akcji .

prof_mateusz27

Otóż to.

bradock

Zgadzam się!!! A ja uwielbiam takie stare, dobre kino akcji :) A Dolph... świetny :) Dzisiaj obejrzę sobie albo Czerwonego Skorpiona albo Honor Zabójcy :)
I mam pytanie tak przy okazji, nie oglądałam z nim jeszcze filmu Diamond Dogs. I właśnie chcę to na dniach obejrzeć. Oglądał ktoś? Jak wrażenia?

alutka888

Ja nie oglądałem Diamond Dogs

alutka888

Jak dla mnie słabe kino, 6/10

bradock

Killing Machine z nim ostatnio widziałem warto było

giovanni50

Owszem! Jeden z lepszych jego filmów, na pewno wyprzedzające poziom filmów Seagala!

AdamBayern01

Ale podobny do jego filmów

giovanni50

Racja, ale zdecydowanie w tego typu produkcji Dolph prezentował się i nadal prezentuje się lepiej od Dolpha - nie oszukujmy się!

AdamBayern01

Dolph od Dolpha? ;-)

karoman4

od seagala

AdamBayern01

Tak już lepiej, chociaż i tak sama się domyśliłam, że chodzi o Stefana Mewę ;-)
A co dziś ciekawego oglądasz?

karoman4

Dziś zobacze jeszcze, nie jestem zdecydowany :) a Ty Kasiu? :)

AdamBayern01

Ja właśnie też nie wiem, co oglądać. Mamy ten sam problem. Może coś wybiorę. Chyba mam ochotę na jakiś film z Arnoldem Schwarzeneggerem.

karoman4

Kopsnął się

giovanni50

Każdemu się zdarza ;-) Widziałeś ten nowy film z Seagalem już? Podobno cienko z tym.

karoman4

Nie nie widziałem

giovanni50

Ja też jeszcze nie.

karoman4

premiera 6.11:)

giovanni50

Ale już w sieci jest i napisy też ;-D

karoman4

Mam neta na karte

giovanni50

Ja z kablówki ;-p