Edward NortonI

Edward Harrison Norton

8,8
106 203 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Edward Norton

24 grudnia (Wigilia, niedziela) o 20:00 na kanale Ale Kino! będzie emitowany film "Wszyscy mówią: Kocham cię".
Kto z was będzie to oglądał?
Ja postaram się obejrzeć, ale ciekawe jak będzie z kolacją wigilijną. :/

Katsy

niestety nie mam tego kanału, ale na szczęście mam ten filmik na płycie i oglądałam z pięć razy, więc jak sobie puszcze po Wigilii to pewnie rodzinka sie nie obrazi, gdyż będą wszyscy umierać z przejedzenia i będzie im już wszystko jedno:) magia świąt:)

Layla_5

no to sie powie, że leci kultowy film ;D a jak jeszcze im powiem kto gra to kolacja skończy sie jeszcze przed filmem :P gdyż wszyscy lubimy Nortona ;)

Watson

No to masz fajnie. W mojej rodzinie to jeśli już ktoś skojarzy Nortona, to chyba tylko mój brat, który widział z nim tylko film "Hazardziści" (a tak poza tym, to słyszał o nim ode mnie :P). Na szczęście w Wigilię na innych kanałach chyba nie będzie zbytnio nic ciekawego, więc może się udać obejrzeć. :)

Katsy

Hazardziści to też doskonała produkcja ;) ale najlepszy jaki widziałam to: Fight Club, American History X, Lęk Pierwotny i 25 Godzina :) ostatnio kiedyś leciała 25 godzina.. oj przegapiłam.. pozdro :)

Katsy

Super!! A ja nie mam tego kanału. :(:(:(:(