Edward NortonI

Edward Harrison Norton

8,8
106 213 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Edward Norton

Powinien być wyżej. A przed nim jakaś Elisha Cuthbert :/ :/ :/

Kaileena_Farah

teraz spadl juz poza pierwsza dziesiatke...;/

_myslicielka_

no to do roboty, fani edwarda! ;b głosować, głosować! ja już nie mogę niestety... (;
pozdrawiam.

green_agata

To, że nie ma go w pierwszej dziesiątce, wkurza mnie z jednego prostego powodu: nie mogę już szybko wskakiwać przez katalog na jego stronę:/;P

Kaileena_Farah

Edward jest rewelacyjnym aktorem, a co ciekawe bardzo malo znanym. Jestem wielbicielka jego talentu, a kiedy pytam wsrod znajomych to wszyscy robia wielkie oczy. Niektorzy, widzieli Fight Club i wtedy cos kojarza, ale i tak bardziej zapada im w pamiec Brad Pitt - no bo przeciez jest bardziej slawny, pokazuje sie w mediach, co i raz slychac kolejne plotki z jego zwiazku jak nie z Jennifer to z Angelina :(. A nasz Edward siedzi cichutko, zreszta sam powiedzial kiedys, ze chce, zeby go oceniac po jego filmach a nie w zwiazku z zyciem prywatnym - on nie chce zeby to rzytowalo na odbior jego roli. Madry chlop!! :D

Rita_2

mądry, mądry. nie to co reszta hollywoodzkich gwiazdek. kiedy oglądałam z przyjaciółką 'fight club' co chwilę słyszałam:
-ale ten brad świetnie gra. ale fajnie wygląda. ale świetnie gra.
a kiedy spytałam:
-a edward? he?
-a, no, może być.

wkurzyłam się.

green_agata

Wcale sie nie dziwie! Tez bym sie wkurzyla.... ;/

Kaileena_Farah

Trzeba go promować i robić nawet nowe konta żeby głosować na niego kilka razy

Kaileena_Farah

Elisha Cuthbert Rulezzzz
Pozdrawiam i zapraszam do mnie na bloga

Kaileena_Farah

A jakieś uzasadnie to tego że niby rulezzz? Wygląd to 1/10 sukcesu dlatego odemnie dostała 1 ;]