Edward NortonI

Edward Harrison Norton

8,8
107 668 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Edward Norton

Na pewno na nie nie zasługuje, 70 to jeszcze ale 7 to przesada!!!

Pablo1919

Wytłumacz dlaczego? Jeżeli nie lubisz Nortona, to nie prowokuj, my tutaj bardzo Go cenimy, więc jeżeli to nie Twój preferent, to zmień stronę:)

Pablo1919

Właśnie! Jak ktoś lubi seriale typu "Drużyna A" to nie dziwię się że Edward Norton mu nie odpowiada. To zupełnie inny rodzaj filmu. Trzeba do niego dojrzeć. Tak samo jak do niektórych aktorów. Przykładem jest właśnie Edward Norton. Po prostu jeszcze nie dojrzałeś do oglądania filmów z jego udziałem. Nie wykluczam jednak że to nastąpi. Na razie jednak daruj sobie te uwagi. Jak obejrzysz wszystkie filmy z jego udziałem to możesz się dopiero wypowiadać.

ataner1

o nie, tak nie można, ja uwielbiałam serial Drużyna A, i pewnie gdyby teraz go puszali, też bym obejrzała, to jest po prostu inna klasa rozrywki, któej nie można porónyważ z kinem, i co nie wyklucza że Nortona cenie BRADZO, to chyba za mało powiedziane, ale nie powiem więcej, bo znowu ktoś uzna, że przesadzam, albo lece na niego bo jest ładniutki, dobra troche mnie poniosło, sorki ;) tak czy siak, ja lubiąc Drużynę A lubie i Nortona, to tyle...

Pablo1919

jest wielu innych fantastycznych aktorów którzy zagrali wiele wspaniałych ról, a Norton tylko w kilku filmach zagrał. Aktorem złym nie jest, ale na tak wysokie miejsce powinien sobie bardziej zasłużyć.

Pablo1919

Wiesz takie lakoniczne i banalne stwierdzenia 'wielu innych fantastycznych aktorów" i "wiele wspaniałych ról" to nie jest polemika. Wysil się chociaż trochę...................................../:(, sam/a sobie zaprzeczasz, bo powyższym stwierdzeniem lokujesz jednak Nortona w czołówce "Tych wielu"

Pablo1919

eee głupoty piszesz, Norton ma 7 miejsce bo się wyróznia, w przeciwienstwie do tego co myslisz Ty:) "tych wielu wspaniałych" jak piszesz aktorow na pewno nie zagraloby tak dobrze jak on w Fight Clubie czy Primal Fear

blowingbubble

Moim zdaniem nikt nie zgrałby tak jak Norton w American HistoryX, nie widzę innego aktora w tej roli.To 7 jest w pełni zasadne.

użytkownik usunięty
Pablo1919

Piepsys głupoty że aż głowa boli. Norton jest genialnym aktorem i ludzie to doceniają, dlatego jest na tak wysokiej pozycji.