Czemu Edward Norton jest wysoko i wyprzedza takich Aktorow jak np Johny Depp czy Clint Eastwood. Facet gral w takim Shitcie jak Hulk wiec o co chodzi...
A czemy Dowbor ma rude włody? A dziewczynki lubią kucyki Pony? Czemu sie gra w piłke nożną i jedni to kochają a jedni nienawidzą. A czemu Ala ma kota, a nie akurat psa?
Odpowiedź brzmi dziecinnie prosto - BO TAK!
Rozumiem do czego zmierzasz, mamameli, i solidaryzuje się z Tobą, jak najbardziej. Jednak, Dowbor ma włosy takie a nie inne przez geny, Ali dał kota autor Elementarza oraz rożne preferencje nt sportu - to wszystko są wyniki jakiejś arbitralnej decyzji, jedna osoba zdecydowała koniec i kropka.
Tu rzecz jest znacznie bardziej skomplikowana - bo możemy teraz podyskutować o demokracji:
(ta cześć to już odpowiedź do założyciela tematu)
Edward Norton: 16484 głosy - srednia zwykła 8,30.... średnia ważona: 8,276
Clint Eastwood: 8474 głosy - średnia zwykła 8,15.... średnia ważona: 8,121
(Deepa nie biorę pod uwagę z dwóch względów: 1)wystarczy mi porównać dwóch aktorów 2) moja ocena Deepa)
Podsumowując: Clint dostał mniej głosów - jest mniej znany albo popularny; ma niższą zwykłą średnia, co odzwierciedla to, jak go ocenili filmwebowcy.
Edward dostał więcej głosów, a jego średnia zwykła też jest większa. (obydwie sprawy podsumowuje średnia ważona)
Jak widać Top Ludzie nie nazywa się Aktorzy Wszech Czasów (choć tacy tam też są), ale jest także rankingiem popularności... i to musimy wziąć pod uwagę.
A to, że trafi się zawsze ktoś, kto i tak będzie pytał: dlaczego i dlaczego...
Jak to mówił Brando w Rozgrywce (nawet dwa razy):...(tu wypadałoby zacytować, ale jest to forum publiczne a nie moje podwórko, więc się powstrzymam, żeby nikt nie poczuł sie urażony)
Zgadzam się Z tobą, ale nie mam siły już polemizować z prowokantami, i dlatego: , a "czemu" jak pyta, juz tam nie wiem kto, to odpowiem zyczajnie i mało kulturalnie. BO: JEST W CAłOŚCI ZAJEBISTY: GLOS, WYGLĄD, AKTORSTWO, INTELEKT, TALENT, ITP.proste jak drut.I niech tam zostanie jak najdłużej. Dla mnie zawsze perfect men, nr 1 na świecie!Uwielbiam patrzeć na tego gościa!!!!!
I nie przestaną, bo, widzisz, aktorstwo u Ciebie (i wielu innych osób) jest /lub wygląda na/ tylko jedną z paru cech, które wymieniłaś... tego zawsze będą się czepiać... szczególnie na forum o filmach i aktorach... :)
A jak odpowiadasz niekulturalnie to tylko lejesz wodę na młyn, bo mają 'fun'. Ostatecznie wolno im tu być, bo to forum o Nortonie, a nie dla jego 'oddanych' wielbicieli.
Pozdrawiam ;)
A Clint za co miałby być wysoko? Przecież to aktor jednego gatunku
Norton szału nie robi, ale poprawnie grać chociaż potrafi
Pomimo tego shitu i tak go uważam za najlepszego aktora a poza tym stroni od tych całych fleszy nie wdzięczy się do kamer. Porównując dorobek Deppa i Nortona ten drugi wypada gorzej ale ja stawiam na jakość nie na ilość a Norton jest bardziej wszechstronny aktorsko wg mnie od przereklamowanego ostatnimi czasy Deppa