Edward NortonI

Edward Harrison Norton

8,8
107 668 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Edward Norton

To zdjęcie nie jest fajne .. Myślę, że nie tylko mi się nie podoba .. Może jakieś aktualniejsze i czarno-białe ?? Tu jest cała masa takich zdjęć:
http://oceanic.wsisiz.edu.pl/~tomicka/BW.htm [oceanic.wsisiz.edu.pl/~ ...]

pani_racja

popieram!
zwłaszcza zdjęcie czarno-białe mnie ucieszy.

pani_racja

przyłączam się do apelu:) tutaj wyszedł troche jak z posteru w kolorowym piśmie dla nastolatek, średnio mi do niego pasuje taki wizerunek....biało-czarne rzeczywiscie bylo by niezłe,ale osobiście bede czekac na fotke z "American HistoryX" (biało-czarna z "AHX" hmmm to byłby jakiś kompromis...);)

_marla_

rowniez sie przylaczam i czekam na zmiane zdjęcia.

pani_racja

Popieram na 100%!!! Ta fotka jest fatalna, a czarnobiałe są supeł :D

pani_racja

Dobry pomysł. Prosimy o czarno-białe foto Edzia :)

pani_racja

te czarno-biale sa rzeczywiscie nieporownywalne (oprocz tego w prawym gornym rogy gdzie stoi w pozycji jak jakis pedzio) ale mnie sie osobiscie podoba zdjecie z tutejszej galerii, to z fight club na tle napisow 'i like myself'

pani_racja

podpisuje sie pod prosba;)
.
.
.
.
.
pozdro

_myslicielka_

Mi też to zdjęcie sie nie podoba, wygląda na nim trochę gburowato, najlepiej czarno-białe gdzie się śmieje (a my już wiemy jak on sie smieje) :P:P
Pozdro

pani_racja

no i zmienili fotke!
ja tam nie wiem,podoba wam sie nowe zdjecie?moim zdaniem tamto nie bylo takie zle,moglo zostac.ale co ja mam do gadania
a zreszta to nie zdjecia sa najwazniejsze;)
Edek rulez!!!

użytkownik usunięty
pani_racja

a jakie znaczenie ma zdjęcie? filmy oglądajcie, tam macie Jego do woli.

pani_racja

ja też się przyłączam bo ta fotka to totalne dno

Aniol_z_Piekla_Rodem

super...tamta byla dno...ta jest dno...a jaka nie bedzie dnem dla totalnie wszystkich?? jak sie komus nie podoba to popatrzcie sobie na wlasna kolekcje jego fotek i problem z glowy, bo nigdy nie dogodzi sie wszystkim...:/

Chelsea_AKA_Mrs_Blonde

Mi tam podoba się ta fotka, może nie jest NAJlepsza ale bynajmniej lepsza od tamtej co była wcześniej