To zdjęcie nie jest fajne .. Myślę, że nie tylko mi się nie podoba .. Może jakieś aktualniejsze i czarno-białe ?? Tu jest cała masa takich zdjęć:
http://oceanic.wsisiz.edu.pl/~tomicka/BW.htm [oceanic.wsisiz.edu.pl/~ ...]
przyłączam się do apelu:) tutaj wyszedł troche jak z posteru w kolorowym piśmie dla nastolatek, średnio mi do niego pasuje taki wizerunek....biało-czarne rzeczywiscie bylo by niezłe,ale osobiście bede czekac na fotke z "American HistoryX" (biało-czarna z "AHX" hmmm to byłby jakiś kompromis...);)
te czarno-biale sa rzeczywiscie nieporownywalne (oprocz tego w prawym gornym rogy gdzie stoi w pozycji jak jakis pedzio) ale mnie sie osobiscie podoba zdjecie z tutejszej galerii, to z fight club na tle napisow 'i like myself'
Mi też to zdjęcie sie nie podoba, wygląda na nim trochę gburowato, najlepiej czarno-białe gdzie się śmieje (a my już wiemy jak on sie smieje) :P:P
Pozdro
no i zmienili fotke!
ja tam nie wiem,podoba wam sie nowe zdjecie?moim zdaniem tamto nie bylo takie zle,moglo zostac.ale co ja mam do gadania
a zreszta to nie zdjecia sa najwazniejsze;)
Edek rulez!!!
super...tamta byla dno...ta jest dno...a jaka nie bedzie dnem dla totalnie wszystkich?? jak sie komus nie podoba to popatrzcie sobie na wlasna kolekcje jego fotek i problem z glowy, bo nigdy nie dogodzi sie wszystkim...:/