to bedzie dosc egoistyczne zyczenie, ale zycze mu glownie tego, zeby pozostal taki jaki jest, dostepny tylko dla niektorych (tych, ktorzy kochaja jego gre aktorska) i nigdy nie stal sie kolejna, plastikowa zabawka hollywoodu. no i oczywiscie najbardziej oklepanej rzeczy - czyli tradycyjnego SPELNIENIA MARZEN! :D
Ocar nagroda wg mnie przereklamowana, ale Edward o niej podobno marzy więc zyczmy mu z okazji urodzin Oscara ;]
a poza tym wielu wspaniałych ról i jakiejś fajnej kobitki ;)
Ja też bym wolala zeby Ed pozostal mniej znany, ale sadze ze z takim talentem bedzie mu trudno. Mysle ze nie stanie sie taki "plastikowy", do tej pory bardzo starannie dobierał role i calkiem skutecznie unikal prasy. Tak czy inaczej WSZYSTKIEGO NAJ ED!
Ja równiez mu zycze tego Oscara, bo pomimo iz ta nagroda nie zawsze jest przyznawana sprawiedliwie to jest to jakiejs osiagniecie oraz w pewnym rodzaju wyroznienie, a Edward na nie naprawde zasługuje.
Z okazji tych 36 urodzin zycze mu samych dobrych ról i żeby wszystko było jeszcze przed nim. Zreszta choćby nie wiem co to i tak dla mnie on jest wielki za to kim jest w życiu i za to kim sie staje przed kamerą.
Ja równiez mu zycze tego Oscara, bo pomimo iz ta nagroda nie zawsze jest przyznawana sprawiedliwie to jest to jakiejs osiagniecie oraz w pewnym rodzaju wyroznienie, a Edward na nie naprawde zasługuje.
Z okazji tych 36 urodzin zycze mu samych dobrych ról i żeby wszystko było jeszcze przed nim. Zreszta choćby nie wiem co to i tak dla mnie on jest wielki za to kim jest w życiu i za to kim sie staje przed kamerą.
dołączam się do życzeń-abyśmy mogli go częściej oglądać i doceniać jego talent,oby się rozwijał,dostawał ciekawe role,a mimo to nie dał się wciągnąć w komercyjną machinę szołbiznesu
Ja życzę Edwardowi z okazji urodzin dużo nagród, dużo dobrych ról w filmach i żeby jak najdłużej grał w filmach i żeby wreszcie został należycie doceniony :D