Edward NortonI

Edward Harrison Norton

8,8
106 213 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Edward Norton

chyba najbardziej mu pasowała rola udawanego upośledzonego w rozgrywce. Wygląda jak jakis wymoczekk z tępym wyrazem twarzy. Ale i tak uważam, ż jest słodki i role Supermenów w jego wykonaniu są również ciekawe. Bejbi...

Figa

słodki jest ale też taki... no wiadomo jaki :D cudny

Figa

Nie! On tylko jak chce to ma twarz wymoczka ;)
(np. w "AH X", czy, "przed nawroceniem" wyglądał na wymoczka? wątpie ;p)
On jest kim chce, kiedy chce.
I dlatego jest taki wspaniały.

Figa

noo!! jest niesamowity! Nie miałam na myśli tego, że wygląda tak bez przerwy, tylko w niektórych filmach jak tak wyglądał to mu pasowało!! Ogólnie jest nieprzyzwoicie niesamowity!! ;)

Figa

powiem wam, że właśnie za to go uwielbiam: może być kimkolwiek i w każdym wcieleniu jest bez zarzutu:-) naprawdę widzisz w nim tylko twarz niewiniątka? ja za nią dostrzegam czającego się gdzieś tam w podświadomości nieokieznanego psychola i za to go uwielbiam!!:-)

Figa

Ano właśnie... twarz niewiniątka;). Ale te oczy!!! Całkiem fajny facet =) niby przeciętniak, ale ma w sobie coś niewiarygodnie sexownego:D...

Figa

Własnie dlatego Norton jest chyba njelpszym z aktorów ostatnich lat . Bo mzienia się jak kameleon, potrafi zagrac wszystko.

Figa

Ciekawe, z której strony jest to twarz niewiniątka? ;P

Lady_Snape

A widzialas np.Lek pierwotny? To tam wlansie zagrał niewiniatko tak sugestywnie ze kazdy dła się nabrac.

fidelio

twarz niewiniątka? owszem ^^ ale za to jak daje czadu w swoich filmach ;)
pozdrawiam ;b

fidelio

Ale on właśnie doskonale GRA niewiniątka. A prywatnie? Szczerze mówiąc nie zaufałabym mu - ma taki niebezpieczny błysk w oku. I o to mi chodziło ;]

Lady_Snape

Żeby nie było wątpliwości muszę dodać, że to jeden z moich ulubionych aktorów i uważam, że facet jest genialny. To tyle.