Edward NortonI

Edward Harrison Norton

8,8
107 668 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Edward Norton

to, że kiedy gadam z kolezankami na temat naj... aktorow, to nikt go nie zna! W gre wchodza tylko Johnny Depp, Brad Pitt, Tom Cruise, Keanu Reaves, Orlando Bloom itp. Osobiscie lubie Cruise'a i uwazam, że Depp jest swietny, ale kiedy slysze kolejne piskliwe "aaah brad pitt jakiż on piękny" to robi mi sie niedobrze. I dalej jestescie ciekawi czemu tak genialny aktor jak Norton jest oceniony ledwie na 7?

ka_sia_

no coz widac nie specjalnie sie znaja na kinie skoro nie slyszały nigdy o tym aktorze. Ja rowniez lubie Pitta, Deppa, ale akurat specjalnie ich uroda mnie nie powalaja, zrestza tutaj chyba nie o to chodzi. Zdecydowanie oni naleza do tej czolowki lepszych aktorów ale Norton uwazam jest zdecydowanie wsrod nich, a dla mnie to juz w ogole faworyt :D

ka_sia_

JAk dla mnie masz absolutną racje....mam koleżanke która sie tak niby super zna na kinie i nie ma poęcia kto to!!!dziewczyny z mojej klasy to oczywiscie uwielbiaja Hugh Granta , bradaPitta itp.....a kim jest Norton nie mają pojęcia....w każdym razie popieram Cie, i uważam że jest to naprawde śiwetny aktor

ka_sia_

bes kitu, masz racje. Depp jest swietny, Pitt tez jest spoko, ale Nortona nie pobija :P

ka_sia_

Pewnie dlatego,ze jest aktorem, ktory nie idzie na latwizne i nie zaprzedaje sie komercji, grajac w filmach, ktore cos znacza, sa o czyms. Co prawda z Johnnym Deppem, ktorego tez uwielbiam jest podobnie, ale showbuissnes gloryfikuje takze takich niezalezncyh aktorow idacych pod prad. A padlo juz na Deppa, wiec Norton sila rzeczy, musi zadowolic sie ogromna popularnoscia w waskich kregach kinomanow, ktorzy doceniaja kino ambitniejsze. Jednak to rowniez jest chyba zaszczyt:D

ka_sia_

To twoje koleżanki są na wyższym poziomie niż moje :P U mnie nikt nie zna Johnny'ego Deppa :/ To dopiero hańba :]

ka_sia_

Święta racja. Mnie też to denerwuje, ale... tak jest wszędzie np. w muzyce, gdzie wszyscy znają największe grupy czy osobistości scenowe, ale nikt nie zna (i tym bardziej nie chce rozmawiać na ich temat) zespołów, które robią to na tym samym poziomie, a czasem nawet lepiej. Wszędzie tylko kasa.

batman2k3

Heh nie wiedziałem ,że Edward Norton ma tylu fanów bo gdzie nie spojrze tam jest chwalony!!!I bardzo dobrze bo jest to wyśmienity aktor ja od obejrzenia "American History X" jestem jego fanem i ciesze się ,że wielu ludzi na stronie filmwebu także ma o nim dobre zdanie :]

ka_sia_

Eh...a co ja mam powiedzieć!??! u mnie w klasie nawet nikt kinem się nie interesował, a jak już jakiś coś...to filmy marne...tanie horrory itp. nie dało się z nikim pogadać, oby nowa klasa okazała się na lepszym poziomie :/