Elijah WoodI

Elijah Jordan Wood

7,9
33 412 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elijah Wood

Świetny humor. Niektóre sceny są tak absurdalnie bezsensowne, że nie można się nie śmiać;) Polecam nawet najbardziej zatwardziałym sztywniakom ;-)

Zgadzam się Wilfred to serial po którym zawsze mi jest tak dziwnie ( pozytywnie dziwnie ), nie dowierzałam gdy zobaczyłam Wooda w serialu, ale ku mojemu zaskoczeniu pasuje. Jeśli się nie mylę to chyba w jednym z ostatnich odcinków była nawet akcja z obrączką i powiernikiem pierścienia - czego jak czego, ale Froda już się nie pozbędzie.

szogi1989

Też oglądałam Wilfreda ( parę odcinków), jest tak absurdalny, że nie śmiać się to zbrodnia.:)

użytkownik usunięty
szogi1989

w którym sezonie, odcinku było o obrączce i powierniku pierścienia... ?

ojej nie pamiętam, który to był dokładnie odcinek, coś z drugiej serii, chodziło o obrączkę czy pierścionek zaręczynowy dla Jenny, Wilfred oczywiście palną coś o powierniku pierścienia czy jakoś tak - to była jedna drobna scena, ale pamiętam że rozbawiła mnie przednie, zwłaszcza mina Ryana.

użytkownik usunięty
szogi1989

chyba nie widziałem tego odcinka, musiało być ciekawie:)

To był 12 odc. sezonu drugiego, a scena była po prostu kapitalna, a mina Ryana była po prostu bezcenna, nie wiem czy to było zamierzone, ale wyszło super. W ogóle cały serial to mistrzostwo, nie mogę się doczekać trzeciego sezonu.

ewej

Tak, trzeci sezon już tak niedługo :) :) :)

Katy008

No na całe szczęście :D bo bym dłuższej przerwy nie zdzierżyła, już i tak trzeci raz lecę :-P

ewej

Szkoda tylko, że każdy odcinek jest taki krótki :( Ale i tak w 20 minut się wyrabiają ;)

Katy008

Moim zdaniem, 20 min. to wystarczająca ilość czasu na serial komediowy. Wg mnie wszystko jest jak trzeba, niczego bym nie zmieniła w tym serialu, jest kapitalny :-) Dzięki temu, że odcinki trwają tak krótko, dałam radę 2 sezony obejrzeć w tydzień :-D Bo ja dosyć niedawno odkryłam ten serial, więc jestem na świeżo i dziwnie będzie oglądać jeden odcinek na tydzień ;-)

ewej

Mam tak samo. Właśnie o to mi chodzi - 20 minut na tydzień... Będę musiała być na prawdę cierpliwa :/

Katy008

Może poczekam na cały sezon ;-) I wtedy hurtem obejrzę.