Wiem, że zaraz zaatakuje mnie gromada fanek Wooda, ale musiałam to napisać. Ni jest ani wysoki, twarz terz nie jest piękna. A oczy...tak jak by miał wytrzeszcz:D. Są wielkie i wypukłe. Jedyna ich zaletą jest kolor. Elijah nie uśmiecha się ładnie, a jego imię...mój Boże:D. Jedyną rzeczą, za którą nie moge sie przyczepić, jest aktorstwo. Trzeba przyznać, że pokazał klasę. Ale reszta...żałosne, moim zdaniem. Takie dziecko. Nie jest ani męski....jest jak mówicie słodki...ale nie wiem, czy to jego walor:P
Każdemu podoba się co innego, więc nikt z tu obecnych nie zaatakuje Cię. Poza tym błędami się nie przejmuj, każdy je popełnia. Nawet ja taki geniusz, a raczej gieniusz :P Jak by było nudno jakby wszyscy myśleli tak samo!!
Tak dobshe, że mnie nie zaatakowałeś gieniuszu:D. Masz rację, każdemu podoba się co innego. A co do aktorstwa tego hobbita...muszę naprawdę przyznać, że jest dobry...
Ale wiesz, na forum są czasem fanki, które są gotowe rozszarpać kogoś, kto obrazi ich ulubieńca. Ciesze się, że taka nie jesteś.
Pozdrawiam:D
Weszłam na to forum, i jeszcze na forum Daniela Radcliffa:D. Jeśli nie jesteś ich fanką, to dodałam fajne 2 tematy...:).
Pozdrawiam:)
Jak mogliście stwożyś forum pod tytułem "Elijah jest brzytki". To jest nie do pomyślenia, przecież on jest przystojny!! Jego jedyną wadą jest niski wzrost, no ale dzięki niemu i talentowi aktorskiemu dostal role hobbita.
OK każdy ma własne zdanie, ale ja go będę bronić!!!!!!
I love Elijah Wood!!!!!!!!!!!!!!
Ależ proszę bardzo, broń go. Jak mogłam stworzyć taki temat? Otóż mogłam. Nie kocham go i nie uważam, ze jest przystojny. Moim zdaniem ma więcej wad, niż tylko niski wzrost. Nie wiem, co wy wnim widzicie.
Oprócz talentu, ma jeszcze sympatyczną buzię.
Gdyby wszyscy mysleli, że jest piękny, to świat byłby nudny.
Nie jestem jego fanką i dla mnie jest to jak najbardziej do pomyślenia:P
aha...nie brztki, tylko brzydki:D
brzdki czy brzytki nie wążne - precz z ortografią w czasie wakacji!!!!!!!
A co do jego urody i lubinia masz racje, każdy ma swoje zdanie. A ja powiedziałam swoje: On jest nie tylko słotki, ale przystojny i ma talent do grania i ogólem jest boski!!!!
zdania ni zmienie
aa jeszcze jedna jego wada - pali :-(
Masz rację- precz z ortografią!:D
Nie zmieniaj zdania, bo każdy powinien je mieć. Co do grania: kolejny raz powtarzam, że jest dobry. A słodki to on jest, nie da się ukryć:P Ale na pewno mamy jakiegoś wspólnego ulubieńca.:D
pozdrawiam
Jest słodki, przystojny, ma piękne oczka. Ma wytrzeszcz, ale to właśnie jest fajne w nim, no i nie da się ukryć ma talent aktorski. Wady: pali, jest niski (ile on właściwie ma wzrostu?) i coś jeszcze?... hmmmm chyba nie:)
Mery założe się, że twoim ulubieńcem jest Johny Deep, sorry nie wiem jak się pisze jego nazwisko :) A moim ostatnio został Brad Pitt, widziałaś film 'Wywiad z wampirem', momo to, że miał trochę bladą cerę i za długie kły, był świetny. Ostatnio często wyświetlają ten film, musisz go zobaczyć. Albo ten film, który masz na blogu opisany, ten, w którym jest śmiercia, też tam niesamowicie zagrał. Naprawdę ostatnio go ubóstwiam, czy jakto isę tam pisze.
Zgadłaś, moim ulubionym aktorem jest Depp( 2 "p"):D. Jak zobaczyłam go w Piratach, to po prostu oszlałam, zachowywałam sie jak kretynka, świr, to było mało powiedziane:D. Potem obejrzałam Troję i Meet Joe Black, i miałam fazę na Pitta, potem na Josha Hartnetta i w końcu wróciłam do Deppa i już nie świruję. Ale często oglądam filmy z nim( polecam Pirató.., sekretne okno, czekoladę, człowiek, który płakał, 9 wrota, jeżdziec bez głowy, from hell- tego ostatniego nie oglądałam, bo ponoć Strasznyyyy:)). Wywiadu z wampirem nie oglądałam, słyszałam, że świetny, i że Picio ładny:D...kiedyś leciał w TV, zaczęłam oglądać, ale moja mama nie chciała, bo nie znosi horrorów:/ja tesh nie:P, ale obejrzę na pewno.
Aha, ubóstwiam napisałaś poprawnie:)
Musimy pogadać na gg, jesteś świetna, polubiłam cię i w ogóle Gicio:D
Ale to nie jego wina, że jest niski.Ja jestem bardzo wysoka, wyższa od niego, choć jestem młodsza.Nikt nie wybiera sobie urody i wzrostu - może wybrać tylko zawód, a Elijah wybrał aktorstwo.
Poprostu nie używaj słowa brzydki. Albo ci się podoba albo nie, jak już wcześniej zostało to skomentowane. Widze, że jest to nagminne u wielu osób. Trzeba patrzyć na niego obiektywnie. Nie licząc gry aktorskiej Elijah ma wiele uroku w sobie. Nie jestem jego fanką, ale gdyby wszyscy mieli 180 wzrostu, pociągłą twarz, niebieskie oczy i kilkudniowy zarost (przykład) to połowę kobiet na tym globie szlag by trafił.
No dobra- nie podoba mi się. Bo piękny to on nie jest. Uroku ma w sobie wiele bo uroda nie musi iśc w parze z urokiem.
Ja tam wolę ciemnookich brunetów, ok 170, bez zarostu, ale spoko:D
mi się Wood podoba i myślę, że jest przystojny, słodki, uroczy, czy jak wy to nazwiecie. oprócz tego, dla mnie jest strasznie podobny, do mojego byłego chłopaka, którego ja ciągle loff :) myślę, że każdemu może sie nie podobać. dziwi mnie tylko zachowanie dziewczyn, które wypisują wszędzie, że go kochaja i inne podobne. ludzie zlitujcie się! no ile mozna? pomyślec, że na świecie jest więcej ludzi myślących :P (nie obrażajcie się) myślę, ze to bez sensu. owszem jest przystojny i w ogóle, ale no trza miec chociaz troszke realizmu... myślę, ze przystojny Woodjest (i to nawet bardzo, jak dla mnie), talent ma, a imię rzeczywiście mnie denerwuje ;]
pozdro 4all =)
a i tak w ogóle to Deep jest fantastyczny :) także jeden z moich ulubionych aktorów ;]
Boshe....BŁAGAM cię, nie pisz DEEP...kto to w ogóle jest? Pisze się DEPP. Johnny Depp. Zapamiętaj to sobie. Please, nie przekręcaj więcej nazwiska tego geniusza:)
jeju sorki. okropeczny błąd. już teraz będę pisać Depp =) przysięgam =) nie zapomnę juz więcej pozdro :)
Szczerze popiream Eliach nie jest ładny, a ludzie którzy piszą DEEP to analfabeci DEPP-najlepszy aktor jakiego znam
ej, ogarnijcie się, naprawdę myślicie, że Johnny by uznał to za brak szacunku, jakby zobaczył, że ktoś pomylił się i napisał "Deep" zamiast "Depp"? ja myślę, że by się śmiał. a jak już mówimy o szacunku, to może trochę wyrozumiałości dla faktu, że wszyscy czasami się mylą.
zgadzam sie. według mnie on jest przystojny, i ma te piekne oczy. sie gapic godzinami bym mogla xD uwielbima go za to jakim jest ,ze tak wyglada i ze ma talent
! potafi dobrze zagrac w filmach i wogole ;) pozdrawiam xD
jak "DEEP" może być twoim ulubionym aktorem skoro nawet nie umiesz poprawnie napisać jego nazwiska... wypraszam sobie... :P
Hmm...każda z nas ma inny gust i dlatego nawet księgowi mają żony (jak to powiedziała Lane w "Kochanych Kłopotach") Mi się Elijah akurat podoba i to właśnie przez ten jego "wytrzeszcz" i brak podobieństwa do ideałów Hollywood, tzn Brada Pitta czy Orlanda Blooma,czyli takich "picusiów" co mają zadatki na metromana :)
:D:D:D:D:D
Musze przyznać ci rację- jest inny od ludzi Hollywood. O Orlando Bloomie nawet nie wspomnę, bo ten człowiek jest żałosny:) Co do Brada Pitta mam mieszane uczucia. Pana Elijaha szanuję, ale nie podoba mi się. Wolę Johnnego Deppa:)
A co do aktorstwa to fakt Elijah ma great talent, czy ktoś z Was widział "Wojnę" Jona Avneta z 1994? (jeżeli nie to gorrrąco polecam) tam to Wood pokazał jak się gra,bo mało kto w wieku 13 lat potrafiłby tak świetnie zagrać scene kłótni, wystarczy sobie porównać jak gra np Weronika Parys z "Plebani" (okropny serial) która po prostu jest antytalęciem...
Niestety nie oglądałam tego filmu, nawet o nim nie słyszałam:) Ale skoro tak polecasz, to może sie zmienić. Plebani nie oglądam, ale wiem, że to beznadziejne i nie na miejscu są tu porównania jakiejś polskiej miernoty z Woodem;)
Pozdrawiam
Nie chcę się wtrącać w waszą zawziętą konwersację, ale chciałam tylko powiedzieć, że według mnie Elijah jest przystojnym aktorem, mimo wytrzeszczu i niskiego wzrostu:).Oczywiście każdy może mieć własne zdanie, więc nie będę narzucała swojego(BROŃ BOŻE!)Sama nie wiem czemu akurat taki typ urody mi się podoba!Wszyscy mówią że to dzieciak! Poza tym, doceniam go jako aktora, uważam, że jest naprawdę świetny! Co do Deppa to już zupełnie inny rozdział, ale uważam że aktorem jest nie tylko przystojnym, ale po prostu REWELACYJNYM!!!w "piratach z karaibów" może nie był tam za piękny, ale grał fantastycznie!!!!!!!!pozdrawia m:)
według mnie wręcz przeciwnie....w piratach był bosko przystojny!!!! nawet ze złotym zebem bedzie powalał na kolana :) a Co Lija to...według mnie jest śliczniusi i tyle, ile ludzi tyle gustów i o tym sie nie dyskutuje :P
To ja się wtrące;) Moim skromnym zdaniem Elijah nie jest brzydki, jest raczej charakterystyczny i ciekawy;) Brzydszych już widywałam, a "ten tutaj":P ma niewątpliwie wielki urok, ja go bardzo lubię, bo sympatyczny;) A jego wytrzeszcz mi nie przeszkadza;) bardzo ładny ma ten wytrzeszcz muszę powiedzieć:D:D
Pozdr;)
Nikt tu nie będzie na Ciebie najeżdzał bo każdy ma swój gust( chociaż nie zgadzam się z Tobą) A może to i dobrze Bo gdyby każdy go lubił to byłoby tak głupio....pozdro;)
heh moze jestem troche monotematyczna ale jezeli juz ktos wspomnial o Johnnym to on jest moim idealem ale Elijah (nie no serio mi sie to imie podoba!!!) ma w sobie "to cos" wlasciwie nie wiem czy to te hipnotyzujace niebieskie oczeta (mam podobne:)) czy moze cos innego np ta dziecinnosc ktora mi jak najbardziej odpowiada ;) nie wiem co ale w kazdym razie po 1 czesci Wladcy... od razu czuje do niego specyficzna sympatie a jezeli juz wspomnialyscie o Picie no coz nie obrazajac niekogo nie za bardzo za nim przepadam co innego Orlando... nie wiem za co (no dobra troszke mi sie podoba:)) ale lubie tego chlopaka;)
Masz rację. Ma w sobie coś, co przyciąga widza. Oczy ma ładne, mimo, że wytrzeszczone:) Taki uroczy dzieciak przed kamerą:) Sympatyczna buzia i w ogóle jest spoko. Ale nie wyglada na amanta powalającego dziewczyny jednym spojrzeniem. Ogólnie wole urodę latynoską( a la Johnny Depp)
Ale wood jest ok:D
Taa...wg mnie tez jest brzydki, zgadzam się ;)...ale kazdemy podoba sie co innego...sa gusta i guściki :P. I widzisz, już jakaś El_Wood sie kłoci :/
A mi sie on podoba, mimo swojego wzrostu ma cos w sobie. a ponad to jest swietnym aktorem. jego oczy sa piękne i charakterystyczne. ale kazdy ma swoj gust:D:D:D:D
nie jestem jego fanką i mi się nie podoba... wygląda trochę za bardzo dziecinnie jak na swój wiek... no i to, że jest niski :-( ale aktorem jest dobrym nie zaprzeczę...
Eh kobiety czy wy na każdego aktora musicie patrzeć przez pryzmat jaki on śliczny albo on jest brzydki chyba nie to się liczy on ma grać a nie wyglądać a gra dobrze bo rewelacyjnym aktorem nie jest i mówię to ja MEGA FAN LOTR.
Otóż to.. Niektórzy zapominają, że w tym serwisie chodzi o sztukę filmową a nie 'sztukę twarzy czy piękności'. Oczywiście rozumiem, że chcecie porozmawiać o swoich 'preferencjach', ale za przeproszeniem to chyba nie miejsce na to :)
Pozdrawiam, Zakochana od dobrych paru lat w LOTRze
Popieram to co piszesz, nie ocenia się aktora przez pryzmat urody, ale skoro o tym mowa to moim ideałem jest Sean Connery, przystojniak jak ich mało nawet w obecnym wieku :).
Jak widze dla wielu osób ważniejszy jest wygląd aktora,a nie to jak gra. Bo dla mnie ważniejsze jest to drugie.
Pozdrawiam
Szczerze? Momentami mnie wnerwia. Wiem, że taka rola ale... No ale po prostu najchętniej zrobiłabym mu krzywdę. Ten jego "głosiczek", nietęgie miny pt. "Nie jarzę tematu".
Grać gra dobrze ale fajniej by było gdyby na twarz zakładał maskę.
Pozdrawiam.
Mówiąc o zakładaniu masek podczas grania... Tom Cruise podczas grania w 'Wywiadzie z Wampirem' miał taką, chyba faktycznie gustujesz w maskach skoro nie dość, że masz Toma na awatarze to jeszcze Wooda byś w niej chętnie zobaczyła.
Pozdrawiam.
Coś Ci się tu pomyliło. Głupie porównanie z racji tego, że tych dwóch aktorów nie wolno ze sobą porównywać. Akurat Cruise zagrał Lestata fenomenalnie. Każda normalna osoba, która oglądała "Wywiad..." nie będzie uważała, że miał jakąś maskę.
Z tobą i tak nie ma sensu prowadzić dysputy bo widzę na ile został przez Ciebie oceniony. Z osobami, które coś/kogoś naprawdę lubią, nie ma sensu dyskutować bo w tym przypadku byłby to monolog z mojej strony i próbowanie przebrnąć przez ścianę. Ot, taka natura filmwebowiczów. Bronić swojego a pojeżdżać inne gusta.