Elijah WoodI

Elijah Jordan Wood

7,9
33 412 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elijah Wood

Wiem, że zaraz zaatakuje mnie gromada fanek Wooda, ale musiałam to napisać. Ni jest ani wysoki, twarz terz nie jest piękna. A oczy...tak jak by miał wytrzeszcz:D. Są wielkie i wypukłe. Jedyna ich zaletą jest kolor. Elijah nie uśmiecha się ładnie, a jego imię...mój Boże:D. Jedyną rzeczą, za którą nie moge sie przyczepić, jest aktorstwo. Trzeba przyznać, że pokazał klasę. Ale reszta...żałosne, moim zdaniem. Takie dziecko. Nie jest ani męski....jest jak mówicie słodki...ale nie wiem, czy to jego walor:P

Kij_z_tym

Tom Cruise ,szczerze nie lubię tego aktora, jak dla mnie totalne beztalencie, nie potrafi grać. To tylko moje zdanie oczywiście :).

Mery_4

Nie ma być przystojny, ma miec urok, oryginalny urok, Elijah taki ma. Przynajmniej w roli Froda jest moim zdaniem idealny. Perfekcyjny hobbit. Taką urodę trzeba umieć docenić i już. Coście byście dziewczynki chciały Pattinsona jako Froda?^^

użytkownik usunięty
Mery_4

No męski to nie jest, ale ma śliczne, czułe oczy - pasowałby... na księdza :-)

Skoro tak to się chętnie u niego wyspowiadam :P

Mery_4

Moim zdaniem jest lepszy niż Pattinson. Choć imię rzeczywiście zrypane.

Mery_4

masz racje to jakiś ułom ja na miejscu lasek bym sie w nim napewno nie bujał :P

Mery_4

Zgadzam się, jest taki trochę dziecinny.... mało męski? Tak bym to ujęła ;) Mam na myśli tylko i wyłącznie wygląd, nie oceniam go jako Froda, bo ,,Władcę..." oglądałam bardzo dawno temu i to jeszcze nie w całości, więc nie pamiętam jak grał. Ale jeżeli chodzi o wygląd - to cudów nie ma.

Mery_4

zgadzam się - brzydal! ale z tym wychwalaniem aktorstwa to już przesadziłaś...

Mery_4

Nom jest nie najpiękniejszy, jednak ma coś w sobie ,że wzbudza sympatię ;o)

Mery_4

Och, każdy jest inny. Nikt nie jest idealny. Tu trzeba brać pod uwagę (szczególnie) zdolności, talent, urodę również.. Ja go uwielbiam (przynajmniej "charakter artystyczny", o), ale to moje zdanie. A o gustach się nie dyskutuje. ;)

vivicar

jak się czyta w ogóle jego imię ?

pani_lusia

Podejrzewam, że "Elajżah", pff. Ma wyjątkowe, a zarazem skomplikowane imię.

vivicar

imię czyta się ilajdża ; p

zuzek987

Mhm, zależy też w jakim języku mówisz i z jakim akcentem. ;)

zuzek987

bardziej "Elajża"

pani_lusia

Sądzę, ze Eljasz ( tak się czyta) :)
I według mnie też jest brzydki. Staram się nie oglądać z nim filmów, bo na niego patrzeć nie można. Widzę że zdania są podzielone i każdy stara się przekonywać do swoich racji, ale każdy też może wyrazić swoją opinię.

magda21

kto Ci powiedział, że tak się czyta? :D tego jeszcze nie słyszałam.

pani_lusia

haha:D <elajdża>

Mery_4

" Ni jest ani wysoki, twarz terz nie jest piękna. A oczy...tak jak by miał wytrzeszcz:D. Są wielkie i wypukłe. Jedyna ich zaletą jest kolor."
Ależ masz problemy dziewczyno. Są gusta i guściki, więc po co w ogóle takie tematy?!

Mery_4

Genialne! Ja sądzę w 100% tak samo! Jakbym to sama napisała...
"Ni jest ani wysoki, twarz terz nie jest piękna. A oczy...tak jak by miał wytrzeszcz:D. Są wielkie i wypukłe. Jedyna ich zaletą jest kolor. Elijah nie uśmiecha się ładnie, a jego imię...mój Boże:D. Jedyną rzeczą, za którą nie moge sie przyczepić, jest aktorstwo."

użytkownik usunięty
Mery_4

no, straszny jest.

Mery_4

specyficzny.

użytkownik usunięty
Mery_4

Ja się go boję O.O Przerażają mnie jego czy xd

Mery_4

Bardzo ładne ma imię właśnie takie oryginalne, ja go lubię ale nie bez przesady, nie uważam że jest brzydki bo nie jest, jest swojego rodzaju charakterystyczny przez te wielkie oczy. Najbardziej zapadł mi w pamięci po LOTR jak pewnie i niejednej osobie tutaj. dla mnie to aktor jednego filmu, chociażby zagrał chuligana, żyda czy kogoś tam jeszcze to po wieki wieków będzie tak czy siak Frodem!!! :D Poza tym miło się na niego patrzy na ekranie bynajmniej mi ;)

Mery_4

gra świetnie ale to prawda - najprzystojniejszy nie jest :) nikt nie może być ideałem !

Mery_4

Ile ludzi tyle gustów, ale oczy jak dla mnie niesamowicie hipnotyzujące! Szczerze, najpiękniejsze oczy jakie widziałam.

Mery_4

Przyznam, że ja jak miałam 12 lat to szalałam na jego punkcie. Teraz bardziej patrzę na niego z dozą sympatii przez wzgląd na dawne lata, ale co jak co - nie wiem co ja w nim widziałam :) Piszę o jego wyglądzie, bo talent aktorski niewątpliwie ma ogromny. Mogę go więc opisać jednym słowem: sympatyczny ;)

Mery_4

Dla jednych te oczy są "wyłupiaste" czy tam wypukłe, a co za tym idzie brzydkie.. a dla innych nie. Dla mnie jego oczy są zaletą, on jest wyjątkowy jeśli chodzi o urodę i przystojny dla mnie. Co z tego że nie jest wysoki, nie rzuca się to tak w oczy w TV :D zresztą 168cm. to nie jest tak mało.. ;p

Mari_89

168cm wzrostu jak dla faceta to jednak trochę mało, ale co zrobić - nie jego wina. Urodą też nie porywa, ale wszystkie braki nadrabia talentem aktorskim. Taki poczciwy i sympatyczny się wydaje ;]

Mery_4

Zgadzam się z tobą,tylko że u mnie sympatii nie wzbudza nawet w minimalnym stopniu ;d

Mery_4

Jako iż lubię nie do końca męskich mężczyzn, to się nie zgodzę. Dla mnie jest przystojny, a raczej pociągający. Aktorem jest całkiem dobrym, a oprócz tego trzeba mu przyznać, że spośród Pettyferów i innych Effronów bardzo się wyróżnia.
Czasem nie rozumiem użytkowników. Wiadomo, że możesz wyrazić swoją opinię, ale po co tworzyć temat, żeby napisać, że gość Ci się nie podoba?

Kij_z_tym

Zgadzam się. Też nie gustuję w chłopakach, którzy wyglądają jakby wrócili z kilkugodzinnego pobytu na siłowni. Ohyda... A talent aktorski Wood posiada, zaprzeczyć się nie da!

MMockingjay

No właśnie. Chodzi o to, że stereotypowy męski facet jest mniej interesujący. No bo wolisz patrzeć na ciekawą, piękną i delikatną twarz czy nieogoloną, tępą mordę?

Kij_z_tym

Oczywiście, że to pierwsze. Elijah ma w sobie to coś. Nie wygląda jak przeciętny facet na ulicy. Nieważne czy ma 20 czy 30 lat i tak jest przystojny i wyróżnia się z tłumu.

A co do wyrażania opinii to bezsensu jest wchodzić na dane aktora/aktorki, aby tylko napisać, że nie jest ładny/a. Żyjemy w wolnym kraju, gdzie istnieje 'wolność słowa', ale to jest nieco dziwne.

MMockingjay

Mnie osobiście uroda Elijaha bardzo się podoba, jest taki trochę chłopięcy. Nie podobny do nikogo kogo już widziałam. I jak wolę ozy zielone to za te jego dałabym się zabić. :)
A co do imienia moim zdaniem jest bardzo ładne.
I do tego jest świetnym aktorem. :)

Mery_4

Mi się też nigdy nie podobał :) Moim zdaniem ma jakiś taki nawiedzony wygląd- te wielkie, jasne, wypukłe oczy... xD

Mery_4

Ciekawe, że na tym portalu aktorek nikt tak nigdy nie broni xD...
Co do Wooda - ładna dziewczynka z twarzy. Można przytulić, ale nie bzyknąć.

Mery_4

mi się też nie podoba moim zdaniem ma taką dziwną specyficzną twarz

Mery_4

Owszem, masz rację. Jest potwornie brzydki.