Elijah WoodI

Elijah Jordan Wood

7,9
33 412 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elijah Wood

Elijah Wood świetnie zagrał hobbita Froda we wszystkich trzech częściach Władcy Pierścieni. Uważam, że Elijah wypadł najlepiej w filmie Władca Pierścieni.

użytkownik usunięty
RingBearer

Zgadzam się w zupełności. Ciekawe czy będzie w stanie pobić tę rolę. Będzie ciężko...

I to jak ciężko... Dzięki tej roli przypieczętował wcześniejsze oceny na jego temat.

użytkownik usunięty
Mystique

Co to znaczy "przypieczętował wcześniejsze oceny na jego temat"?

Świetnie to za mało powiedziane!! On był cudowny!

Coolcats

Wczuł się co tu dużo gadać:) Nikogo innego sobie jakoś jako Froda nie wyobrażam.

Arwena_11

Gdyby ktoś inny zagrał tego hobbita, to wtedy zapewne nie wyobrażał(a)byś sobie nikogo poza tym kimś.

Jarek_W_

Możliwe, ale i tak moim zdaniem jest to strzał w dziesiątkę, ... jeżeli tak mogę powiedzieć.

użytkownik usunięty
Arwena_11

Nikt inny nie ma takich oczu. Jak stwór z baśni. Piękne. Dodał "Władcy" dużo niesamowitego uroku. :)
Chyba ciężko byłoby kogoś drugiego takiego znaleźć.

RingBearer

innych ról Elijaha co prawda jeszcze nie widziałam:-)
ale we Władcy wypadł ŚWIETNIE, WSPANIALE !!!
nie wyobrażam sobie nikogo innego w roli Froda !!!

paniplaster

podczas czytania "władcy..." właśnie tak se wyobrarzałem froda pasuje idealnie niestety pozostała trójka to zypełna kaszana a w szczególności Sam Gamgee

BMF_2

ciekaw jestem jak czytales ta ksiazke, bo z niej wynika ze Frodo mial kolo 50 lat kiedy wyruszyl z pierscieniem w podroz - Elijah Wood pasuje wiec do oryginalu dosyc kiepsko pod tym wzgledem ;)