Elijah WoodI

Elijah Jordan Wood

7,9
33 412 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elijah Wood

Elijasz spoko facet ;)

użytkownik usunięty

Elijasz jest super :))) Ale wolę go w hobbiciej fryzurce ;PP Jest słodki w tych loczkach, ze wzrostem 1 metr :))))

użytkownik usunięty

I nie tylko!
masz rację, w loczkach Elijach jest słodki, ale naprawdę nie tylko! czy widziałaś jego zdjęcia, kiedy ma śliczny uśmiech i włosy na żelu? nie podobał ci się wtedy? jeśli nie to mamy trochę inne gusty, jeśli nie widziałaś zdjęcia to poszukaj w internecie! życzę miłego dnia! pa!!!!!!!

użytkownik usunięty

częściowo się zgadzam :)
Normalnie tesh jest spox jednak loczki to jest to :) Ja kofam Froda, który jest nie tylko śliczny i słodki, ale też mężny. Elijah jako aktor jest fajny, lubię go, ale to palacz, bałaganiarz - nie mój typ :) Ale każdy ma własne zdanie...

użytkownik usunięty

Mnie najbardziej spodobał się rolą i imagem w "Oni".

użytkownik usunięty

ludziksa!!!!!
on prawie zawsze wygląda coool!!!!!!!!! mówie wam!!!!!
jest jednym z nsajlepszych aktorów swojego pokolenia, oprócz tego jaki jest ŚLICZNY!!!!
nieprawdarz!!!!!?????
ja po prostu wymiękam na widok jego sssspojrzenia, ono ma w sobie tyle tajeniczości.....
mrrr........chciałabym mieć go na własność choć to tylko złudne marzenia..........
kruczek

użytkownik usunięty

Prawie zawsze? Co ty wygadujesz!!!!!! ZAWSZE!!! Jednym z najlepszych? NIE MA LEPSZYCH!!!!!! ŚLICZNY, PIĘKNY, PRZECUDOWNY. Przecież te jego spojrzenie. No nie po prostu się rozpływam!!! Pewnie teraz powiecie że jestem cofnięta ale około 2 tygodni temu obejrzałam dopiero Władcę Pierścieni (LOTR) i od tej pory obejrzałam Drużynę Pierścienia z 20 razy. Oglądam ją najczęściej bo tam Frodo najwięcej występuje. Jezu a te jego loczki w LOTR o matko tylko patrzeć i wzdychać!! Jezu szkoda że nie ma takiego faceta w moim otoczeniu. Na kompie mam totalnie wszędzie Wooda. Wczodzę tapeta Elijah, ikony też gdzie się tylko da mam go :D Jeśli jest ktoś kto go tak bardzo miłuje jak ja niech kliknie na gg: 3419919 czekam!!

użytkownik usunięty

jest śliczny, genialny, utalentowany.................. ....nic więcej powiedzieć nie chcę::::::::::::::)))))))))))) ))))))))))))))))))

o taakk. popieram w zupelnosci. ja go szczerze mowiac wole tych loczkach niz tak na codzien!! :D <3

"Elijasz" yyy........................

HollywoodDirector

dokładnie to samo mnie rozbawiło. imię to czyta się elajdża.
swoją drogą orientuje się ktoś ile on ma wzrostu? może to przez pryzmat lord of the ring a może tak po prostu wydaje mi się że on jest bardzo niski, a Wam :D?

swoboda_dnia

Tak on jest niski z tego co wiem to ma 168 cm wzrostu, błehehehe już od dawna jestem od niego wyższa (acha i czyta się elajach)

W loczkach mu najlepiej