Elijah WoodI

Elijah Jordan Wood

7,9
33 412 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elijah Wood

Sądzę że jest doskonałym aktorem ,miec w tym wieku taką filmografie?I na dodatek tak dobrze zagrac rolę Froda?Niee no, on musi w końcu dostac Oscara, życzę mu tego ,bo pomimo wszystko jest moim ulubionym aktorem a za jego miły i sympatyczny charakterek doceniam go jeszcze bardziej.Kto za żeby Elijah dostał jakąś dobrą nagrode??? :-)
pzdr.

Caroline_2

Jestem zdecydowanie za!!!!!!!!!!!! Jest jeszcze młody. Nim będzie dziadkiem Akademi obsypie go Oscarami. Musi!

Caroline_2

Zgadzam sie w 100% byłam rozczarowana,że Elijah nie został nawet nominowany do Oskara za świetną role Froda...:| to nie sprawiedliwe. Myśle,że Elijah jeszcze pokaże na co go stać ,uwielbiam tego aktora i trzyma za niego kciuki. :)
P.S. Elijah też jest moim ulubionym aktorem :P

użytkownik usunięty
Marta18

Eliyah wood nie jest wybitnym aktorem...choć wielu z was pewnie się zgadza że można by było do nich go zaliczyć...też tak uważam według mnie to znakomity aktor.....TAK TRZYMAJ FRODO BAGGINSIE!

nie wiem, czy zagrał już jakąś oskarowa rolę, ale uważam go za dobrego aktora, który- jeśli nie da się zaszufladkować- wiele osiągnie.
wystarczy porównac role Froda i tego chłopaka z ''zakochanego bez pamięci''- zupełni inne osoby, po prostu zagrał dupka w tym drugim filmie koncertowo. Podobał sie tez w tym filmie, w którym grał, jak był mały, z takim aktorem, który gral Kevina samego w domu.

Caroline_2

no cóż ale za Frodo powinni mu dac jakąś porządną nagrodę :)

Caroline_2

On jest super aktorem?
On jest najlepszym aktorem - chociażby za rolę froda Bagginsa we Władcy Pierścieni :)

Caroline_2

Oscar dla Elijaha!!! Koniecznie!!! Byłam podłamana, kiedy okazało się, że nie był nominowany za rolę Froda... To w ogóle było nie fair, że ŻADEN aktor z LOTRA nie dostał nagrody...

My i tak wiemy swoje, prawda? ;)

kasiaczek

E tam. Mnie wkurzał 'jego' Frodo. XD Czytając książkę nie czułam niechęci do tej postaci, po filmie - wręcz przeciwnie.
Wood jest młody, dopiero zaczyna, więc czemu on miałby dostać Oscara a nie np. genialny Malkovich czy Johnny Depp? *byli nominowani, ale nagrody nie dostali ._.*

Caroline_2

Nie wiem jak ktos moze być za tym żeby Manky nie dostał oskara!!
Przecież to jest oczywiste ze musi dostać tą nagrode.Jeśli chodzi o mnie to ode mnie ma już wszystkie możliwe i jeszcze leprze nagrody świata za wszystko wygląd talent i charakter! Jestem jego chyba najjjjjjjwiększą fanką mam ok 2000 zdjęc jego i rózne filmiki filmy oran nawet wysłałam do niego list mam nadzieje ze odpisze .pozdro
jagby sie znalazła taka wielka fanka Manky(Elijaha Wooda) jak ja to piszcie tysjia@wp.pl lub gg 7844215

Tysia-Manky

użytkownik usunięty
tysia

tysia, to sie nie nazywa bycie fanem Eljah Wooda, to już obsesja na jego punkcie :PPPP
Owszem, jest dobrym aktorem, ale na oscara póki co, to on jeszcze nie zasłużył ;)
Pozdrawiam.

Caroline_2

Jestem jak najbardziej za!!!! Po tylu wspaniale zagranych rolach powinien zostać uhonorowany najwyzsza nagroda a w tym przypadku Oscarem. Zreszta swoj talent zaprezentowal najlepiej jako Frodo, nic dodac nic ujac, rewelacja!!

Caroline_2

no nie froda zagrał jak mała ciota

użytkownik usunięty
seti4

Zgadzam się. Frodo Bagginsa nie problem zagrać. Wystarczy zrobić minę, jak wtedy, gdy siedzi się w toalecie ;P
W gimnazjum na początku to się jeszcze zachwycałem tym strachem i wiecznym żalem w jego oczach, teraz jednak przemija to obok mnie niezależnie.
Elijah Wood był jednak świetny w Sin City, wręcz przerażający :)
Pozdrawiam.

seti4

zgadzam sie z tobą, głupi mały hobbit. Nie znosze tego aktora!!!

Caroline_2

O tak. Zgadzam się ze wszystkimi. On powinien dostań nogrodę. Hehe...
Ale bardzo denerwuje mnie to, że wszyscy widzą go i kojarzą tylkko z Frodem, którego grał we Władcy. Ludzie. Rozumiem, że to jest jeden z niewielu takich produkcji, ale grał tez i w innych dobrych filmach. Niom... mam nadzieje, że nikogo nie obraziłam. Hehe... A niedługo :HAppy Feet". JEEEEEEE!!!!!!! To będzie najlepsza bajka jaką widziałam.

użytkownik usunięty
eVe_5

taa jasne. To co ma powiedzieć taki Johnny Depp, która ma w dorobku tyle wspaniałych ról i nie dostał Oscara.