mnie sie on tam nic a nic nie podoba, bo ma wylupiaste oczy;) i brzydkie stopy;p
Eljah jest najprzystojniejszy na świecie. A nogi w filmie zrobiono mu komputerowo
żadne tam komputerowo! aktorzy grający hobbitów wstawali codziennie o 4.rano, by przez 2.5 godziny w charakteryzatorni przygotowano ich do zdjęć (które zaczynały się około szóstej). stopy smarowano im klejem i włosy przyklejano. czytałam o tym w kilku miejscach, np. w 2 wywiadach z Billym Boydem, więc to musi być prawda.
wyobraźcie sobie... wstawać tak rano i dzień w dzień poddawać się ponad dwugodzinnej charakteryzacji... a wydawałoby się, że aktorzy mają taką fajną pracę...
dziwne...a ja czytałam że oni zakładali specjalne buty ze to tak wyglądało , i podobno złużyto i pare set sztuk... ale moze i to bylo kłamstwo
Wcale nie ma wyłupiastych oczu, a brzydkie stopy to masz ty kretynko!
Jażer Wood
Wyłupiaste oczy,owszem-ale taka już jego natura.Nie zapominaj jednak,że te wyłupiaste oczy są ładnnego błękitnego koloru.A co do "brzytkich stóp" to zgadzam się z jedną z wypowiedzi ,o artykułach z wywiadami, zresztą sam aktor wypowiadał się na ich temat z kąd one takie brzytkie.A kolejnym razem zanim kogoś skrytykujesz to spójrz w lustro!!!
Oczy ma wyłupiaste, ale za to jakie. Błękitne z pięknym tajemniczym spojrzeniem. I właśnie to one dodają mu tego uroku i tajemniczości.
Przepraszam bardzo! Ja tam nic nie mam do duuużych, okrągłych wyłupiastych i do tego niebieskich oczu, gdyż... sama takie posiadam;-)
Pasujemy do siebie!
a przepraszam do kogo kierowana była ta wypowiedź? Podpisz się bo nie wiem czy jesteś jego fanką czy pedałem...
Cytuję: "Przepraszam bardzo! Ja tam nic nie mam do duuużych, okrągłych wyłupiastych i do tego niebieskich oczu, gdyż... sama takie posiadam;-) Pasujemy do siebie!" Wow zazdroszczę Ci!! Też chciałabym mieć takie oczy no może mam duuuuuuże, okrągłe i wyłupiasne ale nie mam niebieskich, no ale trudno już niedługo dostanę szkła kontaktowe choć nie noszę okularów i nie mam problemów ze wzrokiem. Po prostu chce mieć taki boski kolor oczu!!
OJJJJ ILAJDŻA JEST BOSKI!! HMMM ZJADŁABYM GO NA ŚNIADANKO!
MILION RAZY. :D
p.s.szkła poprostu podkreślają naturalny kolor oczu:)
też są takie które diametralnie zmienią kolor twoich oczu, np. z brązowych zrobią niebieskie i na odwrót
Nom to ja juz mogę się pochwalić... Mam już szkiełka... :):):) I jak podała Bloom(kojarzy mi się to z Orlando Bloomem :D) zmieniłam kolor oczków na niebieskie z brązowych :D:D:D
Eljah Wood jest najprzystojniejszym aktorem w Hoolywood i nawet Brad Pitt go nie pokona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jejejej:)
weź się lecz... małe dzieciątko nie ma co robić więc krytykuje innych. Sam jesteś taki/a i żeby się dowartościować musisz krytykować innych.
Hej.Owszem,owsze brzydki nie ejst:) wręcz przeciwnie...mi tez sie odobają jego oczy...ale tak szczeze to jeszcze bardziej podobają mi sie oczka JOHNNEGO DEPPA-mmmm piękne....
a jezeli chcodzi o negatywne wypowiedzi ludzi na temat wooda to sie z nimi niezgzadzam!!jak mozna mówic o nim takie rzeczy skoro sie go wcale nie zna.No bo ze jest"laddny" to mozna bo sie to widzi:P
mówi sie ze mówienie ze "kocha sie jakiwegoś aktora jest głupotą,a to dziala w dwie strony!!!ja tam nie sąze ze "kochanie"kogokolwiek moze byc glupotą,za to nieznaszenie za np. wyglą o to juz sie po to podsówa
a jak mi ktoś niewierzy to prosze obejrzeć APARTAMENT wtedy sie moze przekona ze mozna kochac kogos nigdy z nim nierozmawiając:)
pozdrawiam wszystkich fanów Depp'a i Wood'a i...wszystkie zakochane dziwewczyny:):)
M@jk@:)
HaHaHa!! To jest największy pedał wszechczsów (patrz: http://www.veryverygay.com/elijahwood/photos.html) [www.veryverygay.com/eli ...] Sami widzicie, a jeśli już lubujecie sie w pedałach to radzę, żeby jego imię nie kończyło sie na "jpg" pozdrawiam
wiesz co a ja uważam że właśnie zazdrosna osoba tworzy takie strony... może ta osoba sama jest gejem? wiesz co lepiej stąd spiepszaj