Elijah WoodI

Elijah Jordan Wood

7,9
33 418 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elijah Wood

elijah niby przystojny?

użytkownik usunięty

mnie sie on tam nic a nic nie podoba, bo ma wylupiaste oczy;) i brzydkie stopy;p

użytkownik usunięty

Eljah jest najprzystojniejszy na świecie. A nogi w filmie zrobiono mu komputerowo

użytkownik usunięty

Elijah Wood ma śliczne, duże oczy i ma dziwny rodzaj urody ale jest boski

użytkownik usunięty

żadne tam komputerowo! aktorzy grający hobbitów wstawali codziennie o 4.rano, by przez 2.5 godziny w charakteryzatorni przygotowano ich do zdjęć (które zaczynały się około szóstej). stopy smarowano im klejem i włosy przyklejano. czytałam o tym w kilku miejscach, np. w 2 wywiadach z Billym Boydem, więc to musi być prawda.
wyobraźcie sobie... wstawać tak rano i dzień w dzień poddawać się ponad dwugodzinnej charakteryzacji... a wydawałoby się, że aktorzy mają taką fajną pracę...

użytkownik usunięty

dziwne...a ja czytałam że oni zakładali specjalne buty ze to tak wyglądało , i podobno złużyto i pare set sztuk... ale moze i to bylo kłamstwo

użytkownik usunięty

Wcale nie ma wyłupiastych oczu, a brzydkie stopy to masz ty kretynko!

Jażer Wood

użytkownik usunięty

Wyłupiaste oczy,owszem-ale taka już jego natura.Nie zapominaj jednak,że te wyłupiaste oczy są ładnnego błękitnego koloru.A co do "brzytkich stóp" to zgadzam się z jedną z wypowiedzi ,o artykułach z wywiadami, zresztą sam aktor wypowiadał się na ich temat z kąd one takie brzytkie.A kolejnym razem zanim kogoś skrytykujesz to spójrz w lustro!!!

użytkownik usunięty

Oczy ma wyłupiaste, ale za to jakie. Błękitne z pięknym tajemniczym spojrzeniem. I właśnie to one dodają mu tego uroku i tajemniczości.

Przepraszam bardzo! Ja tam nic nie mam do duuużych, okrągłych wyłupiastych i do tego niebieskich oczu, gdyż... sama takie posiadam;-)
Pasujemy do siebie!

użytkownik usunięty
__9829Nutellka

on jest boski a ty najlepiej sama spójrz w lustro

a przepraszam do kogo kierowana była ta wypowiedź? Podpisz się bo nie wiem czy jesteś jego fanką czy pedałem...

__9829Nutellka

Cytuję: "Przepraszam bardzo! Ja tam nic nie mam do duuużych, okrągłych wyłupiastych i do tego niebieskich oczu, gdyż... sama takie posiadam;-) Pasujemy do siebie!" Wow zazdroszczę Ci!! Też chciałabym mieć takie oczy no może mam duuuuuuże, okrągłe i wyłupiasne ale nie mam niebieskich, no ale trudno już niedługo dostanę szkła kontaktowe choć nie noszę okularów i nie mam problemów ze wzrokiem. Po prostu chce mieć taki boski kolor oczu!!

użytkownik usunięty
Nic_dwa_razy

OJJJJ ILAJDŻA JEST BOSKI!! HMMM ZJADŁABYM GO NA ŚNIADANKO!
MILION RAZY. :D
p.s.szkła poprostu podkreślają naturalny kolor oczu:)

też są takie które diametralnie zmienią kolor twoich oczu, np. z brązowych zrobią niebieskie i na odwrót

frank_3

Nom to ja juz mogę się pochwalić... Mam już szkiełka... :):):) I jak podała Bloom(kojarzy mi się to z Orlando Bloomem :D) zmieniłam kolor oczków na niebieskie z brązowych :D:D:D

użytkownik usunięty

Eljah Wood jest najprzystojniejszym aktorem w Hoolywood i nawet Brad Pitt go nie pokona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jejejej:)

użytkownik usunięty

On jest paskudny, niedorobiony i nie umie grać roli w filmie!!!!!!!!!!!

weź się lecz... małe dzieciątko nie ma co robić więc krytykuje innych. Sam jesteś taki/a i żeby się dowartościować musisz krytykować innych.

użytkownik usunięty
Nic_dwa_razy

Hej.Owszem,owsze brzydki nie ejst:) wręcz przeciwnie...mi tez sie odobają jego oczy...ale tak szczeze to jeszcze bardziej podobają mi sie oczka JOHNNEGO DEPPA-mmmm piękne....

a jezeli chcodzi o negatywne wypowiedzi ludzi na temat wooda to sie z nimi niezgzadzam!!jak mozna mówic o nim takie rzeczy skoro sie go wcale nie zna.No bo ze jest"laddny" to mozna bo sie to widzi:P

mówi sie ze mówienie ze "kocha sie jakiwegoś aktora jest głupotą,a to dziala w dwie strony!!!ja tam nie sąze ze "kochanie"kogokolwiek moze byc glupotą,za to nieznaszenie za np. wyglą o to juz sie po to podsówa
a jak mi ktoś niewierzy to prosze obejrzeć APARTAMENT wtedy sie moze przekona ze mozna kochac kogos nigdy z nim nierozmawiając:)

pozdrawiam wszystkich fanów Depp'a i Wood'a i...wszystkie zakochane dziwewczyny:):)

M@jk@:)

użytkownik usunięty

HaHaHa!! To jest największy pedał wszechczsów (patrz: http://www.veryverygay.com/elijahwood/photos.html) [www.veryverygay.com/eli ...] Sami widzicie, a jeśli już lubujecie sie w pedałach to radzę, żeby jego imię nie kończyło sie na "jpg" pozdrawiam

sam jestes pedalem bo jednym zdjeciu nie da sie ocenic czlowieka!!!!!!!!!

darkangel

wiesz co a ja uważam że właśnie zazdrosna osoba tworzy takie strony... może ta osoba sama jest gejem? wiesz co lepiej stąd spiepszaj

Stopy to nie są jego, oczy ma wyjątkowe, ale rzeczywiście do przystojnych nie należy.