Elijah WoodI

Elijah Jordan Wood

7,9
33 412 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elijah Wood

nie mogłabym z nim byc, czułabym się jak pedofil :D on nie ma seksapilu, tej meskosci i silnego ramienia ktorego brak jest kazdej kobiecie..czyz nie mam racji??

Divian

A ja tam do niego nic nei mam :) On jest słodki i ja chciałabym z nim być. A jeśli chodzi o obronę bo myślę ze to miałaś na myśli mówiąć"...silnego ramienia..." to ja umiem się sama branić i jak trzeba by było to go też bym potrafiła :P

użytkownik usunięty
Nic_dwa_razy

Elijah JEST BOSKI. ja jak go zobaczyłam to myślałam że zemdleję. a film oglądałam szięki mamie bo to ona namówiła mnie żebym go oglądała. JA KOCHAM GO PONAD ŻYCIE!!! I LOVE ELIJAH, I LOVE ELIJAH, I LOVE ELIJAH!!! to nie jest CHŁOPCZYK!!N ON MA 24 LATA. a jak dla mnie to jest silny męszczyzna. JA CHCĘ BYĆ Z NIM!!!!!!!!!!

ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.

Divian

zgadzam się z Divian
bo to chłopczyk jeszcze, a te 24 lata nic mu nie dają :-)
a co do "męszczyzny" to ... ech :-D :-D

Paulina_11

wiesz nie znasz go osobiście. ma młody wygląd to prawda, ale skąd wiesz jaki jest w realu?

Nic_dwa_razy

no własnie! :-) ma młody wygląd i fajnie
bo
po pierwsze podoba się wielu dziewczynom
a po drugie nadaje się do tak specyficznych ról jak np. Frodo
wydaje mi się że super był w jego roli bo hobbici to właśnie takie ludki i Frodo powinien być takim chłopaczkiem bardziej.
reasumując :-)))) uważam że Elijah Wood bardzo fajny jest i sama mam go w ulubionych :-)
~
Halló!
pozdrawiam gorrąco

Nic_dwa_razy

"I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood.
I Love Elijah Wood."

eee a to to chyba lekka przesada, chociaż .. a zresztą DEMOKRACJA :-D

Paulina_11

Jak tak na niego patrze to sobie myśle " o rany jaka słodka sierotka jaki śliczny o a jakie ma oczka jak szczeniaczek ..."
Jednym słowem : Bardzo łatwo wyobrazić mi sobie elyaha wcinającego rosołek, a znacznie trudniej z spluwą w ręku!
Ale nie rzucajcie mi jeszcze rękawicy - ja też uważam że jest prześliczny i to wcale nie jest tak źle, że wygląda na takiegoi....bezbronnego chłopczyka

Divian

Absolutnie się z tobą zgadzam! Czy nie lepszy jest nasz słynny,wszechstronnie uzdolniony Arni. Wszak każda kobieta marzy o Górze Mięśni pzry boku.:P Może jestem wynaturzona, ale Elijah jest według mnie bardzo męski i pociągający.Ma to tajemnicze "Coś"...