Elijah WoodI

Elijah Jordan Wood

7,9
33 419 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elijah Wood

no cóż, ja bym chciała tylko dodać że jego rola w SIN CITY była przecudna ;). No, coś pięknego po prostu. Frodo-kanibal, idealny pomysł! Naprawdę byłam na maksa pozytywnie zaskoczona takim aktorskim kontrastem. tak trzymać! nie ograniczać się! a tak na marginesie pomijając kwestie zawodowe, el jest spoko. i życzę mu jak najlepiej :))

Anouk_2

Ja też byłam zaskoczona. Kto by pomyślał, że delikatny chłopczyk zamieni się w takiego mordercę! Ale świetnie pasował do tej roli. A te jego długie szpony i groźne oczy. Coś nieprawdopodobnego

Anouk_2

No fakt, że pomysł na obsadzenie tego gościa w roli socjopaty i kanibala byłe genialny. Ale wpadł na niego Rodriguez a Elijahowi nie należą się żadne brawa. Przecież on tam wogóle nie grał, tylko był!

Dobry_2

To, że nic mie mówił wcale nie oznacza, że nie można mu bić braw. Prawda? Przecież liczy się to, że grał.

Dobry_2

zgadzam się całkowicie z Ślepym Szymkiem! On tam wcale nie grał!Był dobry jako siejący grozę i postracg psychopata-kaniball, ale zjadając komuś rękę nie wykazywał się żadnymi zdolnościami aktorskimi!Nie mówię tu o tym, że nic nie mówił-bo to jeszcze nic nie znaczy, ale on tam nic nie robił!

Ale widziałam go w innych filmach i podziwiam jego grę aktorską, po prostu w sin city nie zaimponował mi! pozdrawiam

skierka_3

"Sin City"...
Fajnie, że poprostu w tym filmie był. Nic nie robił, nic nie mówił, a zapadł mi w pamięć :) wolę go w roli Kevina niż tego ciapowatego Froda :P nie wiem lubie go ale ni jak mi w tej roli hobbita nie pasuje...

Dobry_2

Gra aktorska nie ogranicza się do kwesti mówionych to także mimika twarzy i ruchy ciała. Natomiast to że występował w tym filmie krótko, no cóż nie wszystkie role mogą być główne.