Eliza Dushku

Eliza Patricia Dushku

7,2
3 416 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eliza Dushku

kiepska.

akvarko

a dlaczego uważasz, że jest kiepska?

:krótki:

akvarko

Jako Faith w Buffy jest bardzo dobra w Dollhouse tez sobie radzi wiec nie jest raczej kiepska, moze po prostu nie przypadla do gustu ale zeby od razu ze kiepska?

akvarko

Kiepski to jest twoj temat w ktorym umiesz napisac dwa slowa :/ Brawa !

akvarko

Również uważam, że kiepska z niej aktorka. W Dollhousie gra jakby miała rozwolnienie i nie piszę dlatego, ze jej nie lubię. Jest tam tak strasznie drętwa, sztywna i sztuczna, że dzięki niej przestałam oglądać ten serial (myślałam, ze się do niej przyzwyczaję jednak na 3 odcinku serii drugiej dałam sobie spokój. Oglądałam ten serial dla fabuły dlatego seria pierwsza nie była tak bolesna. Natomiast sezon 2 już nie jest tak dobry a Eliza nie poprawiła się jeżeli chodzi o grę aktorską). w "Drodze bez powrotu" nie była przekonująca. Nie denerwowała może oka swoją grą jednak jej gra była tam bardzo prostolinijna. "Uciec przeznaczeniu" tu widać, że Dollhouse wywarł na nią ogromny wpływ. Jest identycznie sztuczna, spięta i sztywna jak kołek. Najlepiej wypadła w "Tru Calling" jednak 3 miny to nie aktorstwo.

LaraNotsil

Hmm dla mnie w Dollhouse zagrała świetnie, ale to chyba kwestia gustu, komu podoba się jej gra, a komu nie.

Lady_Whiskas

czy kiedykolwiek coś co się podoba lub nie nie zależało od gustu?

LaraNotsil

Też prawda.

* krótki *
* krótki *
* krótki *

użytkownik usunięty
akvarko

kiepska?! Zrobiła ze swojej roli w dollhouse majstersztyk|!

sorry, ale nie! ona wszędzie gra tak samo. jest dobra do jednego typu roli, dziewczyny z tzw. street smarts, ale niestety, niczego innego grać nie potrafi.

akvarko

Nie wiem czy też tak macie jak ja ale moim zdaniem ona ma pecha do ról. Zagrała w Buffy - chcieli rozwinąć jej rolę ale się nie zgodziła bo wzięła udział w nowym projekcie Tru Calling. Buffy zakończono, Tru Calling zdjęto z anteny po kilku odcinkach II sezonu a i Dollhouse długo nie pociągnął. Co jest grane ?

akvarko

Ludzie olejcie tego zyebusa prowokatora on tylko tak potrafi myśleć i pisać.
Zapewne przyczyną tego jest fakt iż ten debil ma drugi stopień upośledzenia.