Elizabeth OlsenI

Elizabeth Chase Olsen

8,3
39 192 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elizabeth Olsen

Szkoda, że film nie był dłuższy o te 10 minut, żeby dorzucili trochę scen z nią dzieckiem i jej mężem. warto byłoby ich bardziej rozbudować.

krupy

Zgadzam się, brakowało nieco podbudowania pod ten rodzinny dramacik który chyba miał widza obchodzić. Większą uwagę poświecili by jej, oraz głównemu bohaterowi, a film naprawde wiele by zyskał.

M0RiARTY

Jakby było więcej takich scen, to bym usnęła. Poszłam na film o Godzilli, a oni tak silili się na wplecenie w to fabuły, że Godzilla pojawia się dopiero po godzinie. A do tego mam wrażenie, że więcej było Wrońskiego i siostry Olsenek niż nieszczęsnej Godzilli. Zaś gra aktorska Elizabeth była tak wyrazista, że lepiej już grały te wielkie robalo-modliszki.

Lena_Xxx

Ja np lubię filmy z fabułą, i filmy gdzie losy bohaterów mnie obchodzą. Gdyby film poświęcił cały swój czas godzilli usnąłbym.

Zachowujesz sie jak jakiś wielki fan godzilli który płacze że było jej za mało, ale jeśli jesteś fanem godzilli powinnas pamiętać oryginał, i w ilu scenach się tam pojawiła. Było jej jeszcze mniej niż w tym filmie. Reżyser wyraźnie starał się zrobić to w stylu spielberga, podbudowywał napięcie zamiast odrazu pokazywać całego potwora. I tak właśnie robi się dobre kino, film musi być podzielony na wstęp, rozwinięcie, i zakończenie, czyli wielka kulminacja.

krupy

Jak sama nazwa wskazuje, film miał być o Godzilli, więc na tym się skupia fabuła filmu. ;)

Unimportant

nie mówię, żeby się na niej skupiać tylko, żeby ją trochę rozbudować.

krupy

Wg mnie nie było takiej potrzeby, to nie film obyczajowy.

Unimportant

Ale przyznaj, że i samej Godzilli nie było za wiele :-)