Elizabeth OlsenI

Elizabeth Chase Olsen

8,3
39 192 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elizabeth Olsen

mogą pomarzyć o jej talencie, zamiast uczyć się sztuki aktorskiej jechały na opinii, siostra
widać nie musiała.... :)

Unibet_78

A to jest prawda, bliźniaczki mogą się przy niej schować:) Jak na razie obejrzałam tylko jeden film z udziałem Elizabeth - "Martha Marcy May Marlene" i muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem talentu tej dziewczyny. Zrobiłam to z czystej ciekawości, gdyż wiele dobrego o niej słyszałam i chciałam sprawdzić czy to prawda;) Teraz wiem, że będę śledzić jej aktorskie poczynania i myślę, że ma zadatki na bardzo dobrą aktorkę.

użytkownik usunięty
Unibet_78

one się zajmują teraz projektowaniem ubrań, nawet jakąś nagrodę dostały. Nie sądzę aby zależało im na aktorstwie, szczególnie że siedziały w tym od niemowlaka i jak same przyznały miały straszne dzieciństwo. Siostra mogła się w tym czasie dokształcać (za pieniądze wiadomo skąd). Zresztą one są miliarderkami nie sądzę aby czegokolwiek jej zazdrościły.

cały czas grają. Kiedyś były uwielbiane na całym świecie, dzisiaj już nie. Nikt nie napisał, że czegoś zazdroszczą, ale aktorkami są słabymi.

No właśnie nie wiadomo skąd. Jeśli była dobra, to raczej ze stypendiów.

Unibet_78

widać że w rodzinie tylko ona się udała

Unibet_78

Mary-Kate i Ashley spełniają się teraz w innej dziedzinie. Polecam poczytać o ich marce The Row. Są świetnymi projektantkami. Słyną z genialnego i bardzo charakterystycznego stylu.