Elvis,Elvis.
Piękne to imię, kto tak mądry je wymyślił? Sama się dziwię.
Miliony ludzi za sobą porwał.
Miliony ludzi zabawiał.
Ach, co On na scenie wyprawiał!
Fanki patrzyły na Niego jak w postać świętą.
Jak to możliwe, że w jednym ciele zamkniętą?
Jego kocie ruchy na scenie ,
Jego oczu lśnienie,
Jego głos anioła,
Jego włosy czane jak smoła.
Wszystko w idealną całość sie składało, ale do opisu to jeszcze za mało.
Jeden dobry uczynek dlań oczywisty, zadziwiał cały Jego kraj ojczysty.
Dla wszystkich dobry i hojny, przy tym jakże królewsko dostojny.
Jednak króla słowami opisać się nie da.
Kto Go nie znał temu bieda.
Świetne,dzieczyno masz talent! :) Tak,tak kogoś wielkiego jak Elvis nie da się opisać słowami.Kocham go :*
Magus coś tam? Nie nie lubi.A ja jego(znaczy Magusa) :P Elvisa Kocham!!!!!!!!!!!!!!!Jest najwspanialszy na świecie :)
Odpowiedź na pytanie: Lubię jego muzykę, a nie tanie aktorstwo. Ale najbardziej wpieniają mnie jego zagorzałe fanki, którę poza nim świata nie widzą. Ich fanatyczność, jest porównywalna do tych (fanek) z Tokio Hotel.
Już odpowiadam. Gdy zakładałem wcześniejszy temat, powiem szczerze znałem tylko kilka jego piosenek, ale przy bliższym kontakcie z Elvisem (po odpaleniu marichuany) uważam gostka, za conajmniej w porządku. Co nie zmienia faktum że Elvis aktorem był conajmniej słabym. :)
A ja bym chyba musiała odpalić marichuanę,żeby ci uwierzyć..... :/ Jak ci coś nie pasuje w fanach Elvisa to zachowaj swoje durne,uszczypliwe teksty dla siebie ok? Będzie problem z głowy.
Mam prośbę do ciebie. Niech cię nie obchodzą fanki Elvisa bo to jest nasza sprawa jak bardzo Go kochamy, trudno musisz to przeżyć, że jego twórczość i osobę tak bardzo uwielbiamy, a jeżeli tak bardzo cię wkurzamy to poprostu nie wchodź na to forum i po sprawie, nie będziesz musiał cierpieć czytając jakiś durny wiersz zagorzałej fanki której, aż ci się żal zrobiło. To jest najlepsze rozwiązanie według mnie.
Super wierszyk, ale mam jedno zastrzeżenie: on tylko malował włosy na czrno. Tak na prawdę to on był blondynkiem. Jednak i tak podoba mi się twój wiersz:)
Zapraszam wszystkich na mojego bloga http://elvis-is-the-best.blog.onet.pl/
Znajdziecie na nim, również wiersz który jest tutaj, moje opowiadanie, zdjęcia itd. Serdecznie zapraszam!!!
podajcie mi jakies tytuły ksiązek o Elvisie,proszę was!!!!Nikt nie chce odpowiedziec w temacie który załozyłem,a tyle tu fanów którzy jak mówią"wiedzą wszystko":(