Elvis Presley

Elvis Aaron Presley

7,8
924 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elvis Presley

Elvis,Elvis.
Piękne to imię, kto tak mądry je wymyślił? Sama się dziwię.
Miliony ludzi za sobą porwał.
Miliony ludzi zabawiał.
Ach, co On na scenie wyprawiał!
Fanki patrzyły na Niego jak w postać świętą.
Jak to możliwe, że w jednym ciele zamkniętą?
Jego kocie ruchy na scenie ,
Jego oczu lśnienie,
Jego głos anioła,
Jego włosy czane jak smoła.
Wszystko w idealną całość sie składało, ale do opisu to jeszcze za mało.
Jeden dobry uczynek dlań oczywisty, zadziwiał cały Jego kraj ojczysty.
Dla wszystkich dobry i hojny, przy tym jakże królewsko dostojny.
Jednak króla słowami opisać się nie da.
Kto Go nie znał temu bieda.

alexa93_12

Świetne,dzieczyno masz talent! :) Tak,tak kogoś wielkiego jak Elvis nie da się opisać słowami.Kocham go :*

Lady_Darlington

Żałosne i głupie. Aż mi się żal, ciebie zrobiło. Wiersz tak bzdetny że aż zatyka. :\

kasta_2

Mam pytanie. Czy ty nie lubisz Elvisa??

alexa93_12

Magus coś tam? Nie nie lubi.A ja jego(znaczy Magusa) :P Elvisa Kocham!!!!!!!!!!!!!!!Jest najwspanialszy na świecie :)

Diamanda

Odpowiedź na pytanie: Lubię jego muzykę, a nie tanie aktorstwo. Ale najbardziej wpieniają mnie jego zagorzałe fanki, którę poza nim świata nie widzą. Ich fanatyczność, jest porównywalna do tych (fanek) z Tokio Hotel.

kasta_2

Tak,lubisz? To ciekawe co oznacza twój temat "Nie lubię gościa"...... :/

Diamanda

Już odpowiadam. Gdy zakładałem wcześniejszy temat, powiem szczerze znałem tylko kilka jego piosenek, ale przy bliższym kontakcie z Elvisem (po odpaleniu marichuany) uważam gostka, za conajmniej w porządku. Co nie zmienia faktum że Elvis aktorem był conajmniej słabym. :)

kasta_2

A ja bym chyba musiała odpalić marichuanę,żeby ci uwierzyć..... :/ Jak ci coś nie pasuje w fanach Elvisa to zachowaj swoje durne,uszczypliwe teksty dla siebie ok? Będzie problem z głowy.

kasta_2

Mam prośbę do ciebie. Niech cię nie obchodzą fanki Elvisa bo to jest nasza sprawa jak bardzo Go kochamy, trudno musisz to przeżyć, że jego twórczość i osobę tak bardzo uwielbiamy, a jeżeli tak bardzo cię wkurzamy to poprostu nie wchodź na to forum i po sprawie, nie będziesz musiał cierpieć czytając jakiś durny wiersz zagorzałej fanki której, aż ci się żal zrobiło. To jest najlepsze rozwiązanie według mnie.

alexa93_12

Super wierszyk, ale mam jedno zastrzeżenie: on tylko malował włosy na czrno. Tak na prawdę to on był blondynkiem. Jednak i tak podoba mi się twój wiersz:)

alexa93_12

Zapraszam wszystkich na mojego bloga http://elvis-is-the-best.blog.onet.pl/
Znajdziecie na nim, również wiersz który jest tutaj, moje opowiadanie, zdjęcia itd. Serdecznie zapraszam!!!

alexa93_12

Właśnie, on je tylko farbował, czego nie wiedziałam :D ale sie niedawno dowiedziałam:D

Cilla

podajcie mi jakies tytuły ksiązek o Elvisie,proszę was!!!!Nikt nie chce odpowiedziec w temacie który załozyłem,a tyle tu fanów którzy jak mówią"wiedzą wszystko":(

Robert_De_Niro

znalazłem forum:) http://www.elvis.raks.com.pl/forum/index.php?PHPSESSID=78c4a65c44fd88948a27a8a0b b560db9&board=9.0