Elvis Presley

Elvis Aaron Presley

7,8
924 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elvis Presley

... i jak łatwo zauważyć chyba w każdym filmie śpiewa i ogólnie popisuje się swoim głosem

Zzzz

Po pierwsze to nie on dostawal role w filmach tylko filmy byly robione dla niego !!
Po drugie wszycy moga zauwazyc ze te filmy sa do kitu ale Elvisa marzeniem bylo stac sie dobrym aktorem i moim zdaniem swoj cel osiagnal.
Po trzecie jezeli Parker powiedzial ze Elvis ma zaspiewac piosenke w filmie i ma ja spiewac do lalki to bylo dla Elvisa wielkim upokorzeniem ale zawsze staral sie zrobic wszystko jak najlepiej i to ze ladnie spiewa to nie znaczy ze sie popisuje...............
BEZ Komentarza

Zzzz

Dziubusie kochane, Elvisa filmy oczywiście są kiciaste (może poza trzema wczesnymi całkiem do rzeczy). Ale on przez pewien czas występował w filmach między innymi dlatego, że nie mógł występować na żywo przed publicznością - w tamtych czasach uważano, że zbytnio kręci biodrami. Ponieważ nie koncertował, filmy były tak naprawdę reklamami jego kolejnych płyt - co widać i słychać w tych "dziełach". W większości tylko muzyczne kawałki bronią się do dzisiaj. I nic dziwnego. Elvis był wielkim piosenkarzem, i "dochodzącym" aktorem.

Jorjan

Znowu to samo. Ja nie wiem, co Wy macie do tych jego filmów. Co prawda Elvis chciał być aktorem dramatów - było to jego marzeniem. Człowiek z takim wyglądem i głosem znakomicie nadawałby się do tej roli. Co z tego, że dali mu inne role. Sprawdził się w nich znakomicie i należy mu się za to pochwała o czym pisałem już tutaj w innym wątku.