Emilia Clarke

Emilia Isobel Euphemia Rose Clarke

8,2
39 424 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emilia Clarke

nie wszystkie angielki to świńskie ryje

użytkownik usunięty
Siwy280987

Dokładnie :D Ale większość jednak do pięknych nie należy....

użytkownik usunięty

jesteś bardzo miły i elokwentny jak widac
zawsze wiesz co powiedzieć masz klase!

użytkownik usunięty

Oczywiście.

użytkownik usunięty

tak się mówi
przyganiał kocioł garnkowi

Siwy280987

haha, no właśnie mamy przedstawiony jeden z nielicznych wyjątków

JulaBalula

Jula ja wiem o tym...a powiedz mi czy warto of pierwszego odc niepokornych ?

Siwy280987

Czy warto oglądać? ciężko mi stwierdzić bo u mnie utknęło na 3 odcinku z powodu braku czasu, więc jeszcze nie mam wyrobionego zdania na temat tego serialu. Mogę powiedzieć, że jest pozytywnie jebnięty, to na pewno.

JulaBalula

to dobrze ;)

Siwy280987

Też nie mogłem uwierzyć że to angielka.. jak byłem swego czasu w angli to żadnej niezłej dupy nie było, a chodziłem często do klubów.

Siwy280987

A skąd wiesz czy Emilia jest rodowitą Angielką ?? Może nie być skoro taka ładna.

Siwy280987

W GoT gra wiele pięknych brytyjskich aktorek. Lena Headey, Sophie Turner, Emilia Clarke, Natalie Dormer czy nawet Rose Leslie. Oglądając GoT ma się wrażenie, że w UK są same piękności, zupełnie jak w USA (bo tylko takie pokazują w tv)
Prawda jest taka, że Brytyjki od Amerykanek niewiele się różnią. Ten sam problem społeczny - otyłość z tym, że Brytyjki nie przechodzą aż tylu operacji plastycznych co Amerykanki. Gdyby w USA rodziły się same piękności jak pokazują nam w TV to raczej nie wykonywano by tam co roku najwięcej zabiegów plastycznych.

Arturo92FW

jeśli chodzi o usa to wiem że tam duża większość np celebrytów to nadmuchane napompowane lalki jeśli zresztą chodzi o facetów to jest pewnie podobnie a jeśli chodzi o zwykłych ludzi to chodzą napompowani nie botoksem tylko tłuszczem ;) i w usa i uk