Emilia Stachurska

6,3
876 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emilia Stachurska

Widziałam Emilię dzisiaj w Rozmowach w toku. Ostatnio każdy tak się zachwyca małą Julią Wróblewską - ale im częściej Julię widzę tym bardziej wydaje mi się, że małej woda sodowa do głowy uderza i to się może źle skończyć.

Natomiast Emilia zachowywała się fantastycznie - tak mądre i dobrze wychowane dzieci ostatnio rzadko się zdarzają na wizji. Od małego już widać kto ma klasę a kto jej nie ma - w przypadku Emilii - naprawdę, tylko gratulować rodzicom takiego dziecka. Brawo. Nie życzę sukcesów, a raczej zadowoloenia i przygody.

May_morning

Zgadzam się: Emilka się zachowała jak dorosła, mądrze odpowiadała, a Julia się tylko popisywała, skrzywione miny robiła:/

Betinka

Właśnie. Ta Julia Wróblewska myśli że jak zagrała w jakimś polskim filmie ze sławnymi aktorami to jest królową. A co do Emilii to moim zdaniem ona dobrze grała w Niani.

Betinka

Zgadzam się Emilka jest boska , a Julka to przyniej śmieć

domka_2

Może bez takich co? To tylko mała dziewczynka i naprawdę bardzo Ci współczuję, że nazywasz ją śmieciem. ;/

jozinnan

I jeszcze co?

domka_2

Nie wiem, może jajco?

jozinnan

Weź się ogarnij

domka_2

I kto to pisze, jakiś sfrustrowany nastolatek jak mniemam ;)

jozinnan

Dobra ,weź się odwal
Ja tak uważam i nic na to nie poradzę,że Julka nie umie grać:)

domka_2

Zwróć uwagę na to, że nie "dowaliłem się" do tego, że nie lubisz jej czy jej gry, ale do tego jak ją nazwałeś. To chyba nie za trudne, żebyś zrozumiał?

jozinnan

Szkoda mi marnować na ciebie słów
I nie pisz więcej bo mam cię dość!
Jak tak bardzo lubisz to beztalencie to zapisz się na jej stroną
O ile to można,nazwać "ona"

domka_2

Będę sobie pisał ile będę chciał, tyko szkoda, że nic do Ciebie nie dociera. A trzeba było się uczyć w szkole czytania ze zrozumieniem ciołku ;)

jozinnan

Pisz sobie ile zechcesz,ale ja nie będę czytała twoich komentarz:)
Jesteś żałosny

domka_2

To nie czytaj, szczerze mam to w głębokim poważaniu ;) Tylko prześledź raz jeszcze swoje wypowiedzi i zastanów się kto tak naprawdę jest żałosny.

May_morning

Bardzo lubię oby dwie dziewczynki, a co do Julki przecież ona ma tylko 8 lat!

May_morning

Omg Emilka i Julka to zupełnie dwie rózne dziewczynki. Emilka - porządna, poukładana, a Julcia - roztrzepana, taka jak wiekszość osmioletnich dzieci. Poza tym obie są słodkie, ładne, ale zupełnie rózne i nie nalezy ich porównywać.

Madziulkaa

Masz racje, widać, że Emilka wiedziała jak się dobrze zachować w takiej sytuacji, nie mówiła niestworzonych rzeczy jak Julka ale to przecież tylko dzieci i nie należy od nich wiele oczekiwać..;) ale i tak obie są kochane

mati_6

Emilka jest tylko rok starsza od Wróblewskiej a już się umie zachować w przeciwieństwie do niej.

Betinka

Miałam wrażenie że w Rozmowach w toku Emilka uważała sie za lepszą i mądrzejszą i nie tratowała jej poważnie. Myśle, ze to własnie jej uderzyła woda sodowa, a nie Julce, ale każdy może to inaczej odbierać i mieć swoje zdanie.

kornela_a

Ja obie dziewczyny lubię. Ale bardziej Julkę. Mnie się wydaję, że ona pozostała tak jak była od początku. Nie zmienia się do różnych sytuacji tylko zawsze jest sobą.

A co do RwT, to Julka była po prostu zabawna i to dla mnie było fajne. Trzeba być wyluzowanym, a nic takiego złego, żeby od razu krytykować nie powiedziała, a to że ma wybujałą fantazję, to jest dobre, bo to się liczy w mediach. A Emilka zdawała się traktować Julkę z góry i nie wydawała się wiarygodna, taka jak by była wykuta odpowiedzi.