Eminem

Marshall Bruce Mathers III

8,7
3 704 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eminem

Kto jest lepszym raperem według was i dlaczego???

frycek49

Założ sobie myspace i szukaj sobie tam jest pełno raperów i składów ze różnych stron świata.
Jeśli szukasz dobrego ambitnego rapu ze skandynawii to polecam Looptroop,a jeśli szukasz mc z Azji to jest czołowy bitmaker Dj Honda.
Poszukaj wystarczy tylko chcieć.

ADRIANOS

Twoje wnioski są dla mnie żenujące, czlowieku kazdy ma swoje zdanie, a jak ktoś nie ma takiego jak Ty nie musisz przezywać od dzieciaków, czy gimnazjalistów, bo tylko ludzie o niskim poziomie inteligencji i kultury tak robią ;/ Opanuj się, Panie "Dorosły".

butryk_2

Dla mnie żenująca jest Twoja wiedza na temat rapu.
O mnie się nie martw bo ja się nie spinam,ale sam pracuj nad swoimi emocjami ponieważ każdemu piszesz,żeby się opanował.
Pozdr dla ludzi którzy wiedzą co to jest true school

ADRIANOS

Ej sory ale tak to czytam i normalnie nie moge tego tak zostawić.
Po pierwsze ADRIANOS pewnie nie jeden człowiek tutaj jest starszy od ciebie i nic nie upoważnia cię do obrażania innych. Jeżeli masz jakąś cząstke kultury w sobie to o tym wiesz.
Po drugie każdy ma swój typ i Ty tego nie zmienisz. Ja np. bardzo lubie Eminema..
Po trzecie nie uwarzaj się za człowieka, który jako jedyny wie co to jest True schoole.
Pozdrawaim

martusia_domek

A kogo tu obrażam?Ja tylko stwierdzam fakty-ktos kto siedzi w rapie długo nie nazwie Eminema legendą.
A ludzie którzy uważają go za najlepszego białego mc najwyrazniej słyszeli mało rapu robionego przez białych.
Posłuchajcie chociażby Termanology w kawałku Watch How It Go Down,albo pierwsze z brzegu kawałki Ill Bill'a czy Necro i zobaczycie poziomowo lepszych białych.
Tego nie rozumiem jak każdy ma swój typ? chyba żle dobierasz słowa bo to nie totolotek czy sts.
A co do trzeciego to widzę na tej stronie wszyscy są takimi specjalistami od true schoolu ,którzy piszą,ze 50 cent ma ambitne,życiowe teksty(czytałem juz większość opini i ładnie się uśmiałem).
Wcale się nie zdziwię gdy przeczytam tu opinię,że Pan Yapa robi true school.

ADRIANOS

Tu nie ma co dyskutować, bo i tak tego nie pojmiesz. My swoje, a ty w kółko swoje. Dyskusja z Tobą nie ma sensu.

butryk_2

Ty widze, że mózgi pozjadałeś. Taki wielki jesteś znawca. Adrian ma racje chociażby z punktu widzenia muzyki,a Ty Majki dusisz landryne w kółko, wez ostygnij dzieciak.

Carrey

Butryk 2 ma racje* poprawka, emocje ;]

martusia_domek

Do 'martusia domek' True schoole to taka zielona szkoła?

krzych88

Wyluzujcie troche, ten co zalożył temat ma 12 lat i pewnie mieszka w Poznaniu a wy zaraz sie rzucacie:)

Eminem - znany na całym świecie, tysiace sprzedanych płyt (jak nie miliony), producent, aktor, milioner, mistrz freestyle, mam wymieniać dalej?

Mezo - "Mezo to ciota, przepraszam wszystkich ze go wypromowałem", Peja.

TakeMeToBrasil

Miliony sprzedanych płyt i to zdecydowanie, 4 albumy rozeszły sie na całym świecie ok 70milionowym nakładzie albo i większym. Już nie mogę się doczekać kolejnego

shady_88

Pozdro Adrianos. Ja bym to olał.

Sanos

Eminem jest średnim raperem,technicznie jest dobry,ale lirycznie jest słaby,rapuje przeważnie o jednym i tym samym,to że ktoś sprzedał nie wiadomo ile albumów to nie czyni go z tego najlepszym raperem,Doda też sprzedaje dużo płyt bo ją w mediach na okrągło widać.

PATOLOGIA458

Ale Eminema zbyt dużo w mediach nie widać, zwłaszcza ostatnio, a ludzie i tak czekają ja jego płytę.

Twinkie

Eminema nie widać już ale przedtem było go widać w takich Bravo czy innych pierdołach.

PATOLOGIA458

Co nie zmienia faktu, że ludzie o nim nie zapomnieli. Być może to rzeczywiście ta jakość techniczna, ale żeby pisał przeważnie o tym samym? może i dość często, ale nie przeważnie - ma wiele utworów, przy czym każdy porusza osobną sprawę - problemy społeczne, rodzinne, mentalne. itd.

Twinkie

Może pare takich kawałków się znajdzie,ale wcale nie jest wielkim raperem.

PATOLOGIA458

Może i masz rację, ale niektórzy takim go widzą.

krzych88

Jaja sobie robicie? Wszyscy wiedzą że najlepszy jest warszawiak z karsina. Jak mało to dorzucam jeszcze Lecha Rocha Pawlaka

kubuswalczak

moze jeszcze Verbe??? :p

sweetblondi_04Ruda

Co do Polski to na brawa zasługuje Kaliber 44 i Paktofonika. Polecam zwrotkę Magika w "Chwilach ulotnych" albo w "Jestem Bogiem". Również odpowiedź Magika w kawałku "Nowiny" dla Kalibra 44. A te wszystkie Liroje, Liber, Mezo, DOniu, Peja to żenada.

Pozdrawiam.

P.S. Jutro 8 rocznica śmierci Magika. Takich ludzi brakuje w Polsce.

krzych88

Gdyby było pytanie "Eminem vs O.S.T.R." to tu zaczął bym sie zastanawiać bo zbytnio nie słucham Eminema, ale przyznaje że jest niezły...ale pytanie jest o Mezo.....JEDNOGŁOŚNIE EMINEM!!!!!!!!!!!!!!Mezo kiedyś robił dobrą muzę a teraz obciąga psom, nie dosięga dla Eminema do sznurówek

krzych88

Eminem ! I to sto razy bardziej ! :)
Według mnie to pod każdym względem jest lepszy Eminem od Meza =]

karolina_15_1993

No Ameryki toś Ty nie odkryła...
Przecież to oczywiste :]

karolina_15_1993

Mezo się nie odmienia...

krzych88

bezkonkurencyjnie EMINEM
dlaczego?
ma lepszy głos i to o wiele hehe bo on ma NAJLEPSZY głos;D

igaanime

'hehe'

Twinkie

...nie ma takich porównań...
what is it?
i can't reading this shit...
don' t do this again
cuz you needed brain

krzych88

Ha.!
Proste pytanie, prosta odpowiedz.!
Eminem Wymiata, a mezo to ścierwo.!
mezo zwykłe disco polo.!
A Em to jedyny prawdziwy Rap.!

PumciaRapRuda

Em to jedyny prawdziwy Rap z żyjących,
ale wiadomo że 2pacod zawsze i na zawsze będzie najlepszy. ;D

pZdr.

krzych88

Czy Ty naprawdę myślisz, że Mezo jest raperem czy sobie robisz jaja?

krzych88

Co wy wogóle odpieprzacie,kto taki temat założył??? nieporównuje się takiego rapera jak eminem z jakimś żałosnym,niszowym mezo a wogóle z żadnym polskim raperem bo karzdy niedosięga mu do pięt

skejcik444

oczywiście że Eminem ... obrażacie Em gdy porównujecie go z Mezo !.. :) xD

skejcik444

skejcik444- kaRZdy, kto umie czytać wie kto założył ten temat.
żel.pl

krzych88

A od kiedy to Mezo jest raperem, ten koleś nie zasługuje na takie miano!:P:D
śmieszny ten temat xDD

krzych88

Bez kitu, Mezo i Eminem to ta sama klasa xD

pink_witch

Wszyscy wiemy, że nie ruchałeś. Taki kozak jestes.

Carrey

Jestem kobietą, nie idiotą. Możesz mi powiedzieć jaki cel miał twój post?

krzych88

Człowieku co do za temat, co to za porównanie. Mezo prezentuje polskie Hip-Hopolo. Komercje. Nie równa się nawet do rapu ze slamsów w ameryce. Mezo to muzyka dla małolatów. Eminem może nic nie wnosi, ale nikt do tej pory nie zdołał tak zaskakiwać ludzi, za każdą kolejną płytą.

ero.

krzych88

Mezzo jest lepszy. Chociaż nie nawidzę rapu to wolę Mezza, bo Eminem to zarozumiała i pieprzona kurwa. Jebany cieć, daje dupy każdemu kogo spotka. Zarozumiałym chujom stanowczo mówię NIE!

Hitek

Haha :D Mezzo to jest kanał telewizyjny cwaniaku.

Ty, chyba rano nie srałeś.

Hitek

Mi nie dał dupy jak go spotkałem po koncercie :/

krzych88

Sorry, ale kto to jest Mezo? Jak to żałosne beztalencie, jakich jest miliony na świecie, można nazwać raperem? Po prostu koń by się uśmiał! Mezo raperem, ha ha ha ha ha! Totalne poniżenie dla Eminema- porównać go z Mezo! Ludzie! Czy wy naprawde robicie to żeby sprowokować, czy jesteście tacy głupi!? Posłuchajcie sobie piosenek Ema, a potem Meza! Co jest lepsze? No przecież nawet największy debil wie! Można Eminema nie lubić, ale muzyke ma dużo lepszą od tego je*anego Meza!
Opanujcie się, bo aż żal czytać takie 'porównania'...

krzych88

nie usmialem sie jeszcze nigdy bardziej na filwebie niz czytajac to :D

zmzmusic

To Ty jeszcze za wiele nie czytałeś chyba na filmwebie :D :D

krzych88

Eminem, eminem i jeszcze raz eminem jest lepszy ! Pod każdym względem :)

krzych88

co to ma ku.rde byc???
Eminem kontra Mezo???
przepraszam bardzo a co to jest te Mezo??
EMINEM RZĄDZI, A CWELE POLSKIE NIECH SIE SCHOWAJĄ, BO WSTYD POLSCE TYLKO PRZYNOSZĄ!!!

krzych88

krzych kocham te twoje porównania :D
Gdybym była patriotką zapewne powiedziałabym Mezo, ale jakoże nie jestem to powiem ŻADEN, eminem- żałosny człowiek, a Mezo...(czy to w ogóle jest raper??)

pozdrawiam założyciela tematu, więcej takich porównań :D <hehe>

krzych88

Ja nie słuchałam nigdy rapu, a Eminema i Mezo wręcz nienawidzę, ale skoro tylu ludziom się podobają to może zacznę :P

krzych88

mezo ro pedał z polski jak możecie go porównywać z eminemem?? ;/