Eminem

Marshall Bruce Mathers III

8,7
3 704 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eminem

Kto jest lepszym raperem według was i dlaczego???

użytkownik usunięty
adaa234

Nie chce nikogo obrazic... ale taki temat mogl zalozyc tylko debil i skonczony idiota

krzych88

Oczywiscie ,ze Mezo
Eminem wyglada jak by nie jadl przez 2 lata.Pewnie wazy 40kg.Do tego flow
Mezo miazdzy Eminema.Lepsze przeslanie i ciekawsze teledyski.NIe jest
komercyjny jak Eminem.

Wygrany jest tylko jeden Mezo.

gex221

Nie rozśmieszaj mnie dzieciaczku...

gex221

Trolem bym nazwał osobę, która wdaje się w bezsensowne dyskusję, podtrzymuje ją cały czas. Ten koleś jest mądrzejszy od was, założył temat, a wy rzuciliście się jak psy na kości. Zniżacie się do poziomu owego Trolla, gratuluję:)

krzych88

HAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA padłam na pysk ! ; o

nawet nie próbuj porównywac eminema z mezem ok.?
mezo robi hip hop tak. owszem pare piosenek fajnych
ale nie porównuj go z eminemem który w swoich piosenkach pokazuje swoje życie , uczucia a nie jakies durne teksty; o
tak dla Ciebie:

widać , że nie znasz sie wgl na rapie jeżeli zakładasz taki temat. ; o

POPROSTU NIE MAM SŁÓW !! ;O

krzych88

hehe niezły żart o.0 to chyba oczywiste,że EMINEM!

krzych88

jasne że Eminem.
Mezo jest nikim. -,-
Em przynajmniej pisze teksty o życiu. -,-

krzych88

Buhahaha xD Porównanie jest nie na miejscu...

bittersweet_

Lol wy się tak rzucacie a to przecież widać że to prowokacja...

krzych88

Jak mozna porownywac Rap z Disco Polo???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????

krzych88

Jasne, że Eminem!!!
Polskiego gówna nie da się słuchać!

krzych88

Najbardziej śmieszą mnie odpowiedzi Was wszystkich "no jasne że Eminem, co za porównanie";)
Bo nikt oczywiście się nie skapnął, że to dla jaj
Krzychu jest świetny. Pozdrawiam kumatych;)

krzych88

Nie no rozwalił mnie koleś. Jednak idioci są wśród nas

BeatPrem

Ludzie, przecież on ten temat zrobił żeby się pośmiać i żeby was sprowokować.
Typowy internetowy troll :D, piszę głupoty i obserwuje rozwój sytuacji.

krzych88

Jasne , że Mezo on by wygrał nawet z Tupackiem xD haha żartuję wiadomo , że Eminem

krzych88

Mezo nie jest raperem no może tanią jego podróbą.Eminem rządzi

krzych88

Lepszy Q-Tip oczywiście

krzych88

Wku*wiłeś mnie tym pytaniem.

krzych88

Dobra prowokacja.

krzych88

jak można porównywać Meza (nie wiem czy to się odmienia) do Eminema?

krzych88

Ale kur*a porównanie <hahahaha> MEZO mógłby EMINEMOWI czyści kur*a Nike :D Ale się uśmiałam....

krzych88

no jaha że MEZO, kto sie ze mna nie zgadza niech wypieprza z tego forum hejtery gupie

tacyssup

HAHA

użytkownik usunięty
krzych88

haha koles...nie ma porownania wogule...
to tak jakby porownac porshe z maluchem albo messiego z rasiakiem

krzych88

bez przesady jak można porównywać czy choćby zastanawiać się kto jest lepszy. może mezo i jest dobry, ale proszę cię

Ancksunamun

YHBT, baby!

tacyssup

możliwe...

Ancksunamun

możliwe? niestety, ale wszyscy ludzie, którzy dają się złapać na tak pomysłowe i zabawne prowokacje są mało rozgarnięci (żeby nie powiedzieć, że są IDIOTAMI)

tacyssup

przepraszam bardzo myślisz, że nie zauważyłam, że to trolling. próbuję na swój sposób zapobiegać takim trollom. nawet jeżeli to była prowokacja to co ci do tego?? odpowiedziałam tylko na pytanie. i nie oceniaj (nie obrażaj) ludzi po jednym zdaniu, które napisałam. nie znasz mnie.

Ancksunamun

dobrze, ale wiesz po odpisaniu autorowi w ten sposób miałam prawo pomyśleć, ze to łyknęłaś
Ewidentnie widać, że to prowokacja i prawdą jest, że takich prowokatorów(mniej zabawnych niż mój idol- krzycho) jest o wiele więcej i kiedy im odpisujesz oni się cieszą i można powiedziec, ze się tym karmią
Sama przeciez wiesz, że Eminem chociaz jest przecietnym raperem napewno jest lepszy od Meza, tylko prowokator mógł wymyślić taki temat

tacyssup

dobrze może jestem kretynką, że bulwersuję się, gdy widzę takie pytanie jak to napisane przez krzych88. wiem, że oni się tym karmią, ale uwierz mi nie chciałam karmić trolla. moją odpowiedzią na jego pytanie chciałam mu oświadczyć, że jest głupi. ale po twoich licznych sugestiach na temat tego "jaka to ja jestem naiwna" dochodzę do wniosku, że mi to nie wyszło.

krzych88

Przecież nawet by ten Srezo nie umiał wyczyścić kibla w którym sra Eminem.

krzych88

Przecież nawet by ten Srezo nie umiał wyczyścić kibla w którym sra Eminem.

krzych88

Chociaż uważam, że o gustach się nie dyskutuje to stawianie Eminema w tym samym rzędzie co Mezo, to przepraszam Cię bardzo ale to albo okropne bluźnierstwo albo jakiś mega kiepski żart. Rozumiem, że jesteś fanem tego Mezo? Uważam, że nie ma w tym niczego złego ale Em zasługuje sobie na szacunek, o którym ten drugi może pomarzyć. Dlatego nie zadawaj takich głupich pytań. Pozdro :)