Jesteś przepiękną kobietą i kochałbym Cię bez względu na Twój wiek, bo wyglądasz młodo.
zgadzam się jest przepiękna jedna z piękniejszych kobiet w Hollywood (to moja opinia ;)) w jej wieku też bym chciała tak rewelacyjnie wyglądać...
mam na to receptę, wystarczy dbać o siebie uprawiać sport i dobrze się odżywiać ;)
w jednym wywiadów przyznała się że nadużywa kawę i czekoladę może to jest jej sekret...odżywiam się w miarę dobrze, ze sportem gorzej ;P
hm no i może jeszcze wchodzą tutaj w grę jakieś operacje plastyczne? ale co do czekolady to jestem jak najbardziej za ;)
pozdrawiam
no co ty myślisz że sobie coś zrobiła????jeśli tak to będzie miała u mnie dużego minusa ale i tak pozostanie jedną z moich ulubionych aktorek ;)
Nie no coś Ty, na pewno sama matka natura... Arnold też koksu nigdy nie brał, nic a nic, tylko jaja, kurczaki i inne takie :>
oj tam oj tam chodzi mi o to ze nie wszystkie kobiety wyglądające dobrze w "pewnym" wieku robią sobie od razu botoks.mam nadzieję że Famke "jest naturalna" wygląda super ale jeśli nie jeśli faktycznie sobie coś poprawiła to nic nadal będę ją lubić...;)
"...i kochałbym Cię bez względu na Twój wiek, bo wyglądasz młodo."
_________________ jesteś bezbłędny :))))))
No teraz jak ją ostatnio widziałem w filmie "Taken 2" to już niestety widać wyraźnie jak się zestarzała...