Famke Janssen

Famke Beumer Janssen

7,4
21 031 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Famke Janssen

Gdy zobaczyłem ją w filmie Hansel i Gretel: Łowcy czarownic, ciekaw byłem ile ma lat, ale to co ujrzałem na jej profilu mnie zadziwiło.

48 lat, a tak dobrze się trzyma;o

użytkownik usunięty
Awruko

Ona chyba podpisala pakt z Diablem...jak Bellucci czy Berry!

tylko,że jedna to latynoska a druga mulatka więc ten typ urody tak mocno się nie starzeje genetycznie ,Famke to biała,aż dziwne,że tak dobrze wygląda,niemniej nie wiemy jak prezentuje się 'na żywo' bez ulepszaczy

CelineMarie

Bellucci latynoską? Ciekawe, ciekawe... ;-)) Zatem ja jestem rdzennym Hawajczykiem albo Arabem ;-)

lisoszakal

to musisz być przystojny z długim sprzętem a ja lubię takich:P a tak na poważnie to brunetki o takim typie urody (mimo,że ona jest Włoszką ) zalicza się do latynosek ,możesz powiedzieć o Berry mulatka,Amerykanka itd.ale poprawnie zawsze będzie afroamerykanką

CelineMarie

Hmmmm... Latynoski to Ameryka Południowa no i Hiszpania, Portugalia. Krystek "Żeluś" Ronaldo ;-), Salma Hayek czy dajmy na to wycieruch J.Lo. Na ogół piękne kobiety (Lopez akurat nie trawię)
Włosi to Włosi, a Berry to Amerykanka (mulatka). Afroamerykanką jest w połowie (tak jak Afropolką jest Omenna Mensah ;-) Ja jestem zwykłym Polakiem o południowo-wschodnich rysach, który nie przepada za Słowiankami w typie Halinki Kiepskiej i który woli Latynoski.
Rozumiemy się? ;-)

Awruko

hm.. może ma podobne metody , co Krzysztof Ibisz?