Famke Janssen

Famke Beumer Janssen

7,4
21 031 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Famke Janssen

Szczena mi opadła jak zobaczyłem pochodzenie tej nieziemskiej istoty.
Bez obrazy, ale kobiety rodem z Holandii, nie są zbytnio urodziwe, zawsze kojarzyły mi się ze stereotypem "babochłopa" podobnie jak ma to miejsce w Szwecji, gdzie tutejsze kobiety nie są zbytnio piękne - lekko mówiąc.

Na szczęścia Polscy faceci nie mają takiego problemu, gdyż w Polsce mamy same piękne kobiety, naprawde tylko takie kraje/miasta jak Wenezuela, Caracas, Kolumbia i ogólnie większosc z Ameryki Południowej, może się z naszymi laskami równać :)
No ostatecznie można jeszcze wymienić Czechy, tutejsze aktorki i modelki są boginiami :)

bianconero

co do ameryki płd to sie zgadzam, brazylia górą!!
ale z reszta to przesadziłeś. Oprócz polek i czeszek ładne są włoszki, rosjanki, czasem mozna bardzo ładną azjatke wyłowić.
Zauważyłem tez ze panie z krajów byłych krajów radzieckich takich jak np Serbia czy Armenia takze są rewelacyjne, sam poszukaj na necie albo YT. Druga sprawa że realia sie zmieniają, przeciez kiedyś niemki były najbrzydsze na swiecie a dzis zostaja miss swiata czy miss univers :)

bianconero

Ty chyba Szwedek nie widziałeś...

Binula

I w Holandii też Cię nie było...

.

bianconero

Babochłop!!!!???Człowieku,radzę ci się przy najbliższej nadarzającej okazji wybrać się do Holandii,Holenderki są jednymi z piękniejszych mieszkanek Europy,a na pewno ładniejsze niż Niemki,Angielki czy Belgijki.

bianconero

Czy was juz totalnie pogieło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to ze ktos ma takie pochodzenie bądź narodowość nie oznacza że będzie brzydki bądż ładny!!!!!! nie każda czeszka będzie modelka , nie każda polka ma delikatna urode , nie kazda szwedka będzie babochłopem , a jeszcze jedno z holandii i szwecji jest o wiele więcej modelek niż z polski więc co ty tu pierdolisz!

bianconero

Ty chyba nie wiesz co mówisz. Szwedki to jedne z najpiękniejszych kobiet na świecie obok polek i brazylijek naturalnie.