Filip Bobek

Filip Andrzej Bobek

6,2
4 827 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Filip Bobek

uwielbiam Filipa fajnie że wreście zgolił brodę i że gra w 80 milionów

użytkownik usunięty
Ama97

On jest straszny! Robi z siebie amanta a wygląda jak zwykły szczur. Dziewczyny , tylko błagam nie piszcie ,ze on jest słodki!

On wcale nie uważa się za amanta , nigdy tak nie powiedział . To seriale , w których takiego właśnie grał i zakochane fanki utarły mu taki wizerunek . A ja go po prostu lubię , nie tylko dlatego że jest ładny .

użytkownik usunięty
klaudeczka_rybeczka

A ja mam wrażenie ,ze sie uważa. Jego ruchy , styl . Poza tym , skoro ma dystans do siebie dlaczego przyjmuje role tylko uwodzicieli i ,,seksownych" szefów?

użytkownik usunięty

kiedyś powiedział, że to dla niego ogromne wyzwanie zagrać podobne postacie, za każdym razem inaczej. poza tym nie oszukujmy się. Bobek nie jest jeszcze takim aktorem jak Szyc czy Karolak, że może wybierać między stertę propozycji. pojawił się dość niedawno i na razie gra, żeby ludzie go zapamiętali.
poza tym z tego co mi się wydaję to w Brzyduli Marek był dość szalonym podrywaczem, a tu Artur jest poważnym i spokojnym szefem jakiegoś biura, więc to też nie są takie same role.

użytkownik usunięty

Prawdę mówiąc..Jak dla mnie on gra wszędzie tak samo. Zresztą nie wiem,nie znam się na aktorstwie ,wiec nie ma sensu ,żebym się mądrowała. Po prostu nie wiem co wszyscy w nim widzą. Gość może jest fajny i symaptyczny ,ale żeby odrazu okrzykiwać go ,,amantem" . No bez przesady. Jeżeli to są polscy amanci to ja wole cudzoziemców.

użytkownik usunięty

ja nie traktuję żadnego aktora jako amanta. ale denerwuje mnie trochę to, że gdyby Bobek pojawił się w jakimś zagranicznym filmie nie byłby nazywany amantem, a po prostu aktorem. może nawet dobrym. ale my Polacy uważamy, że wszystko co nasze, to złe.

użytkownik usunięty

No bo niestety taka jest prawda. Zresztą nie tylko w Polsce tak jest. W Stanach jeszcze lepiej.

użytkownik usunięty

nie uważam go za jakiegoś wybitnego aktora, bo do takiego Macieja Stuhra jeszcze mu daleko, ale najgorszy też nie jest.

ęde pisać że jest słodki bo jest !

użytkownik usunięty
Ama97

I to jest straszne własnie.. Jak chcesz słodyczy to kup sobie czekolade.

zazdrościsz

użytkownik usunięty
Ama97

Nie ma czego :D

nie jest wcale straszny. zazdrościsz i tyle

użytkownik usunięty
Ama97

Och oczywiście:D Najlepszy argument.Nie dałaś rady wymysli czegoś bardziej orginalnego?

to jaki według cb jest najlepszy polski aktor?????????

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Ama97

No rzeczywiście, jego rola w 80 milionów buduje cały film, dobrze, że wypowiedział te trzy zdania i poprowadził tramwaj przez 30 sekund, bo inaczej film by mocno suck :o
Gorące.