Freddie Highmore

Alfred Thomas Highmore

8,6
18 083 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Freddie Highmore

Mimo tak młodego wieku już mógłby przebić sporą rzeszę aktorów swoim talentem. W Marzycielu głównie przez jego osobę tak bardzo się wzruszyłam. Życzę mu jak najlepiej i mam nadzieję że tak samo dobrze ,a może i nawet lepiej pójdzie mu w następnych filmach. To jest chłpoiec godny podziwu, naprawde nic dodać nic ująć. Szkoda tylko że u nas żaden młodziutki aktor nie wybija się aż tak daleko, być może spowodowane jest to tym że filmgrafia u nas w kraju słabiutko dycha...
Ale mam nadzieję, że to sie wkrótce zmieni. Powiem więcej , jestem przekonana że to się wkrótce zmieni i będziemy mieli tak dobrze prezentujących się młodych aktorów, jak między innymi Freddie Highmore

użytkownik usunięty
kyanka

Jak na razie to mamy świetnie prezentujących się dubbingowców jak:

Kajetan Lewandowski, który grał w: Gdzie Jest Nemo, Oliver Twist i paru tam jeszcze, i jeszcze jest ten, który podkładał głos w "Zebrze z Klasą" i w "Iniemamocnych" - Filip Radkiewicz, oraz ten, który podkładał głos za Harry'ego Pottera w pierwszej i trzeciej części...) Jak on się nazywał?

Jonasz Tołopiło czy jakoś tak się nazywał duubingowiec w Harrym Potterze. Poza tym grał w 1., 3. i 4. jeszcze części, to znaczy dubbingował.