Urodził się w 1992 roku i ma 16 lat. Niebywałe, jak on to robi....
Chyba że autor biografii to kompletny kretyn chociaż ja stawiałabym na to że Freddie jest taki niesamowity.
Zamiast nazywać kogoś kretynem może postarasz się uruchomić swój umysł i zastanowisz się nie nad tym kim autor jest, tylko dlaczego napisał tak, a nie inaczej.
Pomogę Ci.
Skoro autor biografii napisał, że F. Highmore "ma teraz 16 lat" - to zapewne tak jest.
Ale nie teraz, prawda? No to kiedy? hmm... może 2 lata temu? - kiedy to, dziś 18-letni, FH miał właśnie 16 lat...
Z dalszej części biografii łatwo wywnioskować, że tekst nie był pisany w tym roku.
Pozdrawiam,
b13
jakże mało rezolutny jesteś jeżeli nie zauważyłeś ironii w mojej wypowiedzi, otóż nadal uważam że trzeba mieć jakiś bałagan w głowie żeby pisać w biografii ile koleś ma lat w danym momencie jeżeli nie zamierza się tego co roku aktualizować. Jestem przekonana że sam rok urodzenia wystarczy bo jeżeli potrafi ktoś to przeczytać to równie dobrze przeliczy sobie ile aktor ma lat.
a nie rozumiem dlaczego ma mnie obchodzić kim autor jest? Może sam raczysz uruchomić proces myślenia i skrobniesz od czasu do czasu jakąś mądrą wypowiedź, co?
ma ktoś może link do jego aktualnego zdjęcia? Kończy dziś 19 lat i nie chce mi się wierzyć, że wciąż tak wygląda..