Jest on moim obecnym faworytem w kategorii "najlepiej zapowiadający się aktor/aktorka" - konkurencji to w tej kategorii za bardzo nie ma, to prawda.
Jestem za.
Widziałam go w kilku filmach i z początku nie zrobił 'wrażenia'. bo wgl. nie zwracałam na to uwagi, byłam wchłonięta fabułą i tym,że nie przypadła mi do gustu. Nie jestem fanka filmów science-fiction/fantastycznych więc nie mogłam się odnaleźć w wielkim debiucie(Charlie) i kompletnie go nie rozumiałam .Pominęłam jego grę, choć zapadł mi w pamięć. Następnym filmem który zobaczyłam był "Artu i Minimki" który też nei był tym czego szukałam,ale tu jego gra bardziej mi zaimponowała i bardziej zwróciłam na to uwagę :D.Dziś obejrzłam "cudowne dziecko" i sądzę ,ze jest genialny na tak młody wiek. Sądzę,ze jest świetnym młodym aktorem. I jeżeli mogę mieć prośbę, to ucieszyłabym gdyby grał również w filamach nie fantastycznych komediach czy dramatach (jak dotąd przeważa fantastyka). Jego decyzje, to taka drobna prośba dla fanki, ciekawa jj jak zagrałby w komedi ^^