Freddie Highmore

Alfred Thomas Highmore

8,6
18 125 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Freddie Highmore

... wielkie brawa ... końcowa scena z jego udziałem wzrusza do łez. Wspaniale zapowiadający się aktor.

____OSCAR____

Zgadzam się z Tobą w 100 procentach. Końcowa scena...eh wspominam ją do dziś , w sumie to płaczę do dziś kiedy sobie ją tylko przypomnę.
Ma talent.... i koniecznie muszę obejrzeć Fabrykę czekolady. Freddie i Johnny znowu razem!! NApewno będzie nad czym popłakać. (oczywiście w najlepszym słowa tego znaczeniu)

____OSCAR____

tak,ten chłopak ma talent, w "marzycielu" po prostu dał pokaz świetnego aktorstwa

użytkownik usunięty
maggie_fraser_rowe

Jest dobry! Spełnił moje oczekiwania. Nie uważam, żeby btył jakimś zawodowym aktorem, ale ma talent, choć jak sam powiedział, traktuje aktorstwo jako zabawę...

dobrze, że traktuje to jako zabawę- dzięki temu jest chyba bardziej naturalny.

verus

Tak zgadzam sie - chłopeidc jest genialny.
:)
Pozdrawiam.

NaShI

Też się zgadzam... w "Marzycielu" i "Charlie i Fabryka Czekolady" zagrał naprawdę dobrze. Nic dziwnego, że ma taką średnią! Poza tym może data urodzin przyniosła mu taki fart? :D

Kasia9292

jeden z najlepszych aktorów "młodego pokolenia"

tak. jest niesamowicie profesjonalny. za każdym razem jak oglądam "Marzyciela" jestem bardzo wzruszona. z resztą "Marzyciel" i "Charlie i Fabryka Czekolady" to moje ulubione filmy (nie jedyne) .

____OSCAR____

rzeczywiscie wspaniale zagral w "Marzycielu" zrobil na mnie ogromne wrażenie... Film średni, ale jego gra aktorska rewelacyjna (szczegolnie ostatnia scena)

____OSCAR____

o tak, zgadzam się :] Jest świetnie zapowiadającym się aktorem, ma wspaniałą mimikę twarzy, poza tym myślę, że ma miły, ciepły głos, przekonywający do siebie , uwielbiam go . :D

____OSCAR____

Uwielbiam "Marzyciela".Wspaniały film,porywająca gra Deppa i Highmore'a, a przy ostatniej scenie naprawde można uronic niejedną łze.

Oglądając Freddiego w "Charlie'm..." także się nie zawiodłam.
Chłopak ma zdolnośc do aktorstwa i partnerowania Deppowi w filmach. Razem potrafią stworzyc duet śmieszny jak i wzruszający.

taCoryje

Marzyciel to niesamowity film i dzięki niemu kariera aktorska przed Freddiem stoi otworem x) żeby tylko tego nie schrzanił ^^ szczerzę życzę mu powodzenia, bo jest naprawdę dobry w tym co robi ;)