Freddie Highmore

Alfred Thomas Highmore

8,6
18 123 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Freddie Highmore

Ciagle te same miny , gra bez wyrazu bez polotu nie przekuje kompletnie widza poprostu kolejny
lepek ktoremu starzy z branzy zalatwili robote -_- 3/10 dno

BriT

zgadzam się całkowicie, do tego jak na 21 latka wygląda jak kompletny dzieciak...

Lady_Rita

dokładnie.. xd

Lady_Rita

wybacz, ale on nie ma wpływu na to jak wygląda... zresztą tutaj oceniamy grę aktorską

BriT

nie podoba wam sie bo nie wygląda jak Gosling? każdy ma innny gust. mi osobiście bardzo podobają sie jego kreacje. Często gra odmieńca i może stąd "ciągle te same miny". Gra od dziecka i całkiem nieźle mu to idzie.

BriT

Ty chyba nie widziałaś wielu produkcji, gdzie on jest. Polecam serial nowy "Bates Motel" po którym sam zmieniłem zdanie o nim.

butryk_2

zabawne bo wlasnie na podstawie tego serialu go oceniam

BriT

On gra znakomicie w tym serialu, ta jego stezała twarz bez mimiki to celowy zabieg, gra bowiem schizofrenika, a przy tej chorobie podstawowa cecha jest b słaba mimika, jest to b trudne do osiagniecia i wymaga sporej pracy... Ma tez w sobie cos przerazajacego mimo tej delikatnosci, uwazam, że postac jest znakomita

BriT

a oglądałeś Psychozę? Najwyrazniej nie, bo Highmore genialnie odzwierciedla to, jak zagrał Perkins. Mimika, gesty, ruchy, wszystko. Ja to kupuję, widać że włożył w tą rolę całe serce i solidnie się przygotował.

butryk_2

Ja też oglądam Bates Motel. DObry pierwszy sezon. Lubię z nim również August Rush.

użytkownik usunięty
butryk_2

Niespecjalnie się tu popisał ale może to kwestia fizjonomii twarzy.

BriT

Któremu starzy z branży załatwili robotę? Wybacz ale chłopak gra od 7 roku życia, więc chyba ciężko tutaj mówić o wciskaniu go do hollywood przez rodziców. A z resztą gdzie tak naprawde zagrali Jego rodzice? Gdzie tu porównanie z takimi hitami jak "Marzyciel" czy "Charlie i fabryka czekolady"? Wydaje mi się że wszystko do czego doszedł osiągnął sam chociaż w dzisiejszym świecie gdzie wszystko jest załatwiane po znajomości może się to wydawać wręcz niesamowite.

Coroner_1

tak 7 latek sam sobie zalatwil robote -_- jak wszystkie te pseudodzieciece aktorzyny

BriT

"Starzy z branży" jak żeś to określił nie są jakimiś mistrzami, nigdy o nich nie słyszałem.

AnthonyCole

Nie trzeba być znanym aktorem żeby miec znajomosci w tej branzy ,dziecko.

TheAmazingPudding

no ale nie sadze zeby mieli jakis wplyw w jego kariere :P a nawet jesli to mogli mu zalatwic ze 2 role a to ze zagral w wiekszych filmach to juz tylko jego zasluga. "dziecko" to do mnie czy o nim?

BriT

dokładnie, też go nie lubię, nie przekonuje mnie. Chociaż cięzko wymagać niewiadomo czego od dziecka, a z drugiej strony momntami był uroczy :) widzę jednak, że teraz bardzo mało gra w filmach i dobrze, bo cięzko się to ogląda... ostatni film "sztuka dorastania" był dla mnie bardzo cięzki do przebrnięcia własnie z jego powodu... moim zdaniem talentu za grosz :(

BriT

aktor ułom

quriozum

zupełnie jak ty :)

BriT

Faktycznie, Ty jesteś dużo lepszym aktorem! Jestem pod wrażeniem! Jesteś świetny, powinni już dawno Ci przyznać jakaś statuetkę!

lijn

Dziekuje ci za tak mily komentarz , dawno nikt mi tak nie slodzil . Serdecznie pozdrawiam i zdrowka.

BriT

też uważam że jest drewniakiem. W Bates motel mnie przekonuje, bo faktycznie pasuje do tej roli, ale jego dziecięce role są drażniące, miał strasznie irytujący wygląd jako dzieciak.