Ciagle te same miny , gra bez wyrazu bez polotu nie przekuje kompletnie widza poprostu kolejny
lepek ktoremu starzy z branzy zalatwili robote -_- 3/10 dno
nie podoba wam sie bo nie wygląda jak Gosling? każdy ma innny gust. mi osobiście bardzo podobają sie jego kreacje. Często gra odmieńca i może stąd "ciągle te same miny". Gra od dziecka i całkiem nieźle mu to idzie.
Ty chyba nie widziałaś wielu produkcji, gdzie on jest. Polecam serial nowy "Bates Motel" po którym sam zmieniłem zdanie o nim.
On gra znakomicie w tym serialu, ta jego stezała twarz bez mimiki to celowy zabieg, gra bowiem schizofrenika, a przy tej chorobie podstawowa cecha jest b słaba mimika, jest to b trudne do osiagniecia i wymaga sporej pracy... Ma tez w sobie cos przerazajacego mimo tej delikatnosci, uwazam, że postac jest znakomita
a oglądałeś Psychozę? Najwyrazniej nie, bo Highmore genialnie odzwierciedla to, jak zagrał Perkins. Mimika, gesty, ruchy, wszystko. Ja to kupuję, widać że włożył w tą rolę całe serce i solidnie się przygotował.
Któremu starzy z branży załatwili robotę? Wybacz ale chłopak gra od 7 roku życia, więc chyba ciężko tutaj mówić o wciskaniu go do hollywood przez rodziców. A z resztą gdzie tak naprawde zagrali Jego rodzice? Gdzie tu porównanie z takimi hitami jak "Marzyciel" czy "Charlie i fabryka czekolady"? Wydaje mi się że wszystko do czego doszedł osiągnął sam chociaż w dzisiejszym świecie gdzie wszystko jest załatwiane po znajomości może się to wydawać wręcz niesamowite.
no ale nie sadze zeby mieli jakis wplyw w jego kariere :P a nawet jesli to mogli mu zalatwic ze 2 role a to ze zagral w wiekszych filmach to juz tylko jego zasluga. "dziecko" to do mnie czy o nim?
dokładnie, też go nie lubię, nie przekonuje mnie. Chociaż cięzko wymagać niewiadomo czego od dziecka, a z drugiej strony momntami był uroczy :) widzę jednak, że teraz bardzo mało gra w filmach i dobrze, bo cięzko się to ogląda... ostatni film "sztuka dorastania" był dla mnie bardzo cięzki do przebrnięcia własnie z jego powodu... moim zdaniem talentu za grosz :(
Faktycznie, Ty jesteś dużo lepszym aktorem! Jestem pod wrażeniem! Jesteś świetny, powinni już dawno Ci przyznać jakaś statuetkę!
Dziekuje ci za tak mily komentarz , dawno nikt mi tak nie slodzil . Serdecznie pozdrawiam i zdrowka.