Freddie Mercury

Farrokh Bulsara

9,7
174 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Freddie Mercury

"My soul is painted like the wings of butterflies
fairytales of yesterday will grow but never die
Ican fly - my friends

the show must go on,
the show must go on"

Nie znoszę patetycznych, oklepanych tematów ubranych w "wielkie słowa", w których co druga osoba stawia "[*]" i uważa, że sprawa jest załatwiona. Niedobrze mi, gdy czytam te wielkie wyznania miłości ludzi, których tak naprawdę to wszystko niewiele obeszło <niedawno mogliśmy to zaobserwować po śmierci Michaela>, dlatego na wstępie- ten temat należy tylko do FANÓW! Tylko! Jeżeli zobaczę tu jakąkolwiek świeczkę, jakąkolwiek kłótnię, albo jakiekolwiek słowa krytyki, w stronę danej osoby poleci taka wiązanka, że pożałuje, że kiedykolwiek odwiedził to forum, bo ON zasłużył na normalny temat i normalne wpisy.
To był wstęp.

Teraz ode mnie.

Nienawidzę tego dnia, chociaż nie było mnie wtedy nawet na świecie. Nienawidzę.
Koniec.

Lady_From_Burton_World

* oczywiście tyczy się to dnia 24.11 (czyli jutra), o czym moja skleroza nie pozwoliła mi wspomnieć (żeby nie było).

Lady_From_Burton_World

"Możesz być kochany przez wszystkich, ale mimo to być bardzo samotnym"

ElectricWarrior

Cała prawda o mistrzu.Fani zawsze będą pamiętać o nim, wielki żal że odszedł, Pomysleć tylko o tym co mógł zrobić.

Lady_From_Burton_World

"Oczywiście, że żyje. Gwiazdy żyją tak długo, jak długo pamiętają o nich fani, a o kimś takim jak Freddie nie zapomina się nigdy. On jest wieczny i ponad wszelkie granice..."

gosia2326

Ponadczasowy wokalista z ponadczasowym dorobkiem muzycznym.

Lady_From_Burton_World

Ktoś kiedyś z chyba tego forum pięknie powiedział: "Freddie nie umarł. On
już tylko nie śpiewa na żywo".

Lady_From_Burton_World

GENIALNY!!! Ja pamiętam, że w tym dniu (24.11) w telewizji puścili coś w rodzaju koncertu albo programu muzycznego Queen, były tam najsłynniejsze teledyski jak Bohemian Rapsody czy Radio GaGa i fragmenty róznych koncertów . Miałam wtedy 9 lat i nie wiem czy kiedykolwiek wczesniej slyszalam o Freddiem Mercury, ale pokochałam Go na zawsze...
Jedyne moje marzenie, które na pewno się nie spełni to bycie na koncercie Live Aid w momencie kiedy występował Freddie Mercury z zespołem. Myślę, że te chwila, zwłaszcza przy genialnym wykonaniu piosenki Radio GaGa, była dla wszystich tam zgromadzonych MAGICZNA.

magdalena_16

Dokładnie, to strasznie wzruszające kiedy tyle ludzi śpiewa razem z
Freddiem i klaszcze rękoma :).
Oj, myślałam, że chociaż coś o dzisiejszej rocznicy w Teleexpresie
powiedzą, a tu nic. :P

Mada_gringo

też tak myślałam.. a tu ani słowem nie wspomnieli. aaa, nieważne ;D

jak ktoś mieszka w Krakowie to może isć jutro do jakiegoś klubu, czy tam czegoś innego <nie wiem dokładnie ;P - sprawdżcie w necie>, bo będzie pokaz koncertów, materiałów dokumentalnych i cały wieczór będzie leciała muzyka Queen :) POCZĄTEK O 19.00 <- jak ktoś jest zainteresowany to musi się dokładnie z internetu dowiedzieć - jestem z Olsztyna <drugi koniec Polski ;//> a o tym tylko słyszałam od siostry. jak ja bym chiała tam być.. cóż - nierealne :((
ale może Wy.. ;)

gosia2326

19 lat wczoraj minęło...
Filmwebowicze chyba zapomnieli :(

Lady_From_Burton_World

zajebisty wpis pojawiajacy sie w teledysku Heaven For Everyone - Legends Never Die. Uwielbiam to!