... i tyle wam powiem!!!! kto tak nie myśli niech nic nie pisze... pozdrawiam fanów Freddie'go Mercury'ego
Największy geniusz rockowy wszechczasów... nie mam co do tego wątpliwości. Jeżeli słyszałeś tylko kawałki puszczane w radiu, możesz przymykać oko na tą tezę. Ale jeżeli słyszałeś Queen I, Queen II i inne płyty z tego okresu, nie masz już wątpliwości - Freddie był największym z gigantów rocka. *_*
zapomniales jeszcze o Sheer heart attack i A night at the opera... To prawdziwe znaki firmowe Queen. i to w sumie dzieki tym albumom zaczeli naprawde gryawac koncerty i wydawac inne plyty :)
zgadzam się :) z resztą pozostałe albumy wydane po Sheer Heart Attack, A Night at the opera są naprawdę świetne :) drugim podobnym świetnym sukcesem jest album Inneueno :) wszystkie albumy Queen są świetne :) Freddie po albumie Queen zmienił swoje nazwisko na Mercury i album Queen jest wręcz genialny! :)
oczywiscie licze na komentarze i oceny:) szczegolnie zagladnij na teledysk These are the days of our lives:)
kurcze, dzis w radiu RMF mowili cos o Freddiem, niestety za pozno wlaczylem i slyszalem tylko: wiecej za tydzien o tym jak Freddie wymyslal teksty piosenek...
wiesz cos moze na ten temat?
po profilu na youtube widze ze masz podobny gust jak ja;p
zerknij na moje zdjecie lol: http://www.korfantego.republika.pl/prawiejak.jpg
a myslalem ze jestem jedyny ktory lubi Queen, Iron Maiden i Metallice
o proszę!! brawo!!! uwielbiam Nightwish, Queen, Metallicę, Iron Maiden, Megadeth itd ;):D ...Fear of the dark - pochwalę się - widziałem na żywo ;) niesamowity utwór :D