Freddie Mercury

Farrokh Bulsara

9,7
174 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Freddie Mercury

...to kogo chcielibyście widzieć w głównej roli? Moim zdaniem pasowałby do tego Jonathan Rhys Meyers.

pauu_euu

Wizualnie bardziej pasuje mi Johnny Depp jako Freddie

pauu_euu

Sacha Cohen <- i chodzą plotki, że to właśnie on ma wcielić się w Freddiego.

Persona_non_grata

Sacha Cohen jest według mnie za wysoki...chyba bardziej pasowałby Johnny, nawet urodę ma trochę podobną do Freddiego.

Persona_non_grata

Oby NNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pauu_euu

No więc tak - generalnie uważam, że producenci mogliby zatrudnić jakiegoś mało znanego aktora, ale tak się zapewne nie stanie i do kin przyciągać będzie ludzi twarz jakiegoś gwiazdora... Myślę, że z tych wszystkich znanych mi aktorów najlepszym wyborem byłby Johnny Depp - nie dość, że jest bardzo podobny (rysy twarzy, drobna budowa ciała) to do tego jest genialnym aktorem i jestem przekonana, że wiernie odtworzył by postać FM na ekranie.

pauu_euu

Też uważam, że powinien być to Depp, bo podobny jest z twarzy, budowy i wogóle... Hmmm ciekawe kiedy powstanie ten film, bo narazie to się chyba nie spieszą;P.

lorraine93

Joseph Fiennes byłby odpowiedni :)
za krótkii

Zarrock

Joseph Fiennes ?! Skąd taki wybór? jakoś nie bardzo go widzę jako Freddiego

dziewiona

Fajnie, gdyby się porządnie przyłożyli do tego filmu. Chciałbym, żeby powstał wielki obraz odpowiedni do wielkiego człowieka. Coś inspirującego, podchodzącego poważnie do jego postaci, ale też przedstawiającego prawdziwe lata jego świetności takimi jakie były. Bardzo chciałbym zobaczyć profesjonalny film. Mam nadzieje, że tego nie spieprzą i nie dadzą go jakiemuś młodemu reżyserowi, który będzie się uczył kręcić filmy na podstawie takiej postaci jaką był Freddie Mercury.

Reven_4

Ja mam nadzieje, że nie będą bali się zmierzyć z kontrowersyjnością Freddiego, nie potraktują niektórych aspektów jego życia wymijająco i nie spłycą tego tematu, jak często bywa w przypadku biografii. Dużo zależy też od aktora, którego zaangażują... jeżeli w ogóle cokolwiek zrobią, by nakręcić ten film :/.

Lady_From_Burton_World

Uwielbiam Deppa, ale z wyglądu póki co kompletnie mi nie pasuje. Natomiast myślę, że ze swoim geniuszem aktorskim + charakteryzacją, podołałby zadaniu;-)