Freddie Mercury

Farrokh Bulsara

9,7
174 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Freddie Mercury

Byłeś wielkim muzykiem i wokalistą swojego zespołu :) szkoda, że odeszłeś :(

cameron88

Podpisuję się oczywiście :( To już 15 lat... :(
Z tej okazji zapalam 15 świeczek.
[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]

_Crimson_Queen_

taaak... czy wy byliście już na świecie jak On odszedł? Pamiętacie ten dzień? Jak to wszystko wyglądało? Tak bardzo mi go brak... Już nigdy nie będzie nikogo takiego. Takiego jak On.

blablajga

[*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*]

Creative

Jak Freddie zmarł, miałam 3 latka i na pewno nie pamiętałam jego twórczości ani jego pogrzebu itd. Mając teraz lat więcej, odkryłam w Mercurym cząstkę optymizmu i ogromny talent jeśli chodzi o głos. Gobrze, że go nie zmarnował, bo dzięki talentowi, ludzie o nim tak szybko nie zapomną, a nowe pokolenia na pewno o nim ułyszą ;-)

cameron88

Tribute to Freddie

[*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*]

gatecrasher

"Już 15 lat go z nami nie ma... :((((" - niestety złapał AiDidaSa . . . a to syfu najwyższa klasa ;( Dlatego pamiętajcie o stałych partnerach sexualnych wszyscy nie nie używajcie strzykawek po kimś innym. Będziecie zdrowi i szczęśliwi.

Zawsze czuwający Wasz :.:abstynent:.:

aniolek1234

Ja już na następny dzień nie pamiętam kto mnie rżnął ;(
A te strzykawki to co to takiego? o_O

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
cameron88

Mam 22 lata. Pamiętam jak starszy brat powiedział mi, że Freddie umarł. Jakiś czas temu, zacząłem słuchać Queen... Teraz, to jedyna muzyka, jaką słychać w moim pokoju... Takiej ekspresji jak u Freddie'go, nie widzę u żadnego współczesnego artysty, szkoda, że już go nie ma wśród nas...