Dla posiadacza NAJcudowniejszego głosu, jednego z NAJgenialniejszych wykonawców i twórców, oraz...jednego z NAJpiękniejszych (wg. mnie ;D)...
“...They say it's your birthday
We're gonna have a good time
I'm glad it's your birthday
Happy birthday to you.
Yes we're going to a party party
Yes we're going to a party party
Yes we're going to a party party....”
Happy Birthday Love! Rest in Peace ;*** ♥ ♥ ♥
Hmm... a to inne urodziny ;p (kocham ta piosenkę!!! :D)
http://www.youtube.com/watch?v=qA-DHoYbbVw
Freddie,dziękuję Ci że swoimi piosenkami wniosłeś tyle radości do mojego życia :) Twoja fanka po wsze czasy.
wszystkiego Freddie!! dziękuję za wszystko, dear ;P
sto lat to za mało, sto lat to za mało, jeszcze 200 by się chciało... ;D
:***
Wszystkiego najlepszego Freddie, heh. Dzisiaj wypiję lampkę wina za Twoje i mojej koleżanki , która również obchodzi w tym dniu urodziny - ZDROWIE!
I właśnie taką imprezę Freddie odprawia dziś z Hendrixem, Lennonem, Morrisonem, Jacksonem i innymi osobistościami tego pokroju ;) Wszystkiego najlepszego, Freddie!
"I właśnie taką imprezę Freddie odprawia dziś z Hendrixem, Lennonem, Morrisonem, Jacksonem i innymi osobistościami tego pokroju ;)"
-czyli będzie burza. ;D
Najlepszego ;*
czemu mu sto lat życzycie ??
bardziej mu się przyda spoczywaj w pokoju ....
rzeczywiście idzie burza =)))
dla mnie Queen nie istnieje bez Freddiego ... =(
spoko ... sama tu chciałam napisać wszystkiego najlepszego i 100 lat ale potem się zoriętowałam że to bez sensu ...
W sumie co za różnica, czy ktoś napisze "100 lat", czy "Wszystkiego Najlepszego", czy "Spoczywaj w spokoju"?
Ważne, że KTOŚ pamięta ;).
W taki dzień jak dziś jeszcze bardziej odczuwa się Jego brak.....All the best, RIP Freddie, miss you..
Ja też chciałem podziękować Freddiemu za nieśmiertelne przeboje Queen których zawsze się bedzie słuchać :)