Najlepiej zagrała w "Opowieści z Narnii Lew, czarownia i stara szafa!!!
była tam taka urocza!!!
w drugiej była już stara i brzydka!!!
Ale i tak żądzi!!!
Stara i brzydka? Dziewczyno!! Ona ma dopiero 13 lat! A jak Anna ma 20 czy ileś to co? To już pewnie stara jak świat co?? A co do tego czy jest brzydka? Nie jest brzydka!! To wina tych którzy się zajmują jej makijażem nie samej Georgii!!
O widzę że tu potrzebna Męska ręka ;] hehe. Georgie w cale nie jest brzydka o.0 ile ona w 2 części narni miała lat jak zagrała 11 ? Więc w Wędrowcu bylo by to z 13-14 lat a przecież kobiety czym starsze tym ładniejsze ;]
20 lat?! To już babcia xD A w sumie Georgie to nie ten typ urody który uważam za ładny. Ale za to kolegów z planu ma boskich!
Nie no teraz to przesadziłaś dziewczynko;] Kochanie ona w 2 cześciach była sliczna. Przyjzyj jej sie z bliska. A teraz jest jeszcze śliczniejsza i wyglada bardzo dorosło.
Anik nie wiem czy ty wiesz ale ja wiem i pewnie większość osób wie że kobiety czym starsze tym ładniejsze... Powiedziałaś że Georgie jest stara i Brzydka O_o To jeżeli ona jest stara dla ciebie to ile ty masz lat 8-9 ??? No właśnie nie rozumiem Jak 13 latka może być stara ^.-
No Dilej to ci Anik pojechala z tym babochłopem<lol2> nie moge zaraz padne ze śmiechu. Anik to chyba oczu nie ma. Georgie jest bardzo ładna i w pierwszej i w drugiej czesci i teraz.
Dobrze juz dobrze:) nie miejmy oto do niej zalu. MOże jej się w "Księciu Kaspianie" nie podobala,to jej zdanie;]
Ciesz sie ze nikt z forum tak do ciebie nie mowi! Ale jak bys ja zobaczyla na ulicy to dalabym glowe ze podlecialabys do niej i poprosilabys o autograf.
Morze na tym zdjęciu nie wygląda ślicznie , niestety ale tak wyszła , to nie jej wina że ktoś dał akurat te zdjęcie .
te zdjęcie było by piękne gdyby ona była piękna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I nie usprawiedliwiaj jej głupia !!! hehehehehehehehehehehehe
ja wiem naj lepiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hehehehehehehehehehehehehehe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty mądra hehe!!! prosze nie rosmieszaj mnie ! I co jeszcze powiesz ? co że jesteś piękna i tak dalej !!
A żebyś wiedziała !!!!!!!!!!!!!!!! Jestem śliczna !!! miałam wielu chłopaków !!! A ty ani jesdnego , czyli jaki morał z tego że jestem piękna , i zgadzam się że Georgie Henley żądzi !!! ale w kaspianie była fu !!!!!!!!!!!!
sama jesteś fu !!! a kąt możesz wiedzieć że nie miałam chłopaka albo go mam !!! już nie gadaj że jesteś mądra !!! oki
wiesz co nie fikaj !!! ja mam królewsą krew !!!!! To nie żart !!! Nawet byłam w telewizji !! i co zatkało !!! wiesz co ci ludzie na filmoweb są dziwni . Ja znam lepsze strony gdzie morzna pogadać sobie z KSIĘŻNICZKAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A nie gównami hehehe zatkało . Jak ktoś to przeczyta to mu się gemba otworzy że ja jestem księżniczką !!! a ciebie będą wysimiewać żę zemną zadzieraż hehehe !!! MAm się czym chwalić !!! ANIK !!! MASZ RACJE TO GŁĄBY !!!!!!!!!!!!!!!! hehehehehehehehehehehehehehehehehehe hehehehehehehehehehe hehehehehehehehehe hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe
już nie moge się doczekać
najfajniejsza wiesz... zachowujesz się jak 9 letnie dziecko jak nie mniej kłócisz się o byle co... i obrażasz innych chwalisz się że miałaś dużo chłopaków Pfff wiesz że to źle jak się miało dużo ??? I weź sobie słownik zanim zaczniesz coś pisać... gdybyś była tą "KSIĘŻNICZKĄ" nauczyli by cię ortografi ;)... Trochę się oderwałem od tematu ale już wracam Georgie Jest Ładna !!! zobaczcie inne jej zdjęcia wyszła na nich lepiej a to i tak nie jest złe :)
sam się zachowujesz jak 9 letnie dziecko !!! A tak wo gule każdemu się zdarza napisać ortografa !!! A ty nigdy nie napisałeś ani jednego ortografa !!!!!
Dlatego mówi w liczbie mnogiej ponieważ świat nie kręci się wokół ciebie !!! TYLKO WOKÓŁ CIEBIE . Mówi też o innych którzy sądzą że Georgie jest brzydka .
Ja nazwałam się najfajniejsza ponieważ mam wiele przyjaciół i większość z nich to księżniczki !!! przyjaźnimy się . Mówią ze jestem fajna !!! haha!!!!!!!!!!! A na ciebie jak mową głupia !? Dlatego nazwałam się najfajniejsza .
Oki !!! Georgie Henley rządzi!!! I jest super !!! ale jak była mała była śliczna !!! A teraz jedno wielkie gówno . hehe !!!
selena007 jasne jasne. po pierwsze Georgie Henley grała w filmie Opowieści z Narni królową a nie księżniczkę. po drugie nie jesteś żadną księżniczką i po trzecie moim zdaniem G.H. jest ładna i każdy ma swoje zdanie. masz prawo jej nie lubić ale żeby zaraz wyzywać od "gówna" to jest chore. zresztą ktoś tu już napisał im kobiety starsze tym ładniejsze. i powiedz tym swoim przyjaciółeczkom (księżniczkom) że one są równie chore jak i ty. jeśli je wogule masz.i po czwarte tylko dojrzały człowiek stara się prosić dorosłych o rade. a i ty gdzieś napisałaś że każdemu zdarza sie napisać ortografa pewnie że się zdarza ale ty ciurkiem masz jakieś błędy. pozdro dla wszystkich a tobie selena 007 szybkiego powrotu do zdrowia
HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!! Ludzie błagam weźcie ja bo się zsikam ze śmiechu!!!! I co cieszysz się że jesteś księżniczka? Którą sobie uroiłaś w tej pustej główce. Słuchaj ty bezmyślna dziewczynko: PO pierwsze: nie chwal się swoją urodą bo żebyś przypadkiem nie pękła z zachwytu i dumy!!! I skąd wiesz ile kto miał w życiu miłości? Jasnowidzem nie jesteś wiec mi tu nie truj takich głupot. Nie jesteś też mądra! Ani trochę! Twoje IQ jest znikome. Masz jakieś zaburzenia w mózgu. I albo masz 9 lat albo 13...tyle że w tym wieku coś z tobą musi być nie tak. Po drugie : nie jesteś żadną księżniczką i mi się tu nie chwal ze nią jesteś bo się z ciebie wszyscy śmieją, żyjesz w jakimś innym wymiarze czy coś w tym stylu, robisz z siebie pośmiewisko i błazna. Moja mama jak to przeczytała powiedziała ze gorszego i głupiego komentarza nie czytała(delikatnie ujmując). I ja proponuje iść do jakieś szkoły dla specjalnych bo coś ci się z mózgiem stało. Chyba musiałaś wyjść na słonce i dostać jakiegoś przegrzania albo rodzice cię biją. W telewizji pewnie występowałaś w UWADZE jako bezdomna ubrana w łachmany czy dziewczynka przebrana za teletubisią z czerwoną torebką itp. Jesteś nienormalna!! I wiesz naprawdę na widok twojego głupiego i powalonego komentarza szczęka mi opadła. Nigdy nie widziałam tak porąbanego komentarza i dziecka jak ty. I po trzecie: Na pewno nie jesteś fajna, piękna, urocza i mądra. Jesteś naprawdę, naprawdę N I E N O R M A L N A! Nie mogę znaleźć żadnych słów które opisałyby twój komentarz. Musiałabym przeklinać ale nie wypada pisać takich słów przy dziecku. Nie sądzę że masz dużo przyjaciół a jeżeli tak to są tak samo chorzy jak TY. Nie jesteś także fajna bo żaden komentarz w tym temacie o tym nie świadczy. I jeżeli uważasz że jesteś „KSIĘŻNICZKĄ” to moim zdaniem księżniczki są : grzeczne, nie znają takich słow jak „gówno”, zdyscyplinowane, skromne, spokojne, NORMALNE, nie wyzywają, są uprzejme dla swojego bliźniego, nie chwalą się oraz nie wchodzą i nie logują się na takie strony jak ta bo mają ważniejsze rzeczy na głowie. No myślę że to wszystko. Chociaż wolałabym użyć ostrzejszych słow ale się powstrzymam bo przybędzie mi grzechów. A i jeszcze jedno. W mojej miejscowości takie dzieci nazywa się niedorozwiniętymi psychicznie. Pewnie nie zrozumiesz co do ciebie napisałam ale myślę że inni użytkownicy to zrozumieją i wytłumaczą ci najprostszą drogą jaką się da... chociaż nie wiem czy jest jeszcze prostsza.
Ja też się z nią zgadzam i mam nadzieję, że na tym świecie (albo przynajmniej w Polsce) nie ma więcej takich dzieci :D
Knatalia !!! S kąt wiesz ile mam lat !!! nie mam 9 lat !!! To ty masz 9 lat a morze !!! 7 lub 6 !!!!!!!!!! Coś tam gadałaś że księżniczki są grzeczne itp. Dziecko !!! Czasy się zmieniają . Lepiej uważaj na lekcjach , ucz się dobrze i spytaj się swojej mamy jakie kiedyś były czasy !!! Morze po tej rozmowie dowiesz się jak czasy się zmieniły !!! Więc księżniczki chyba mogą mówić sobie takie rzeczy jak np. gówno !!! Już nie ma tak że księżniczki mieszkają w pałacach !!! Tylko w zwykłych domach lub nawet WILLACH !!!! Z BASENEM !!! A i jeszcze jedno chyba nie musisz się skarżyć mamusi !!! I potem opowiadać !!!
Dziecko!!! (pierwsza najważniejsza rzecz) zanim wejdziesz miedzy społeczeństwo i napiszesz coś do ludzi, naucz się ortografii!!!!!!!!!!!!!!! Ja szacuje twój wiek po np. błędach ortograficznych czy wzbogaceniu słownictwa lub sposobie myślenia! I ty niestety takiego słownictwa i myślenia nie masz. Królowie przede wszystkim są... no nie wiem... POWAŻNI( w sensie takim, że nie wypisują takich głupot i mają swoją godność), nie są wulgarni itd. I co myślisz że jesteś KSIĘŻNICZKĄ? Weź idź się schowaj bo nie mam sił z tobą pisać. Z jednej strony mnie denerwujesz bo chcesz być mądra tylko ci nie wychodzi a z drugiej śmiać mi się chce że taki nienormalny człowiek trafił na forum. Moja mama o tamtych czasach mi nie opowiada bo wie ze się tego uczę na historii. I wiem jak się zmieniły i co było kilkadziesiąt lat temu. Pff ale ty dziecino jesteś głupia. Zero myślenia. Nie poskarżyłam się mamusi tylko pokazałam jej twoje wypowiedzi żeby powiedziała mi co o tym sądzi tak samo pokazałam to koleżance i obie stwierdziły ze jesteś jakaś nie ten tego. A i wcześniej wspominałaś że są lepsze strony niż filmweb hm...to w takim razie po co założyłaś tu konto i co ty tu jeszcze robisz? No i jeszcze jedno. Pisałaś że na filmwebie ludzie są dziwni... w takim razie wszyscy ludzie na tym świecie są dziwni i zepsuci tylko TY i twoi PRZYJACIELE SĄ NORMALNI
ty ja wiem gdzie ona <najfajniejsza> była w TV na TVN-ie... w rozmowach w toku..;p była tam taka typiara miała 16 lat ubrana cała na różowo wszędzie chodziła z miśkiem no i uważała się za księżniczkę a i blondynka... cała widownia się z niej śmiała a ci co się wypowiadali mówili że ma rozum 5 letniego dziecka;d
i gadała podobnie do tej "najfajniejszej"...
pizda z niej była jak chuj:D
w skrócie jest do różowa landryna bez rozumu:P
aaa!!!!!!!! No tak też to ogladałam. Nawet moja koleżanka mi na YouTube włączała. No nastepna nam się Jola Rutowicz rodzi...
Księżniczka uniosła się dumą i się do nas nie odzywa. Ja tam z nią nie bede już rozmawiała i robiłą jej krzywdy. No chyba że mnie zdenerwuje...
szkoda nerwów na nią ;p
a Georgi ma w sobie to "coś":P
nie jest może piękna ale ma swój urok w 1 jak i 2 części OzN:D
No i dodam że Georgie jest śliczna(powtarzam się już chyba z 100 raz) no ale jak widać niektorzy nie mają albo oczu albo gustu. Ich zdanie.