Georgie Henley

Georgia Laura Henley

7,9
4 213 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Georgie Henley

Najlepiej zagrała w "Opowieści z Narnii Lew, czarownia i stara szafa!!!
była tam taka urocza!!!
w drugiej była już stara i brzydka!!!
Ale i tak żądzi!!!

Selena007

przestałaś używać wykrzykników?? cud:D
i nie czepiaj się słówek... spójrz na to co ty napisałaś... jest to jeden wielki bełkot z którego mogę śmiało ocenić że jesteś niedorozwinięta... i tyle...

Johnny_D

Sam jesteś nierozwinięty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Selena007

"nierozwinięty"?
co że ja się mam rozwijać jak papier do du.py?;p
i znowu te wykrzykniki... ach jo... ty się nie nauczysz że tacy ludzie jak ty chodzą do przedszkola?

Selena007

Dobrze... pomalutku trzeba jej wytłumaczyć o co mi chodzi. A więc na filmwebie jest dużo użytkowników. BAAAAAAAAAAAAAARDZO DUŻO. Jak chcesz to policz. I ci wszyscy użytkownicy to społęczeństwo, młodzierz itd. no i jeżeli oni są dla ciebie dziwni to wychodzi że wszyscy ludzie są dziwni bo pozostali ( ci ktorzy nie są zalogowani na filmweb) są podobni i maja podobne charaktery do tych co są zalogowani na filmweb. I też nie lubią takich dumnych i rozkapryszonych dzieci jak ty.

knatalia01

Natalia poczekaj momencik...ona przecież nie umie liczyć jeszcze...szkoda czasu na takie odoby z "królewską" krwią...rozkapryszone królewny!! A jak jesteś taka mądra to w której TV i w jakim programie występowałaś? Haa.! Ty jesteś księżniczka a ja gram w filmie...phi^^

Lily214

Ja już jej napisałam że jestem wnuczka królowej Elżbiety II:) hehe

knatalia01

Ooo...księżniczka nie raczy nam odpisać...pewnie ma duuuużo ważnych obowiązków xD

Lily214

pewnie macha ręką do ludzi i ich pozdrawia...
albo jej mama<królowa xD> zakazała jej wchodzić na takie strony jak filmweb nie dla księżniczki;p

Johnny_D

nikt mi nie zabronił wchodzić na filmweb .

Selena007

No ale księżniczki przecież maja ważniejsze zajęcia niż siedzenie w internecie takie jak np. machanie ręką do poddanych czy szukanie księcia z bajki.

knatalia01

Jest rzeczywiście wybitną aktorką... Zagrała w całych 3 filmach...

fanmanu

Ja uważam, że Georgie ładnieje z wiekiem, i w trzeciej części jest już bardzo ładna

lizzy09

Tak ładnieje z wiekiem... jeszcze jakieś 8 lat i będzie moja! Więc gadajcie sobie co chcecie a ja i tak wiem swoje. ^^
Prawda jest taka że dzieci są świetnymi aktorami bo mają wspaniałą wyobraźnię i skupiają się na rolach. Z czasem ta wyobraźnia niestety zanika, dlatego można zobaczyć różnicę gry aktorów.
Weźmy na przykład "pana od drukarek - HP" Daniel, Emma i Rupert świetnie wypadli w drugiej części. W trzeciej części film nie powinien nosić tytuł "Hermiona Granger" a nie "Harry Potter". Prawda jest taka że Daniel Redclife (czy jakoś tak) Stał się drzewem wśród statystów już w "Czarze Ognia".

Jednak Narnia jest wyjątkową powieścią, bo Lewis był przyjacielem Tolkiena i wykładali razem na Oxfordzie. Jestem już stary pryk a oglądam ten film z zachwyceniem i bez znudzenia :)
Wracając do naszej ślicznej małej aktorki, to życzę jej żeby "nigdy nie dorosła" i pozostała z takim wdziękiem jaki ma teraz.

ghandemo

Powodzenia życzę w startowaniu do Georgie ;) Mam nadzieję, że Ci się uda :P

marquesa

Dziękuję Bardzo ;p
Może to trochę wysoki próg, ale się jakoś w klimat wtopie. :D Poduczę się jeszcze Angielskiego pójdę na kasting albo zacznę komponować muzykę filmową... wtedy mam jakiś wstęp i będzie miodzio hehe ^^. kurcze ona ma juz 15 lat... To akurat, jeszcze mam szanse ;p;p;p

knatalia01

Wiem że jestem nowa i że minęło 3 lata od tej kłótni ale poco się kłócić o to czy Georgie Henley jest ładna czy nie. Każdy ma swoje zdanie ! Na przykład 50% ludzi uważa że jest ładna A 50% ludzi że nie! Na przykład ja uważam że Georgie Jest boska :) Ja na przykład Kocham Georgie ! Wiem że nie muszę tego mówić ale jak słyszę słowo "Georgie Henley" to porostu nie mogę się opanować!

Anik81

Ona zagrała normalnie:)
Zdecydowanie najlepiej Tilda Swinton

R_a_d_z_i_o

przepraszam, że odpowiadam akurat na ten komentarz, ale jest on jedynym, który nie dotyczy mojej wypowiedzi.
zaczęłam czytać.
dzięki wam polepszył mi się humor. ba~! popłakałam się ze śmiechu.
o matkoo...
Selena007, reprezentująca (zapewne cierpiącego) męża - powala na kolana.
knatalia01 dobija bardziej niż ktokolwiek inny.
ale dziękuję wam z całego serca. nigdy nie śmiałam się tak bardzo jak dziś.
do dopracowania ortografia, ale to zapewne zostanie wam wszystko wyjaśnione w waszych bajkowych zamkach.

co do Georgie... nieprzeciętna uroda, ale jak już to RZądzi. ~
chciałam dodać (fakt potwierdzony przez naukowców), że osoby, które używają więcej niż jednego znaku interpunkcyjnego w wypowiedzi (nie mówimy ani o kropkach, ani przecinkach) ma zaburzenia psychiczne.

tak czy siak- pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

cucumbereyeGirl

Selena007 to było głupie, ale bardzo śmieszne. ;D Rzeczywiście jest jakaś nie zrównoważona psychicznie...
Po przeczytaniu tego, nie mogłyśmy się przestać śmiać z siostra.
Miejmy nadzieję, że dochodzi do siebie po tych "okrucieństwach" jakich od nas doznała ;)), bo widziałam, że dawno już nie zaglądała na filmweb. wreszcie dowiedziała się o sobie prawdy... To musiało być przerażające.
Biedne dziecko :P takim można tylko współczuć.

Anik81

popatrz sobie na te zdjęcia:
Im starsza tym ładniejsza. ;)
http://georgiehenley.us/gallery/albums/userpics/10001/normal...
http://georgiehenley.us/gallery/albums/userpics/10001/normal...

Anik81

w pierwszej części była śliczna i urocza, w drugiej już starsza, ale nadal śliczna, a w trzeciej już jest piękną panienką, która może podobać się chłopakom i nie rozumiem dlaczego w trzeciej części chciała zmienić swoją urodą, moim zdaniem jest ładniejsza niż jej filmowa siostra. :)

sandrulinka89

też tak sądze, że jest łądniejsza od filmowej Zuzanny :)

lizzy09

Nie wiem co wy macie do Georgie ! Ona jest śliczna :)

AliceLondon

jest śliczna ! skończyła właśnie 16 lat :D mój wiek. jako aktorka to w 3 Narnii wyszła fatalnie. zaj3biście zagrała w 1 i 2 części.

przyznam jeszcze że przeczytałam wszystkie komentarze xD też mi sie humor poprawił

Anik81

kurczaczki! lale poziom dyskusji... ho, ho, ho...
a wracając do tematu - uważam, że Georgie H. jest dobrą aktorką, pomimo młodego wieku. Oglądałam ją w innych filmach.
polecam. może wtedy dyskusja będzie bardziej na temat? po-zdr!