Najlepiej zagrała w "Opowieści z Narnii Lew, czarownia i stara szafa!!!
była tam taka urocza!!!
w drugiej była już stara i brzydka!!!
Ale i tak żądzi!!!
przestałaś używać wykrzykników?? cud:D
i nie czepiaj się słówek... spójrz na to co ty napisałaś... jest to jeden wielki bełkot z którego mogę śmiało ocenić że jesteś niedorozwinięta... i tyle...
"nierozwinięty"?
co że ja się mam rozwijać jak papier do du.py?;p
i znowu te wykrzykniki... ach jo... ty się nie nauczysz że tacy ludzie jak ty chodzą do przedszkola?
Dobrze... pomalutku trzeba jej wytłumaczyć o co mi chodzi. A więc na filmwebie jest dużo użytkowników. BAAAAAAAAAAAAAARDZO DUŻO. Jak chcesz to policz. I ci wszyscy użytkownicy to społęczeństwo, młodzierz itd. no i jeżeli oni są dla ciebie dziwni to wychodzi że wszyscy ludzie są dziwni bo pozostali ( ci ktorzy nie są zalogowani na filmweb) są podobni i maja podobne charaktery do tych co są zalogowani na filmweb. I też nie lubią takich dumnych i rozkapryszonych dzieci jak ty.
Natalia poczekaj momencik...ona przecież nie umie liczyć jeszcze...szkoda czasu na takie odoby z "królewską" krwią...rozkapryszone królewny!! A jak jesteś taka mądra to w której TV i w jakim programie występowałaś? Haa.! Ty jesteś księżniczka a ja gram w filmie...phi^^
pewnie macha ręką do ludzi i ich pozdrawia...
albo jej mama<królowa xD> zakazała jej wchodzić na takie strony jak filmweb nie dla księżniczki;p
No ale księżniczki przecież maja ważniejsze zajęcia niż siedzenie w internecie takie jak np. machanie ręką do poddanych czy szukanie księcia z bajki.
Tak ładnieje z wiekiem... jeszcze jakieś 8 lat i będzie moja! Więc gadajcie sobie co chcecie a ja i tak wiem swoje. ^^
Prawda jest taka że dzieci są świetnymi aktorami bo mają wspaniałą wyobraźnię i skupiają się na rolach. Z czasem ta wyobraźnia niestety zanika, dlatego można zobaczyć różnicę gry aktorów.
Weźmy na przykład "pana od drukarek - HP" Daniel, Emma i Rupert świetnie wypadli w drugiej części. W trzeciej części film nie powinien nosić tytuł "Hermiona Granger" a nie "Harry Potter". Prawda jest taka że Daniel Redclife (czy jakoś tak) Stał się drzewem wśród statystów już w "Czarze Ognia".
Jednak Narnia jest wyjątkową powieścią, bo Lewis był przyjacielem Tolkiena i wykładali razem na Oxfordzie. Jestem już stary pryk a oglądam ten film z zachwyceniem i bez znudzenia :)
Wracając do naszej ślicznej małej aktorki, to życzę jej żeby "nigdy nie dorosła" i pozostała z takim wdziękiem jaki ma teraz.
Dziękuję Bardzo ;p
Może to trochę wysoki próg, ale się jakoś w klimat wtopie. :D Poduczę się jeszcze Angielskiego pójdę na kasting albo zacznę komponować muzykę filmową... wtedy mam jakiś wstęp i będzie miodzio hehe ^^. kurcze ona ma juz 15 lat... To akurat, jeszcze mam szanse ;p;p;p
Wiem że jestem nowa i że minęło 3 lata od tej kłótni ale poco się kłócić o to czy Georgie Henley jest ładna czy nie. Każdy ma swoje zdanie ! Na przykład 50% ludzi uważa że jest ładna A 50% ludzi że nie! Na przykład ja uważam że Georgie Jest boska :) Ja na przykład Kocham Georgie ! Wiem że nie muszę tego mówić ale jak słyszę słowo "Georgie Henley" to porostu nie mogę się opanować!
przepraszam, że odpowiadam akurat na ten komentarz, ale jest on jedynym, który nie dotyczy mojej wypowiedzi.
zaczęłam czytać.
dzięki wam polepszył mi się humor. ba~! popłakałam się ze śmiechu.
o matkoo...
Selena007, reprezentująca (zapewne cierpiącego) męża - powala na kolana.
knatalia01 dobija bardziej niż ktokolwiek inny.
ale dziękuję wam z całego serca. nigdy nie śmiałam się tak bardzo jak dziś.
do dopracowania ortografia, ale to zapewne zostanie wam wszystko wyjaśnione w waszych bajkowych zamkach.
co do Georgie... nieprzeciętna uroda, ale jak już to RZądzi. ~
chciałam dodać (fakt potwierdzony przez naukowców), że osoby, które używają więcej niż jednego znaku interpunkcyjnego w wypowiedzi (nie mówimy ani o kropkach, ani przecinkach) ma zaburzenia psychiczne.
tak czy siak- pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Selena007 to było głupie, ale bardzo śmieszne. ;D Rzeczywiście jest jakaś nie zrównoważona psychicznie...
Po przeczytaniu tego, nie mogłyśmy się przestać śmiać z siostra.
Miejmy nadzieję, że dochodzi do siebie po tych "okrucieństwach" jakich od nas doznała ;)), bo widziałam, że dawno już nie zaglądała na filmweb. wreszcie dowiedziała się o sobie prawdy... To musiało być przerażające.
Biedne dziecko :P takim można tylko współczuć.
popatrz sobie na te zdjęcia:
Im starsza tym ładniejsza. ;)
http://georgiehenley.us/gallery/albums/userpics/10001/normal...
http://georgiehenley.us/gallery/albums/userpics/10001/normal...
w pierwszej części była śliczna i urocza, w drugiej już starsza, ale nadal śliczna, a w trzeciej już jest piękną panienką, która może podobać się chłopakom i nie rozumiem dlaczego w trzeciej części chciała zmienić swoją urodą, moim zdaniem jest ładniejsza niż jej filmowa siostra. :)
jest śliczna ! skończyła właśnie 16 lat :D mój wiek. jako aktorka to w 3 Narnii wyszła fatalnie. zaj3biście zagrała w 1 i 2 części.
przyznam jeszcze że przeczytałam wszystkie komentarze xD też mi sie humor poprawił