Gong LiI

8,2
6 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gong Li

ma 46 lat prawie, a po niej nie widać upływu czasu, naprawdę przepiękna i na dodatek bardzo dobra aktorka, jednak azjatki mają coś w sobie, że wyglądają zawsze młodo.

herkules5_56

Racja, prawie poplułam się z wrażenia, kiedy zobaczyłam, że ona jest starsza od mojego taty. Piękna jest, zjawiskowa.

herkules5_56

Właśnie oglądałem Shanghai ,jest boska,zmysłowa i bardzo kobieca,jestem pod jej wrażeniem

morgana116

Obejrzyj ją w świetnym filmie "Zawieście czerwone latarnie" i "Cesarzowej". Kobieta z urodą, elegancją i klasą, też zawsze się zachwycałam.

herkules5_56

NIESAMOWITE, ja nawet sprawdzałam datę urodzin, bo myslałam, że tu jest jakiś błąd - WOW - ona wyglada na jakieś 25-30 lat!

Madeleine_filmweb

Kurczę, taki zaskok. ;) Lubię gdy pokazuje swoje "pazurki", gra tą złą.

niepokorna_ja.

No, jest piękna, ale nie przesadzajcie. 46 lat? Piszecie tak jakby miała 56. Dzisiaj, 46 lat to nic wielkiego, więc i ona wciąż atrakcyjnie wygląda. Tyle.

Nick_filmweb

No aktorki po czterdziestce świetnie wyglądają. Halle Berry, Salma Hayek, Cate Blanchett, Julia Roberts czy Nicole Kidman (choć ona się akurat solidnie botoksuje) wyglądają świetnie.

herkules5_56

Nigdy bym nie powiedziała że ma tyle lat i jest tak piękna. Ale z azjatkami tak juz jest, że nie widać po nich tak bardzo upływu czasu.

herkules5_56

Zgadzam się ze wszystkim. Generalnie nie pociągają mnie azjatki, ale ta jest wyjątkowa ! Ma coś takiego, że uh... Z taką mieć romans - oddałbym wiele ! ! !

herkules5_56

Zgadzam się. Jest piękna, właściwie nie potrafie rozróżniać azjatyckich kobiet, bo wg mnie wyglądają bardzo podobnie, ale gdy wczoraj oglądałam film z jej udziałem(Cesarzowa) byłam pewna, że widziałam ją w "Wyznaniach gejszy" i miałam racje^^. Niezapomnian twarz i świetna aktorka.

Dreamer_2095

Jest piękna. Lubię takie określenie kobiety i to, że tą urodę zachowuje. Azjatki mają chyba zdrowszy tryb życia od Zachodu.

herkules5_56

Bez kitu, zamurowalo mnie. Myslalem ze w Hannibal - po drugiej stronie maski miala ze 25 lat...a tu zonk. Bardzo piekna kobieta ; )

herkules5_56

Japończycy wolno się starzeją.

sebogothic

Zgadzam się, że jest piękna! Jak oglądałem "Wyznania gejszy" to nie mogłem oderwać od niej wzroku.

sebogothic

jest napisane, że urodziła się w Chinach. poza tym jest to spowodowane prawie całkowitym unikaniem słońca oraz niezwykłą dbałością o skórę (masaże, kremy, częste wizyty u kosmetyczek etc.).

herkules5_56

Nie wiem jak ona to zrobiła, że nadal tak pięknie wygląda. Widziałem w urywkach ja w filmie z 2012 , chyba komedia, tytuł Wo Zhi Nu Ren Xin, wygląda tam olśniewająco, trudno na prawdę dymyslic sie że pani juz ma 48 !!. Jak dla mnie najpiękniejsza kobieta na świecie.