Grace JonesI

Grace Beverly Jones

7,1
1 179 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Grace Jones

Okropna jest wygląda jak facet nie wiem co ludzie w niej widzą (mojego kolegę aż cofneło jak zobaczył to foto. Chociaż dobrze zagrała w Conanie

PS Gdyby miała dłuższe włosy to może była by ładniejsza

Sidewinder

gdybym nie wiedziała że to kobieta to powiedziałabym że James Bond to gej ;P

Sidewinder

Jako aktorka jest wręcz rewelacyjna. Przebojowa, silna, ma charyzmę.
Ale fakt, że brzydka. Właśnie z dłuższymi włosami na pewno byłoby jej ładniej, ale z drugiej strony to by do niej nie pasowało...

Bruce_Lee

jak ona nawet nie była dziewczyną BONDA
obejrzyj sobie jeszcze raz *zabójczy widok*
jemes bond ją tylko raz tam posunął i nic więcej miał tam lepszą dziewczyne blondyne

konrii_2

no własnie posunął ją ;P

puma

ale nie mial wyjscia inaczej zorin zobaczylby, ze go nie ma, a tak mial wymowke. nawet, jesli sie musial troche pomeczyc :)

kiciak100

Boże teraz jak patrze na mój post to wydaje mi się troche prymitywny ;p ale fakt że Grace nie zbyt mi się podoba (nawet bardzo "nie zbyt") ;/ nie wiem czemu uważana jest za piękność ;( ale lubie ją jako aktorke i piosenkarke ;)

konrii_2

Właśnie, słuszna uwaga!

Sidewinder

Fakt. była najbrzydszą dziewczyną Bonda, ale tylko do czasu aż pojawiła się Eva Green

Brat_Stali

Ej nie nie krytykujcie mnie jakby co ale ja wtedy jeszcze miałem w dupie ortografie xD grrr i to "najbrzytsza" ... JAKI ZAL

Brat_Stali

Nie była dziewczyną bonda, grała w bondzie! :)

Sidewinder

Dziewczyną Bonda w Zabójczym Widoku jest Tanya Roberts a nie Grace Jones. To że James bzyka wiele towarów w jednym filmie, to nie znaczy, że wszystkie są jego "Dziewczynami" ;-)

Sidewinder

Tanya była! Ona tam tylko grała, a trzeba przyznać, że zagrała doskonale!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Sidewinder

Kto wybrzydza ten nie rucha :).

Sidewinder

Uważam, że ma jakąś zniewalającą urodę w sobie, którą owszem, można też nazwać brzydotą, ale nie zmienia to faktu, że człowiek patrzy się na jej zdjęcia i jest ona na nich tak niesamowicie intrygująca, że nie można koło niej przejść obojętnie. Po prostu wywołuje sprzeczne emocje. Ona nie jest ładna, raczej bym powiedziała że jest przystojna w swojej brzydocie. Poza tym, mało tu pospolitej urody? Czasem potrzeba kogoś, kogo nie da się wpisać w żaden konkretny kanon.

Sidewinder

Ale jest przecież super. Fakt że teraz ma ponad 70 lat, ale wtedy to...