Grace JonesI

Grace Beverly Jones

7,1
1 179 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Grace Jones

Wspaniale zagrała czarnoskórą wojowniczke w "Conanie". Do tego ten skąpy strój......... Grace is perfect :D!!!!!!!!

Onop_US

idealnie dobrana do roli nieokiełznanej dzikuski:D ale fizycznie kompletnie mi się nie podoba:D

czarownica_kat

Jest dosyć specyficzna, ale nie jest szpetna. Też uważam, że w Conanie bdb zagrała.

Redrum

Szpetna może nie, raczej paskudna :D

bunnylune

Chyba mało jeszcze twoje oczy widziały, ja widziałam naprawdę paskudnych ludzi - Ona się nie zalicza :D

Redrum

Jak na show-biznes amerykański to jest wyjątkowo brzydka. Żeby nie było, lubię jej dokonania muzyczne, ale aparycję niekoniecznie. Ciężko się na nią patrzy, niestety ;D

bunnylune

Ja spotkałam w swoim życiu kogoś, kto naprawdę był cholernie, cholernie odpychający z wyglądu, jednak okazało się, że to bardzo sympatyczna kobieta, która dodatkowo posiada dużą wiedzę, trochę inaczej zaczęłam na nią patrzeć. W każdym razie jeśli chodziło o wygląd to nachodziły cię dziesiątki pytań w stylu; czemu ona nie przefarbuje włosów? Czemu nie zmieni stylu ubierania chociaż? Dlaczego nie zetnie grzywki, żeby nieco lepiej wyglądać? Ale potem przeszło jakoś...

Redrum

Nie jestem jedną z tych, które skreślają ludzi z powodu wyglądu ;) W końcu, aby być reżyserem, pisarzem, recenzentem lub filozofem, nie trzeba być pięknym, potrzebna jest wiedza, intelekt, charakter i dystans. Aktor/ka lub wokalista/ka również nie musi być bogiem/boginią urody, wystarczy, że ma talent. Jednak w przypadku fotomodeli/ek zwracam głównie uwagę na aparycję i to chyba normalne ;)

bunnylune

Ale w przypadku modelek ważne jest ciało, a jej ciało jest całkiem, całkiem.

bunnylune

ja lubię na nią patrzeć, ma ciekawą, oryginalną urodę