Tak samo jak Morricone, ktory też za niedługo wyleci z TOP100 (juz ma 99 miejsce) Czy to fani Williamsa tak zrobili? Taki geniusz na takim słabym miejscu to nieporozumienie... ;/
Też się bardzo dziwie. Jak dla mnie Zimmer powinien być conajmniej w pierwszej dziesiątce, a jesli chodzi o kompozytorów to u mnie zdecydowany numer 1!
No faktycznie, trochę za nisko spadł. Zdecydowanie powinien być wyżej, powiedzmy w pierwszej 60tce najlepiej. Może i nie jest komopozytorem tak wielkim i charakterystycznym jak Williams i Morricone, ale na miejsce na liście z pewnoscią zasługuje.
Aha, Pauleta, ja mogę w zasadzie teraz powiedziec to samo, co ty. John Williams spadł bardzo nisko. Czy to wina fanów/fanek Zimmera? Bo tak nędzne miejsce dla takiego geniusza to nieporozumienie.
No ale jak mu się daje 1/10 (co jest niczym innym jak idiotyzmem) to nie ma się co dziwic. Żal mi takich ludzi, którzy dają osobom minimalne noty aby obniżyc ich pozycję, a nie oceniają ich wedle zasług, albo wręcz tworzą dodatkowe konta, aby dac wiecej ocen 1/10 (aby obiżyc ocenę) albo 10/10 (aby ocenę podwyżyc - tu pryw wiodą różowe fanki Deppa).
To co się dzieje na tej stronie zaczyna mnie przerastac...