Hans Zimmer

Hans Florian Zimmer

8,6
53 563 oceny muzyki
powrót do forum osoby Hans Zimmer

Panie Zimmer, skopał pan muzyke do Skrzyni Umarlaka!!! Po coś pan władował te wieśniackie organki, dlaczegoś nie wymyślił nic sensownego prócz powtórzenia starych tematów z Klątwy?? I PYTAM DLACZEGO NA KOŃCU JEST TEN DRESIARSKI REMIX??????????????
Panie Zimmer... Spodziewałem się czegoś więcej, a tak tylko dostateczny!

One_ring

Muzyka do Skrzyni Umarlaka jest koszmarna! poprostu tandeta chłam kurestwo, Nawet oryginalne fragmenty zostały zmiksowane w ten sposób że psują świetność oryginalnej muzy z pierwszej cześći - DZIADOSTWO!

One_ring

mam super propozyszyn dla GIGAcz@.... jak zes taki(a) gigacz to czekamy na twoją wersje soundtracku ;] stwórz cos hmmm nie dziadowskiego?... trzymamy wszyyyyyscy kciuki.... od czego zaczniesz? od uczenia sie nut... moze od kupienia studia..a MOZE OD WYROBIENIA SOBIE SYNDROMU the best JAKI MA ZIMMER? ... a pozatym to i tak kwestia gustu...a dzieki temu jak mowicie NIESZCZESNEMU remiksowi....plyta ma wiksza popularnosc ;d... bo faNI TEISTO DOCZEKALI SIE NOWEGO SINGLA *a wierzcie mi ma on mnóstwo fanow.... i ci oto fani znajda cos na plycie dla siebie z muzyki ,...spokojnej....przyunajmniej w porownaniu do trace ;p

One_ring

Zarowno mi, jak i kilku moim znajomym, muzyka z "Piratow 2" kojarzyla sie z soundtrackiem z "Twierdzy". I nie chodzi tu podobienstwo wynikajaae z tego samego kompozytora, bo np. nie sposob pomylic "Twierdzy", "Ostaniego samuraja" i "Gladiatora". Po prostu glowny watek w "Piratach" jest zywcem wyjety z melodii "The Chase" - czekalem podswiadomie az z fal wyskoczy Hummer a za nim Ferrari!

_domino

Zapraszam do mnie, głosujcie na swoje ulubione soundtracki!

One_ring

One ring - to, że nie jesteś fanem muzyki trance wcale nie upoważnia cie do tego, aby na nią bluzgać i obrażać gusta innych. Co do remixów soundtracku z piratów - tiesto owszem został opłacony jak należy, ale to wcale nie zmienia faktu ,że to profesjonalna robota świadcząca o kunszcie dj'skim, na jaki przystało artyście ze światowej czołówki. Poza tym...nazywanie tak rozległego tematu jak muzyka elektroniczna DRESIARSKĄ.....eh...świadczy tylko o twoim prostactwie.

sephiroth_2

ten Techno kawałek jest dla mnie poprostu zenujacy pozatym Zimmer nie pokazał nic nadzwyczajnego ani nowego wg mnie muzyka jest OK i tylko OK jeżeli chodzi o drugą cześć"piratów..." robił lepsze i napewno bedzie jeszcze zrobi wielka muze do jakiegoś filmu w przyszłości ale nie ten odpada...