Panie Zimmer, skopał pan muzyke do Skrzyni Umarlaka!!! Po coś pan władował te wieśniackie organki, dlaczegoś nie wymyślił nic sensownego prócz powtórzenia starych tematów z Klątwy?? I PYTAM DLACZEGO NA KOŃCU JEST TEN DRESIARSKI REMIX??????????????
Panie Zimmer... Spodziewałem się czegoś więcej, a tak tylko dostateczny!
Muzyka do Skrzyni Umarlaka jest koszmarna! poprostu tandeta chłam kurestwo, Nawet oryginalne fragmenty zostały zmiksowane w ten sposób że psują świetność oryginalnej muzy z pierwszej cześći - DZIADOSTWO!
mam super propozyszyn dla GIGAcz@.... jak zes taki(a) gigacz to czekamy na twoją wersje soundtracku ;] stwórz cos hmmm nie dziadowskiego?... trzymamy wszyyyyyscy kciuki.... od czego zaczniesz? od uczenia sie nut... moze od kupienia studia..a MOZE OD WYROBIENIA SOBIE SYNDROMU the best JAKI MA ZIMMER? ... a pozatym to i tak kwestia gustu...a dzieki temu jak mowicie NIESZCZESNEMU remiksowi....plyta ma wiksza popularnosc ;d... bo faNI TEISTO DOCZEKALI SIE NOWEGO SINGLA *a wierzcie mi ma on mnóstwo fanow.... i ci oto fani znajda cos na plycie dla siebie z muzyki ,...spokojnej....przyunajmniej w porownaniu do trace ;p
Zarowno mi, jak i kilku moim znajomym, muzyka z "Piratow 2" kojarzyla sie z soundtrackiem z "Twierdzy". I nie chodzi tu podobienstwo wynikajaae z tego samego kompozytora, bo np. nie sposob pomylic "Twierdzy", "Ostaniego samuraja" i "Gladiatora". Po prostu glowny watek w "Piratach" jest zywcem wyjety z melodii "The Chase" - czekalem podswiadomie az z fal wyskoczy Hummer a za nim Ferrari!
One ring - to, że nie jesteś fanem muzyki trance wcale nie upoważnia cie do tego, aby na nią bluzgać i obrażać gusta innych. Co do remixów soundtracku z piratów - tiesto owszem został opłacony jak należy, ale to wcale nie zmienia faktu ,że to profesjonalna robota świadcząca o kunszcie dj'skim, na jaki przystało artyście ze światowej czołówki. Poza tym...nazywanie tak rozległego tematu jak muzyka elektroniczna DRESIARSKĄ.....eh...świadczy tylko o twoim prostactwie.